prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
950
9.6.06 10:43

Matýskovi končí pohádky a já musím jít uvařit oběd. Mějte se moc hezky a užijte si hezky víkend. Opatrujte se Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
9.6.06 10:44

Jolmo, sypeš z rukávu samé pozitivní zprávičky, co bude dalšího??? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569

Ahoj holky, my mame zase problem s internetem, pisu ted narychlo z prace…

Na kontrole bylo vsechno ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bala jsem se strasne moc, ale mimisek je zdravy, divala jsem se na neho skrz obrazovku, malinko kopal, moc se mu nechtelo, asi spinkal nebo byl kvuli memu stresu „vedle“ :roll: Ma 47mm, mam fotecku, dle UTZ jsem 11+??? ted nevim, kazdopadne vic, nez dle MS. Dostala jsem tehu prukazku a brali mi hooodne krve.

Dalsi KO 29.6.

Ja jsem tak stastna_!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583

Jolmo , ty bys mi mohla poradit ? To bys byla zlatá! Já už mám zavařené mozkové závity, jak to pořád řeším a furt nevím, jak to provedu :( Neznáš náhodou ve FM nějakou hodnou gynekoložku (v nejhorším případě i chlapa), která by se nade mnou smilovala? Pojištěná v ČR jsem, u OZP, platí mi to stát, protože jsem na rodičovské dovolené. Jinak jsem ochotna připlatit si jakoukoliv částku, jen aby mi někdo tu genetiku udělal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
9.6.06 10:46

pa Soukupko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
9.6.06 10:50

Noono , já už jsem tak zblblá, že jsem zapomněla napsat termín kontroly - 6.7.
Jo a mám průkazku, má 32 stran, ale to je proto, že je na dvě děti, takže na každé 16 stran :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
9.6.06 11:08

Pra:,–(ko pokud si platíš pojištění, tak je půl problému vyřešeného, myslím. Akorát teda nevím, jestli jseš ochotná přijet kvůli tomu do FM, nebo chceš jen doporučení /to by bylo samozřejmě horší/. Můj dr. dělá amnio pro okres, takže bych se mohla přimluvit, musela by sis akorát s mamkou domluvit nějak vyplnění těch papírů z genetiky - asi by bylo nhjejlepší, kdyby tam mamka tvým jménem brnkla. Teď nejsem v obraze, jak jseš na tom termínově, ale já jestli to absolvuji, tak jsem domluvená na 12.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
9.6.06 11:10

Jo, teď koukám, že jseš cca o 2 týdny míň, tzn. že bys byla 12.7. na začátku 17.týdne, což je asi ideální. Tak se ještě třeba nakonec potkáme. Napiš mi SZ jak si to představuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
9.6.06 11:15

Jolmo , to víš, že přijedu! Já ti tu SZ hned napíšu, jen musím zjistit, jak se to dělá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
9.6.06 11:16

berhu
Hrozně se omlouvám, ale já na tebe fakt v seznámku zapoměla :oops:
Mohla bys mi třeba přes SZ poslat info, abych tě mohla doplnit?

jolmo
Tu energii máš ještě pořád u sebe? Už bych jí aspoň na chvilku potřebovala, musím tu zase uklidit a jsem hrozně líná, jsem bych ležela na gauči a koukala na telku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
9.6.06 11:17

Pra:,–(ko Doplněno :wink:
Alinko Gratuluju ke kontrole :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
9.6.06 11:18

Pra:,–(ko klikneš na SZ pod mým příspěvkem a hlavně nezapomeň napsat nějaký předmět, nebo mi to nedojde…
Noono docela čoveče jo, ale v noci jsem byla zas čurat - možná to bylo tím, že jsem v 8 večer žahla 3 sklínky džusu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
9.6.06 11:22

jolmo
hele nebuď labuť..dej mi trošku :lol: :lol: :lol: :lol:
S čůráním fakt už dloouho problém nemám..Ale zvykla jsem si, že před spaním jdu zá:,–(ně nejdřív na záchod, i kdybych měla vymačkat jen kapičku..A pak chrundím až do rána :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
9.6.06 11:27

Noono, jolmo:

Já jdu taky večer, ale kapička to rozhodně není, ráno vstává přítel v půl páté a to jdu taky.
A bude hůř… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
9.6.06 11:28

No to já chodím před spaním taky, ale někdy to nepomáhá, tedy zatím většinou… Dneska byla ale úplně blbá noc - malý má kašel a než se mi podařilo usnout /začne vždycky chrchlat, když usne a uvolní se mu dýchací cesty/, tak to trvalo - pak byla v noci pohotovost a muž šel operovat a to už jsem toho moc nenaspala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí