prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6954
12.6.06 09:02

Hezké ráno všem,

tak konečně dorazilo jaro, teda teď už spíš léto… Musíme si to holky užít, kdyby jim náhodou ty dlouhodobé předpovědi vyšly, tak ať máme naakumulováno… :wink:

Včera jsme byli v divadle na Hurvínkovi, Káje se to moc líbilo, takže spokojenost…

Pra:,–(ko , tak někoho v oranžovém triku jsem na fotkách viděla, ale toho tlusťocha jsem hledala marně… :roll:

Noono , mě se Účastníci zájezdu moc líbili… Román pro ženy je prostě - jiný… Ale tak mě napadá, že různý pohled může vyplývat i z poměrně většího věkového odstupu - přeci jen ty tuhle realitu moc nepamatuješ… :wink: Ale byla jsem s kámoškou, která je ještě o pár let starší než já a pobavily jsme se dobře… Tak zkus dokoukat a uvidíš… :)

Hezký den všem, já se dnes vrhnu na žehlení a odpoledne asi vylezeme na zahradu akumulovat… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
12.6.06 09:04

Noono , gratuluji k dobrým výsledkům kontroly, holt budeš muset počkat do Gennetu, tam určitě nebudou mít pocit, že toho po nich chceš moc… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
12.6.06 09:07

Tak jsem to prolítla.
Noono, Mariko, vy jste mě teda pobavily s těmi psíky. Oblíkat pejska do oblečení pro mimčo..... Ty už Noono víš, co to bude, když píšeš „pro malýho“ nebo to je jen tak obecně??? Ono se to už dá poznat, ale já snad ani nechci, aby mi to řekli. No když řeknu, tak řeknou, ale zkusila bych to aspoň nešířit dalším - ať má překvápko aspoň někdo!!!
Jo - pohyby…já asi ve čtvrtek ležela odpolko na gauči a taky si myslím, že jsem nějaký zvláštní šimrání pocítila, ale jistá si tím nejsem§! Budu to sledovat :wink:
A kdo to psal o vitamínkách Femibion - já je polykám bez problémů, ale po obědě, protože mě na to upozornila lékárnice, že nalačno po nich může být blbě. Mám taky vzorek Femibionu, ale ty jsou pro mě dost velký a mají divnou barvu :evil: - to Femibionek je pěkně růžový :P
Jdu makat, ale nakouknu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
12.6.06 09:18

Holky, hledám ještě tu vaši galerii, abych zkoukla fotečky - já zvědavka. Ale jsem nějak mimo… Jdu to ještě zkusit, ale kdyžtak písněte podrobnější návod, kam jít!
Noona, gratuluju ke kontrole. Já budu mít další UZ asi až na 20tt - jak to hradí pojišťovna. To víš, malý město, soukr. doktor, tak žádný nadstandardy.....Hlavně, že do toho 12tt jsem jich měla asi 7 (těch UZ). To hned po testu, pak na kontrole v CAR, pak zase u obvodního, pak ještě jednou v CAR, zda je vidět srdce, pak už jen u obvodního, ale pořád - a ve 12.tt naposled.
Jo - a mně brali teda jen jednu zkumavku krve - na triple test a jednu na toxoplazmozu.Ostatní odběry (HIV, hepatitidy a syfilis) už mám z minula.
Tak jdu zase na fotky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
12.6.06 09:21

Sajsa
Tak já dám an tvojí radu a zkusím to dokoukat. Stejně nebudu mít odpoledne co dělat :wink:
Hannah85
No jasně, na kom jiným mám zkoušet oblíkání malejch hadříků? :lol: A našemu psovi se to evidentně líbí, vždycky si tu oblečenej po bytě vykračuje a kdyby mohl mluvit, tak by říkal: No koukejte, co mám na sobě za novej vohoz :lol: :lol: :lol:
Jinak já jsem tak nějak vnitřně přesvědčená, že to bude kluk. A hlavně kluka chci hrozně moc. Tak je to pro mě malej :wink: snad mi v Gennetu řeknou pohlaví, abych pak holčičce neříkala 9 měsíců malej..By z toho mohla mít nějaký trauma..
Jo a gratuluju k pohybům!!! Tak už jsme dvě a brzo přibydou další :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
12.6.06 09:21

Sajso ty znáš nějaké dlouhodobé předpovědi a ony jsou špatné 8O :?: No fuj, dneska vytauju poprvé krátký rukáv a hned tak ho nehodlám schovat :roll: .
Já jsem dnes ráno mluvila se setřičkou svého dr. a nemám z toho dobrý pocit, spíš to ve mně zanechalo dojem, že jestli ještě dlouho bude vládnout Paroub s tou svojí squadrou včetně Ratha, tak taky můžem v prosinci rodit na poli… Mojí mamce např. u rehabiltační dr. sdělili, že její pojišťovna má vyčerpaný limit na 1.pol. a můžou ji vzít až po 1.7. - tak tomu říkám bezplatné zdravotnictví dostupné všem :evil: :evil: .
V noci mě naprosto příšernbě bolela hlava /dělá mi to od krční páteře/, zaspala jsem to, ale pak mě to 2× probudilo a už už jsem začala uvažovat o prášcích, když jsem si vzpomněla na Noonu a tabletky a zas mě to rychle přešlo :wink: . No, do rána přešla i bolest…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
12.6.06 09:23

jolma
No třeba se ti poštěstí mimíškvi vysvětlit, že přášky mu neublíží. Mě se to tenkrát nepovedlo :lol: :lol: :lol:
Včera říkali ve zprávách, že takhle teplo mám být zase až v srpnu :?
A s tím zdravotnictvím nestraš. My budem asi bez auta, takže budu muset rodit asi na Bulovce :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
12.6.06 09:26

Bolesti břicha

Ahoj, mám dotaz, v sobotu večer jsem nějak pruce vstala a bodlo mě jakoby v pravém podbřišku, pak dobrý, ale včera mě tam píchalo několikrát, dneska zatím dobrý, ale nevím, jestli to nemůže být něco s mimi . Mám teď hrozný sny (dneska bombardování…), takže se ráno budím, a mám o mimi strach.
Napadlo mě, jestli by to nemohlo mít souvislost se srůsty po slepáku, před otěhotněním jsem byla na kontrole, dr mi řekl, že mám dělohu k pravé straně, ale že by to nemělo vadit…

Dík za odpovědi, nechce se mi hned lítat k dr. , ale kontrolu mám až 28.6 a to je dost daleko, a jak jsem předtím krvácela, tak už mám strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
12.6.06 09:28

Podobně mě to břicho bolelo, když jsem se víc smála, takže se snažím nechechtat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
12.6.06 09:29

Jolmo - je to tak - podle dlouhodobé předpovědi léto až v srpnu… :roll: Taky jsem vytáhla krátký a doufám, že jim to nevyjde… :evil:

Tutinko , v podbřišku mě píchá docela často - když se protahuju, vstávám, je to prý dáno natahujícími se vazy dělohy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
12.6.06 09:30

Noono já nestraším, já mluvím jen o svých špatných pocitech z toho bince…
Hannah už jsi našla to fotoalbum ? Když najedeš na úvodní stránku emimina, tak v levém menu najdeš FotoAlba a když pojedeš úplně dolů, tak vlevo dole je prosinec 2006 :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
12.6.06 09:33

tutinko mě taky píchá občas jakoby v tříslech - hlavně když vstávám nebo se převracím na posteli, ale to poznáš, že to není uvnitř ale na povrchu, nemělo by to být nic vážného - mně se podle mne natahujou poslední zbytky břišních svalů :wink:
Holky mažu do servisu a koupit nový budík… zatím se mějte… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
12.6.06 09:36

tutinka
Souhlasím se Sajsou. Mě to jeden čas píchalo taky a to dost. Vždycky se mi až zatmělo před očima. A malej je v pořádku. myslím si, že je to natahujícíma vazama. Nebo jsi si mohla natáhnout břišní sval :wink:
jolma
Hm, bohužel s tebou musím souhlasit :evil: Zrovna včera jsem manželovi vyplňovala dotazník na OZP. Přehlásí se tam ze VZP. A já udělám to samé na podzim. VZP už nechci vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
12.6.06 09:39

Díky za nápovědu, album jsem ještě nenašla.
Jolmo, mě v podbřišku píchá porád!!!!!! To bude jistě dobrý.
Co píšete o prášcích na bolení hlavy - mě bolí teď co jsem těhu dost často, ale nic neberu, většinou se radši trochu prospím - což nepomůže…
Noona, já si taky myslím, že budu mít kluka, ale to je moje tušení 8)
My máme „jméno“ Šlojma - to je jak pro holku, tak pro kluka, ale pořád na miminko mluvíme jako na Šlojmíka - kluka. A to hlavně manža a ten chce holku!!!! Jo ještě mi tam myslím chybí město - jsem z vesnice poblíž Hradce Králové, tak napiš HK kraj nebo tak něco!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
12.6.06 09:40

Fotoalbum

Teď jsem koukala na fotoalbum, je pěkný, možná taky něco přihodím, ale bohužel fotečky zatím naskenované nemám, ted ty z UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí