prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7366
9.6.06 12:29

mariko my jsme svoji asi rok a pul a mame se moc radi:-) A ja ted nemuzu najit, kolik je tobe. Jinak pysna tehulka ja sem taky, uplne hrozne. Kdyz jsem byla u dr a sestricka rikaal - je tam jeste nejaka tehotna a pak me zavolala a ja sla kolem tech zenskejch,tak sem myslela, ze snad prasknu pychou:-) je to normalni? A vcera kdyz jsme sli do kina a ja zjistila ze uz mi je trochu videt bricho /no, uznavam ze kolemjdoucim to tak asi rozhodne nepripada)…tak sem se tak naparovala) tak si rikam, ze sem uplne hrozna - jak sem pysna)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
9.6.06 12:32

Noemi Mě je 21, to je krásný, že se máte tak rádi, jak dlouho jste spolu? A kolik je manžílkovi? Nemáš tu někde fotečku? My jsme spolu 4,5 roku, nejsme svoji, dokonce mimísek teď plánovaný nebyl, byla to krásná náhoda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
9.6.06 12:36

my spolu bydlíme od svatby, chodili sme spolu asi rok? ted newim jiste a zname se asi… mno poprve jsem ho videla asi pred 8 lety. A jemu je 21:-) a fotku nikde nemam. :-) tak to sem taky rada, ze uz nejsem jedina mlada)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
9.6.06 12:38

NO, to je krásný! Přeji ti ještě víc toho štěstíčka.
Mý plánujem svatbu na příští léto. JE to bezva, teď se budem stěhovat do nového bytu. MOc se na to těším. Teď jsem doma na nemocenské a hrozně se už nudím, takže se těším na změnu a zařizování doupátka :)

Chodíš do práce? Nebo jsi taky doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
9.6.06 12:41

já jsem dnes naposled v práci. A až seženem byt, tak se taky budem stěhovat. Už se moc těším… Ale přijde mi to těhotenství strašně dlouhý:-ú ještě půl roku. hrozný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
9.6.06 12:44

Takže v práci končíš úplně? No, kolikrát je to lepší, než se někde namáhat a stresovat..Já se tam možná vrátím, jdu 27.6.- na kontrolu, ale můj doktor už mě zpátky pustit nechce.. :lol: Však to těhu pořádně užívej, utíká to jako voda. Počkej, za chvilku se budeš parádně pyšnit tím pandírkem :) Já, tím, jak jsem byla vždycky štíhlá, tak mám už parádní bříško, jůůůůůů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
9.6.06 12:48

Holky, mažete už bříška nějakými krémy????? Já totiž pořád ne…Máte nějaké tipy…Co ten elastic q? Mamka mi objednala něco od Avonu, tak nevím, budu to mít až za týden..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
9.6.06 12:50

Noemmi nemají se jíst hlavně kozí sýry z nepasterizovaného mléka, tj. nejčastěji z domácí produkce, protože jinka každý technologický postup ve velkých mlékárnách musí pracovat s tak přísnýma normama, že se divím, že z toho ještě v závěru vyleze sýr 8O . Tak si klidně nacpi břušek salátkem, protože je dost pravděpodobné, že ani ta zelenina moc zeminy neviděla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
9.6.06 12:58

jolmo že bych si teda hermelín k večeři přeci en koupila? Mno, když ja se bojim. když on je tak dobrej))) jinak taky přemejšlim, jestli už mám něčim patlat to moje bříško, určitě by si to zasloužilo, když tak hezky roste))) ijnak on nekdo doma vyrabi kozi syry? Jako i v cechach? Ja ziju v usti - hrozny zicvotni prostredi a humus, tak si to neumim predstavit. Ikdyz zatim bydlime skoro na vesnici, mame slepicky, a babicka mela i kozu. A taky, to mi prijde uplne uzasny, kdyz meli maly deti, tak jim na „hrani“ koupili beranka. Strasne se mi to libi, takovej zpusob ziti. (teda onoto zni divne, beranka na hrani… ja to neumim lip popsat…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
9.6.06 13:03

Hermelín si klidně dej, ten jím taky, to je ušlechtilá plíseň, z té se ti nic nestane, když toho nejíš kilo denně. A sýry doma vyrábí kozí farmy, ale taky např.moje známá a ač kozí mlíko nemusím, tak tenhle její sýt je fakt dobrý… No, letos ale koza nezabřezla, takže mléko není, takže sýr taky ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
9.6.06 13:04

No, já bych to s těmi sýry taky neviděla tak zle. Já sýry miluju, tudíž jednou za čas si dám hermelín i nivu, a zrovna dneska jsem měla oboje na snídani, ale jen trošku :wink:

Bříško už si asi měsíc mažu těhotenským olejíčkem od Weledy a je to moc příjemný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
9.6.06 13:05

no já se dnes chystám na ten s tim hnědym obalem, originální francouzska receptura))) to je hrozný, já tady zaplávcámmasi celou diskuzi, všude vidim ten svůj metřík… měla bych se krotit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
9.6.06 13:29

Pra:,–(ko už máš ve svých SZ výsledek šetření… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
9.6.06 13:31

Holkyyyyyyyyyy!!!!
Právě jsem se tam dovolala!!! A máme riziko Downa 1:500, takže screening je negativní a mimís v pohodě, Jupiiiiiii!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
9.6.06 13:34

berhu gratuluji a možná by nebylo špatné říct té přemilé dr. že ti tu průkazku nemusela zabavovat, ať si uvědomí, jak tě stresla - třeba to pomůže někomu do budoucna 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí