Poradna duly
Jana Čurdová
Jůůů, k těm pohybům ti graguluji, já už se toho nemůžu dočkat, tak snad to přijde taky tak brzy
Papkáš nějaký vitamínky? Říká se, že po vitamínech se rodí obříci, ale já tomu moc nevěřím, takže je taky papkám ![]()
NONNO - k tem pohybum ti moc gratuluji a neboj ze je to brzo, ja jsem mela bublinky v brisku taky v 15tt!! A cele tehu s Oliverkem jsem mela MAMAVIT a CALIBRUM mami a malej byl velkej naprosto normalne - 3,43kg a 50cm, coz mi na kluka prijde naprosto v poho ![]()
Ahoj holky,
zdravim vas - nestiham, nestiham......
Lindule , je mi moc lito, co stalo, tak preju hodne sil a co nejdriv zdravyho mimiska!!! zase me to trosku u:,–(ilo k zemi…
Noono , je mi moc lito tvoji kamaradky, ale musi se snazit myslet pozitivne a nestresovat se, vzdyt nosi pod srdickem hned 2 mimisky. A stres pro ne neni asi to nejlepsi.
Vitam vsechny nove tehulky!!
Utikam neco delat, protoze teprve pred chvili jsem dosla z prace - UFFF!!!!
Tak tehulinky, ja se loucim, mam zase volnicko az do patku, tak nevim, jestli zvladnu obcas juknout. Kazdopadne se opatrujte a pohladte briska. Myslim na Vas. Zatim pa slunicka
![]()
Mariko:
taky jsem doma na neschopence pěkně se nudím!!! Ale je to tím, že nemám vycházky, takže musím být doma ![]()
nazdárek
dnes mi přišly písemně výsledky ze skríningu v 1. trimestru, a riziko vývojových vad (Down) je 1:50000 takže super:o)
tak pěkný večer
Maka: Mě ro snížili z 1:1300 na 1:6000, to se máš, máš daleko menší riziko ![]()
) vono je to jedno, při Michalovi jsem se strašně bála a můj dr mi říkal že má 3 pacientky které měly riziko
1:2 a 1:3… a všechny děti se narodily naprosto ale naprosto zdravé:o)))) ale ty maminky musely na plodovku, takže to tvoje „riziko“ je taky krásný:o)
Tutinka ahoj Tutinko, jéé, to je krásný, takhle říkám přítelovi, ty můj tutínku ![]()
To já byla prvních 14 dní taky bez vycházek, ted jsem si je nechala napsat, mám 4 hodiny denně
Nech si je taky napsat, myslím, že ti vyjde vstříc, pokud nejsi riziková.
Odkud jsi?
Mariko: Jsem z Brandýsa nad Labem, to je kousek od Praha, severně ![]()
My jsme si s jedným bývalým říkali ťuťu a ňuňu, tak jsem si to tutu nechala, někdy používám i tutinku ![]()
Já byla na kontrole 31.5. a na další jdu 28.6 do té doby vycházky nemám
Ale ven prý můžu, jenže se to bojím riskovat ![]()
Pročpak jsi ty na nemocenské?
Jsem koukala na tvé stránky, máš ridgebačici? Ty jsou krásný… ![]()