Poradna duly
Jana Čurdová
Matýskovi končí pohádky a já musím jít uvařit oběd. Mějte se moc hezky a užijte si hezky víkend. Opatrujte se Pa
Jolmo, sypeš z rukávu samé pozitivní zprávičky, co bude dalšího??? ![]()
Ahoj holky, my mame zase problem s internetem, pisu ted narychlo z prace…
Na kontrole bylo vsechno ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bala jsem se strasne moc, ale mimisek je zdravy, divala jsem se na neho skrz obrazovku, malinko kopal, moc se mu nechtelo, asi spinkal nebo byl kvuli memu stresu „vedle“
Ma 47mm, mam fotecku, dle UTZ jsem 11+??? ted nevim, kazdopadne vic, nez dle MS. Dostala jsem tehu prukazku a brali mi hooodne krve.
Dalsi KO 29.6.
Ja jsem tak stastna_!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jolmo , ty bys mi mohla poradit ? To bys byla zlatá! Já už mám zavařené mozkové závity, jak to pořád řeším a furt nevím, jak to provedu
Neznáš náhodou ve FM nějakou hodnou gynekoložku (v nejhorším případě i chlapa), která by se nade mnou smilovala? Pojištěná v ČR jsem, u OZP, platí mi to stát, protože jsem na rodičovské dovolené. Jinak jsem ochotna připlatit si jakoukoliv částku, jen aby mi někdo tu genetiku udělal…
Noono , já už jsem tak zblblá, že jsem zapomněla napsat termín kontroly - 6.7.
Jo a mám průkazku, má 32 stran, ale to je proto, že je na dvě děti, takže na každé 16 stran ![]()
Pra:,–(ko pokud si platíš pojištění, tak je půl problému vyřešeného, myslím. Akorát teda nevím, jestli jseš ochotná přijet kvůli tomu do FM, nebo chceš jen doporučení /to by bylo samozřejmě horší/. Můj dr. dělá amnio pro okres, takže bych se mohla přimluvit, musela by sis akorát s mamkou domluvit nějak vyplnění těch papírů z genetiky - asi by bylo nhjejlepší, kdyby tam mamka tvým jménem brnkla. Teď nejsem v obraze, jak jseš na tom termínově, ale já jestli to absolvuji, tak jsem domluvená na 12.7.
Jo, teď koukám, že jseš cca o 2 týdny míň, tzn. že bys byla 12.7. na začátku 17.týdne, což je asi ideální. Tak se ještě třeba nakonec potkáme. Napiš mi SZ jak si to představuješ.
Jolmo , to víš, že přijedu! Já ti tu SZ hned napíšu, jen musím zjistit, jak se to dělá ![]()
berhu
Hrozně se omlouvám, ale já na tebe fakt v seznámku zapoměla ![]()
Mohla bys mi třeba přes SZ poslat info, abych tě mohla doplnit?
jolmo
Tu energii máš ještě pořád u sebe? Už bych jí aspoň na chvilku potřebovala, musím tu zase uklidit a jsem hrozně líná, jsem bych ležela na gauči a koukala na telku ![]()
Pra:,–(ko klikneš na SZ pod mým příspěvkem a hlavně nezapomeň napsat nějaký předmět, nebo mi to nedojde…
Noono docela čoveče jo, ale v noci jsem byla zas čurat - možná to bylo tím, že jsem v 8 večer žahla 3 sklínky džusu ![]()
jolmo
hele nebuď labuť..dej mi trošku
![]()
S čůráním fakt už dloouho problém nemám..Ale zvykla jsem si, že před spaním jdu zá:,–(ně nejdřív na záchod, i kdybych měla vymačkat jen kapičku..A pak chrundím až do rána ![]()
Noono, jolmo:
Já jdu taky večer, ale kapička to rozhodně není, ráno vstává přítel v půl páté a to jdu taky.
A bude hůř… ![]()
No to já chodím před spaním taky, ale někdy to nepomáhá, tedy zatím většinou… Dneska byla ale úplně blbá noc - malý má kašel a než se mi podařilo usnout /začne vždycky chrchlat, když usne a uvolní se mu dýchací cesty/, tak to trvalo - pak byla v noci pohotovost a muž šel operovat a to už jsem toho moc nenaspala…