prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6954
12.6.06 15:32

Mamka to určitě přežije… Je jasné, že ji to asi bude trochu mrzet, ale když jí to řekneš tak, jak to je, určitě to pochopí… Tak budeme držet palce a dej vědět… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6955
12.6.06 15:42

díky moc dám vědět hned jak budu vědět jak to doma vypadá… snad bude rozumná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
12.6.06 15:49

velchi mě by to teda taky kvůli mamce hodně mrzelo… ale můžeš jí uklidnit tím, že my jsme taky tuhle informaci dávkovali po kapkách a vlastně první, komu jsme to řekli byl můj brácha a pak švagr se švagrovou a pak dlouho nic a teprve pak až nsáledovala moje mamka a poslední byli tcháni… ono taky záleží, jak je kdo nastavený a to víš nejlíp ty. Mámě snad vysvětlíš, žeš jí to chtěla říct slavnostně a až tehdy, když si budeš jistá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6955
12.6.06 15:51

to je přesně to co se jí chystám říct hned jak vylezu z práce. ted o tom nechci tady moc mluvit, neví se to tu…

Myslím že to pochopí.. snad :D
A mrzí mě to ale máš pravdu, já to nejdříve řekla lidem u kterých jsme měla jistotu že přežijou i to kdyby to nedopadlo.. u ní jsme tu jistotu neměla a nechtěla jsem aby se děsila znovu když před půl rokem pochovala manžela.. zítra je to půl roku. no tak snad to pochopí

díky za podporu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
12.6.06 16:41

velchi
Tak to je fakt blbý. Taková dobrá duše by zasloužila na prdel :evil:
Mamka to určitě vezme, když jí řekneš to, jak si tady psala :wink:
sajso Tak jsem viděla prdlajs…Zapla jsem film na noťasovi, lehla jsem si k tomu na gauč a do 5minut jsem vytuhla :lol: :lol: :lol:
VerKo Já měla taky spíš špek a během 3 dnů mi takhle vyrostlo :wink: A zatím to vypadá, že se rychlý růst zastavil-zaplaťpánbůh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6955
12.6.06 16:50

tak mi volala maminka.. u mě to samozřejmě vzbudilo hormonální bouři a dojetí takže jsem slzela a nemohla moc mluvit…
nicméně mamka pochopila čeho jsem se bála a proč jsem to neřekla, ale je jí líto že se to dozvěděla tak jak se to dozvěděla… no nicméně vzala to, budu s ní mluvit ještě večer, má ted práci takže se musí soustředit pak mi zavolá.

Takže snad to bude dobré, ještě bych řekla že to dopadlo celkem dobře…

Velchi

pokračování příště :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
12.6.06 16:54

Ahojky, tehulky, tak jak se mate,??? Videla jsem brisko Noony a Jolmy, holky - to je parada!!! Tak Vy uz klidne muzete vystavovat sva briska na obdiv… Ja zatim vypadam jako kdybych pribrala :?
Takze si vybiram obleceni, ktere mi to brisko nejak schova, ale moc uspesna nejsem…moc toho nemam. Spis sama kratka tricka.. :?

Uz mate chut na jidlo? Nebo nejake zvlastni chute?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
12.6.06 17:27

Ahoj holky!Jsem u vas poprve!Tak trochu jsem si o vas neco precetla,ale jeste nejsem v obraze!Tak se vam predem omlouvam,kdybych reagovala nejak zvlastne.Mam termin porodu 31.12.,tak snad najdu s vami spolecne tema.Za chvilku jdu cvicit,jen tak trochu,ale fakt musim!Uz jsem pribrala tolik,ze to musim nejak zastavit!Samozrejme s hubnutim nepocitam!Jeste k vam nakouknu vecer!Tak zatim ahoj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
12.6.06 18:27

vítám Danduláka - jsem zvědavá, na jakém prosincovém čísle nakonec skončíme :wink: . A když už o nás víš skoro všechno, napiš prosím Nooně SZ se svými údaji, ať se zas něco dozvíme my :wink: .
Dnes jsem zjistila, že začínám mít vážný problém - neustále bych žrala, pochopitelně bez fyzického pocitu hladu, prostě jen tak… Zatím tomuto náporu čelím ovocem a zeleninou, ale obávám se, že to brzy převýší mé zásobovací možnosti 8) , to jsou teda zvraty - nejdříve permanentně blbě a teď tohle :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
12.6.06 18:29

Ahoj Dandulak, vitam Te tady…bude Ti dobre u nas, muzes si tady pokecat o tehulkovskych vecech :D

Ja mam taky porad zmatek, nektere holky moc neznam, ale snad kdyz buddudoma, tak se to spravi a budu moct vice psat :wink:

Vidim, ze mas podobny terminek, jako ja :D :D :D Tak napis, jak se citis, co Tvoje brisko…holky psaly, ze uz jim roste a dve dokonce - Jolma a Noona maji fotecky ve fotoalbu :wink: :lol:

Kdy jdes na KO? Uz jsi videla mimiska na UTZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
12.6.06 18:30

Jolmo, tak to je dobre…mimisek potrebuje papkat, tak bohuzel…musis mu dodavat pravidelne nejake dobrutky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
12.6.06 18:35

Holky, právě jsem zjistila, že jsem trapná troškařka :oops: 8) http://www.novinky.cz/…3_712rn.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
12.6.06 19:05

Vítám Danduláka:)

Jolmo , začínám na tom být podobně. Špatně mi není, zato mám pořád potřebu něco si cpát do hlavy… Už se těším, až zítra vyrazím do města a nakoupím ovoce, bo zásoby jsem už snědla a teď můžu jíst leda normální jídlo a sladkosti a to moc nechci… Když nacpávat, tak ovocem a zeleninou… Vůbec ten 12.týden začíná být vidět - dnes jsem vyžehlila horu prádla, vyprala a ještě přemýšlím, že to vyžehlím, na sluníčku rychle uschlo… Že by konečně náznak přicházející energie? :wink:

Velchi , tak vidíš, nejhorší máš za sebou… :wink:

Alinko , ahojky, jak je? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
12.6.06 19:09

No, já už jsem se probrala z letargie myslím definitivně :wink: - což tedy kvituji s povděkem nejen já.
Blbý je, že sice sním ovoce, ale pak mě dál honí mlsná, teď bych si dala např. nějaký sýr - no budu preventivně číst údaje o energetické vydatnosti, třeba to pomůže 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
12.6.06 19:16

No, musím se přiznat, že už jsem nevěřila, že ta únava ještě někdy odejde, ale dnes to první den vidím nadějně… :wink:

Po ovoci nemám problém. Většinou se to totiž odehrává tak, že sním tak kilo meruněk, třešní, či melouna a to se do mě už nic jiného nevejde… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí