Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, jdu na vás mrknout…stejně toho dneska v práci moc neudělám. Jsem tak vyklepaná… ![]()
Pročpak Berhu ? Kvůli té doktorce? Nic si z toho nedělej, asi neměla dobrej den, já na ty testy šla taky a průkazku mi nevzali, je to jen její iniciativa, nechápu, jak může být tak necitlivá!
Doktorka mě netrápí…těhotná jsem i bez průkazky…spíš se bojím, co vyjde z těch testů
neboj se! Nemá to cenu, taky jsem se bála a nechtěla jsem nikomu říkat, že jsem těhotná před těma testama, co kdyby, že jo, a nakonec mě před výsledky šoupli do nemocnice a já měla strach aby byl mimís v pořádku a na nějaké testy jsem kašlala ![]()
Spíš se těš na ten UTZ!!! A vynadej Dr. že ti to nepředepsala, to vyšetření, že jsi kvůli ní musela platit! Potvůrka jedna…
Ahoj těhulky,
Děkuji Nooně za zařazení do seznámku, jen prosím o opravu věku za pár dnů mi bude bohužel už 28 let.
Berhu taky jsem vyklepaná, jak dopadnou testy, jdu tam v pondělí. Já jsem v tomhle hroznej plašan.
Na UZV jsme právěli byli už v pondělí..takže kdoví kdy mimíse zase uvidím. Dneska si jen vyzvednu průkazku - teda pokud to bude OK. No nic - k něčemu jinému
Máš překrásný zvířátka! Taky bych chtěla pejska, ale teĎ zrovna není moc vhodná doba. Tak aspoň chodím k rodičům dlachnit jejich kavalíra ![]()
tutinko ja jsem dala vypoved a budu doma proste jako dome, zena v domacnosti nebo co. Zadna nemocenska ani nic takovyho. Proste sem chtela jit domu:-) A uz se nemuzu dockat)))
Berhu:
Kavalírci jsou miláčci
Kolegyně ji měla v práci a byla úžasná, já chtěla vždycky velkýho psa, aby mě ochránil, a to Lara zvládne, zatím jsme byly na obranách jen jednou a teď už to asi nepude, ale po porodu se na to zas vrhnu!!!
Hrozně ji to baví.
noemmi:
Jestli na to máte, tak proč ne
Bude to určitě fajn, já bych do toho nešla, peněz máme takhle málo a ještě být bez práce, stačí, že teď budu brát jen nemocenskou a plat jsem neměla bůhvíjakej a uživit obě svoje zvířátka, bude to záběr… ![]()
Zdravím po ránu…
To se to tu rozjelo
.
Soukupko osobní zpráva pro tebe - jseš první člověk, co ho /skoro/ znám, co má narozeniny jako já
- akorát nechápu ten kyselý obličejík u těch 28 let - mně bude za stejných pár dnů 37 a nějak to nežeru
![]()
Noono s tou kamarádkou je to opravdu smutné, ale pokud toho člověka opravdu milovala, tak má jedno obrovské štěstí - za pár měsíců bude mít děti, které jí ho budou v každém dalším dni života připomínat - nejen podobou, ale tak mimovolně, gesty, úsměvěm, budou to děti svého otce a ona ho bude moct dál milovat jejich prostřednictvím. No, zní to možná trochu pateticky, ale je to fakt.
Vlkodava jsme měli taky a je to jak říká tutinka - odešel ve 4 letech na chronický zánět slinivky - jakkoli se nedá u živého tvora takhle hovořit, tak přece jen bych si tu investici rozmyslela : stojí prašule žrádlo pro první roky ať z toho vyroste pes a ne chcíplina a ta investice je fakt krátkodobá, o příp.vrozených nemocech ani nemluvím
.
Pra:,–(ko tu amnio jsem řešila včera. A platíš si tady pojištění? Pokud ano, pokusila bych se ti pomoci…když si teda rozhodnutá,že jo, což já teda střídavě jsem a střídavě nejsem. Ten genetický dotazník je úplný horor, nejenže tam na sebe napráskáš jméno, ale dost velké intimnosti až do pátého kolena ![]()
Tutinko,
no..naši bydlí v paneláku, takže velkej pesan ani nešel. Ale je to zlatíčko, přímo zbožňuje děti
Kdyby záleželo na mě, tak bych taky něco většího s čím se dá jít na cvičák. Tak snad někdy až (teda jestli
) bude domeček…