prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2446
13.6.06 10:15

Jo,už jsem o tom mluvila s manžou a říkal teda ,že to zkusíme,to víš jsem antitalent,hlavně ,když to někdo udělá za mě ,tak jsem štěstím bez sebe :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
13.6.06 10:16

Přeju krásné sluníčkové ráno všem…musím říct, že mají můj obdiv všechny pracující, protože já jsem jak přejetá parním válcem a nebýt v klidu doma, tak bych asi v práci každou chvilku klimbala nad klávesnicí :lol: Já mám bohužel i rodově dané hooodně rozikové těhu, takže naše dovča bude spíš na chatě na Slapech, nebo polovička konečně dodělá zbytek baráku :D Můžu se taky zapsat do seznámku, nebo mám jen nadiktovat data???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
13.6.06 10:21

Holky, já vím, že asi budu působit jak blbík, ale je rozdíl mezi rizikovým těhu a nemocenskou? A jak to děláte, když chcete třeba na týden na chatu a máte nemocenskou psanou v místě bydliště? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
13.6.06 10:23

Jo tak to ja jsem na tom stejne Leno,nejsem totiz technicky typ!Ale zase vynikam v necem jinym!Treba kdyz mam chut na neco slakeho,nejsem lina si to upect!Takze ted pecu skoro kazdy den!Ale nemela bych,pak se divim jak kynu!Pokazde kdyz neco upecu si rikam ze je to naposled!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
13.6.06 10:24

tutinko,jestli si na nemocenské ,tak ti dr. přepíše diagnozu na rizikové těhu a mě napsala neomezené vycházky,běžně se to dělá :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
13.6.06 10:25

Ahoj tutinko ona je to nemocenská, ale z důvodu rizikového těhu. A s doktorem jsem domluvená, že kdyby někdo přišel a já nebyla doma(ale oni prý nechoděj s touhle diagnozou), tak mi napíše, že jsem byla u nich na kontrole. Takže pohoda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446

Hele ,Danuš ,vždyť si jako tyčka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450

Tutinko,
no..já myslím, že papírově asi rozdíl není… Podstatný rozdíl je, co na to mimís. Někdo má problémy, někdo třeba „jen“ rizikovou práci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
13.6.06 10:29

Ahoj Tulinko!Ja myslim ze je to totez!Ja mam vychazky,ale stejne se podle nich neridim!To bych na vzduchu moc nepobyla.Pak se jen modlim aby mi neprisla kontrola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
13.6.06 10:29

No já měla problémy, ale hlavně není pravda, že na kontroly na těhu nechoděj, znám holky, kterým přišli i dvakrát a pak mi řekněte, jak okecám víkendy?
Myslela jsem si že rizik. těhu je asi diagnóza, ale uvidíme, co mi řekne dr. toho 28.6 :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
13.6.06 10:31

Tutinko,kontroly o víkendech nechoděj,dokonce i ve všední den chodí jen do 20 hodin,měla by ti napsat ty vycházky neomezeně,protože těhu není nemoc ,abys byla připoutána na lůžku,teda pokud je ti jakžtakž :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
13.6.06 10:33

Tutinko,
ale ona je to určitě diagnóza!!! Jen v tom asi nemusí být takovej rozdíl… Já třeba pracuju částečně v laboratoři se spoustou chemikálií..kdybych dr. neslíbila, že do labiny už nevstoupím, ale zařídím si to tak, že budu pracovat v kanclu, tak se se mnou vůbec nebaví a pošle mě taky na rizikový…přitom mimís je v poho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
13.6.06 10:34

Jee Leni,to si mne nevidela ted!Mam uz sest kilo nahore!Pritom do tretiho se nema pribyrat skoro nic!Az od ctvrteho to zacne!A toho se desim!Ja i driv jedla dost sladky,ale kazdy den jsem chodila na erobik.Ale potesila jsi me tou tyckou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
13.6.06 10:36

Dandulak,
zase na druhou stranu…těhu je jediný období, kdy ti nikdo nebude vyčítat, že jíš moc :lol: Tak to neřeš a dej si na co máš chuť :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
13.6.06 10:39

Díky moc za reakce, já v tom pořád plavu…

Leni : jsi si jistá tím víkendem? To by totiž bylo super, bych mohla na chaloupku o víkendu :wink:

Jinak Dr. mi vycházky napíše až toho 28.6. Taky mi nabídla, že kdyby něco, mám zavolat. Asi to nebudou ty neomezené, ale uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí