Poradna duly
Jana Čurdová
Tutinko, já taky vůbec ty procházky nedodržuju, chodím si ven, jak se mi zachce a vždycky jsem chodila. Jestliže máš neschopenku od gyndaře, tak ty kontroly prý ani nechodí. HLavně ne k těhulím.
Já jsem doma od 11 tt, protože mi nebylo dobře, tak mi doktor řekl, že budu doma, na další kontrole mi jen oznámil, že další kontrola bude za měsíc, už mě asi ani do práce poslat nechce,navíc dělám 12 hodinový směny, pracuju jako vedoucí pobočky v cestovce, takže žádnej medík to není, samej stres…
Vycházky mu pak řekni, at ti napíše…
Brandýs já znám
párkrát jsem tam byla
A ridgebacku mám, je úžasná
jsem trochu úchyl na zvířátka
Koukám, že ty taky ![]()
a proč ty jsi doma?
Krásné dobré ránko ![]()
Maka Tak gratuluju k negativním výsledkům
No vidíš, my ti to říkali
Už se ničím nestresuj a užívej si zdravýho mimča.
tutinka Já jsem taky na neschopence, mám vycházky 2hodiny dopoledne a 2 odpoledne, ale vůbec to nedodržuju
Chodím ven, kdy potřebuju. Ze začátku jsem se taky bála, ale Dr. mi řekla, že na těhule konroly nechodí a pokud by náááhodou přišli, mám jí zavolat a něco se vymyslí
Až půjdeš na kontrolu, tak se na vycházky zeptej a určitě ti to nabídne taky… Nebo někteří Dr. dávaj i neomezený vycházky ![]()
Jinak Účastníky zájezdu jsme ještě neviděli, mladej se chtěl včera večer koukat na Vyvolený a já pak šla spinkat…Tak snad dneska.
Marika: No jsem do zvířátek blázen
. Je to asi i tím, že jsem jedináček a tak jsem toužila po kamarádovi/ce ![]()
No a Windík je můj splněný sen
. Bílý hřebec
a ještě zlatíčko ![]()
Nějak se nikdy nezabývám tím, co bude dál a jdu do všeho po hlavě, někdy z toho jsou těžkosti- viz koník a finance, ale můžu říct, že zatím pokaždé to stálo za to ![]()
¨Doma jsem protože jsem v 11 tt krvácela a byla pak v nemocnici, Dr. mě nechala 14 dní doma. Dala mi vybrat, jestli se chci ještě vrátit nebo ne, ale vzhledem k 2 hod. dojíždění denně a stresu v práci (2 kolegyně z 5 vypadnou-výpověď, operace), tak jsem ráda, že se vracet nemusím, na příští kontrole mi má napsat vycházky. No krvácela jsem po dvou dnech šíleného psychického vypětí v práci, lítala jsem tam jak hadr na koštěti, i když kolegyně se mě snažily šetřit, ale byl průšvih, takže jsem se 2 dny nezastavila, a pak ještě ke koníkovi a doučování, prostě koloběh. Padala jsem únavou
…
Marika,Noona: Mě taky Dr. říkala, že na těhotný kontroly nechoděj, ale kamarádce třeba přišla (zrovna, když byla v nemocnici a prý si i ověřovali, jestli tam fakt je),A i jiný těhulky z miminka říkaly, že jim kontrola přišla, ale asi na to budu už víc kašlat, bych se zbláznila, ještě dva týdny v izolaci…
No snad mi toho 28.6 dá vycházky, taky ji chci poprosit o přepsání neschopenky na chatu, doma jsem sama, přítel pracuje 12 hod i o sobotách
, tak bych byla v přírodě a s koníkem
a pejskem pořád venku
.
Dobré odpoledne holky!
Kdepak se všechny touláte? Užíváte sluníčka, co?
![]()
Tak mě manžel konečně vyfotil … No jak tak na to koukám, mám ještě větš břicho, než jsem čekala ![]()
Dala jsem ho sem do naší galerie…
Noono dobrý
, ale my chceme i nahatý břušek
. Já pak přidám ten svůj, až se cérka přestane koukat na fotbal
.
No vidíš jak je to krásné
. Doufám, že jsi jako správná „šéfová“ nastolila nový trend. Já dodělám výplaty a půjdu taky fotit, teda…
Noon a Ty máš ale kráááásný bříškoooo,jůůůůů…Já už chci taky…Tedy, mě taky roste pěkně rychle, tak šup, to chce uplý tríčo a jít ven se chlubit ![]()
Noono, hezký pupík
Mně už to břicho taky asi roste, nezapnu kalhoty, ale vzhledem k celkové obezitě se radši fotit nebudu, to byste zažily nepříjemný „estetický šok“ ![]()
Jé holky, vy máte krásný bříška… Já teď asi taky - nacpaný, jinak ještě spíš takový těhu špek…
Ale myslím, že brzy bude. ![]()
My čekáme na jakékoli fotky bříšek, o těhu špeky nesoutěžíme, takže máme za to, že všechno jsou prostě bříška
![]()
Tak jo, tak ještě chvilku počkám, až přestane vypadat jako že jsem se u oběda víc najedla a pak ho vyfotím…
Stejně teď vylejzá nějak rychleji.. Minule to trvalo o moc dýl… ![]()
Já už jsem vám tam svůj pupík /pupek/ 2× přidala… ![]()
Sajso tak dobrá, máš ještě max 14-ti denní toleranci
, vzhledem k tomu, že Noona je nejtěhotnější ![]()