Poradna duly
Jana Čurdová
Mamka to určitě přežije… Je jasné, že ji to asi bude trochu mrzet, ale když jí to řekneš tak, jak to je, určitě to pochopí… Tak budeme držet palce a dej vědět… ![]()
díky moc dám vědět hned jak budu vědět jak to doma vypadá… snad bude rozumná
velchi mě by to teda taky kvůli mamce hodně mrzelo… ale můžeš jí uklidnit tím, že my jsme taky tuhle informaci dávkovali po kapkách a vlastně první, komu jsme to řekli byl můj brácha a pak švagr se švagrovou a pak dlouho nic a teprve pak až nsáledovala moje mamka a poslední byli tcháni… ono taky záleží, jak je kdo nastavený a to víš nejlíp ty. Mámě snad vysvětlíš, žeš jí to chtěla říct slavnostně a až tehdy, když si budeš jistá…
to je přesně to co se jí chystám říct hned jak vylezu z práce. ted o tom nechci tady moc mluvit, neví se to tu…
Myslím že to pochopí.. snad ![]()
A mrzí mě to ale máš pravdu, já to nejdříve řekla lidem u kterých jsme měla jistotu že přežijou i to kdyby to nedopadlo.. u ní jsme tu jistotu neměla a nechtěla jsem aby se děsila znovu když před půl rokem pochovala manžela.. zítra je to půl roku. no tak snad to pochopí
díky za podporu ![]()
velchi
Tak to je fakt blbý. Taková dobrá duše by zasloužila na prdel ![]()
Mamka to určitě vezme, když jí řekneš to, jak si tady psala ![]()
sajso Tak jsem viděla prdlajs…Zapla jsem film na noťasovi, lehla jsem si k tomu na gauč a do 5minut jsem vytuhla
![]()
VerKo Já měla taky spíš špek a během 3 dnů mi takhle vyrostlo
A zatím to vypadá, že se rychlý růst zastavil-zaplaťpánbůh.
tak mi volala maminka.. u mě to samozřejmě vzbudilo hormonální bouři a dojetí takže jsem slzela a nemohla moc mluvit…
nicméně mamka pochopila čeho jsem se bála a proč jsem to neřekla, ale je jí líto že se to dozvěděla tak jak se to dozvěděla… no nicméně vzala to, budu s ní mluvit ještě večer, má ted práci takže se musí soustředit pak mi zavolá.
Takže snad to bude dobré, ještě bych řekla že to dopadlo celkem dobře…
Velchi
pokračování příště
![]()
Ahojky, tehulky, tak jak se mate,??? Videla jsem brisko Noony a Jolmy, holky - to je parada!!! Tak Vy uz klidne muzete vystavovat sva briska na obdiv… Ja zatim vypadam jako kdybych pribrala ![]()
Takze si vybiram obleceni, ktere mi to brisko nejak schova, ale moc uspesna nejsem…moc toho nemam. Spis sama kratka tricka.. ![]()
Uz mate chut na jidlo? Nebo nejake zvlastni chute?
Ahoj holky!Jsem u vas poprve!Tak trochu jsem si o vas neco precetla,ale jeste nejsem v obraze!Tak se vam predem omlouvam,kdybych reagovala nejak zvlastne.Mam termin porodu 31.12.,tak snad najdu s vami spolecne tema.Za chvilku jdu cvicit,jen tak trochu,ale fakt musim!Uz jsem pribrala tolik,ze to musim nejak zastavit!Samozrejme s hubnutim nepocitam!Jeste k vam nakouknu vecer!Tak zatim ahoj
![]()
vítám Danduláka - jsem zvědavá, na jakém prosincovém čísle nakonec skončíme
. A když už o nás víš skoro všechno, napiš prosím Nooně SZ se svými údaji, ať se zas něco dozvíme my
.
Dnes jsem zjistila, že začínám mít vážný problém - neustále bych žrala, pochopitelně bez fyzického pocitu hladu, prostě jen tak… Zatím tomuto náporu čelím ovocem a zeleninou, ale obávám se, že to brzy převýší mé zásobovací možnosti
, to jsou teda zvraty - nejdříve permanentně blbě a teď tohle ![]()
Ahoj Dandulak, vitam Te tady…bude Ti dobre u nas, muzes si tady pokecat o tehulkovskych vecech ![]()
Ja mam taky porad zmatek, nektere holky moc neznam, ale snad kdyz buddudoma, tak se to spravi a budu moct vice psat ![]()
Vidim, ze mas podobny terminek, jako ja
Tak napis, jak se citis, co Tvoje brisko…holky psaly, ze uz jim roste a dve dokonce - Jolma a Noona maji fotecky ve fotoalbu
![]()
Kdy jdes na KO? Uz jsi videla mimiska na UTZ?
Jolmo, tak to je dobre…mimisek potrebuje papkat, tak bohuzel…musis mu dodavat pravidelne nejake dobrutky…
Holky, právě jsem zjistila, že jsem trapná troškařka
http://www.novinky.cz/…3_712rn.html
Vítám Danduláka … ![]()
Jolmo , začínám na tom být podobně. Špatně mi není, zato mám pořád potřebu něco si cpát do hlavy… Už se těším, až zítra vyrazím do města a nakoupím ovoce, bo zásoby jsem už snědla a teď můžu jíst leda normální jídlo a sladkosti a to moc nechci… Když nacpávat, tak ovocem a zeleninou… Vůbec ten 12.týden začíná být vidět - dnes jsem vyžehlila horu prádla, vyprala a ještě přemýšlím, že to vyžehlím, na sluníčku rychle uschlo… Že by konečně náznak přicházející energie? ![]()
Velchi , tak vidíš, nejhorší máš za sebou… ![]()
Alinko , ahojky, jak je? ![]()
No, já už jsem se probrala z letargie myslím definitivně
- což tedy kvituji s povděkem nejen já.
Blbý je, že sice sním ovoce, ale pak mě dál honí mlsná, teď bych si dala např. nějaký sýr - no budu preventivně číst údaje o energetické vydatnosti, třeba to pomůže ![]()
No, musím se přiznat, že už jsem nevěřila, že ta únava ještě někdy odejde, ale dnes to první den vidím nadějně… ![]()
Po ovoci nemám problém. Většinou se to totiž odehrává tak, že sním tak kilo meruněk, třešní, či melouna a to se do mě už nic jiného nevejde… ![]()