Poradna duly
Jana Čurdová
tutinka
Tak si užij výlet a pozor na sluníčko ![]()
sslunicko
Neboj, nervíky neměj. kdyby bylo něco špatně, tak bys mimčo už nenosila..Všechno bude naprosto v pořádku ![]()
Jsem si teď byla koupit oříškovou čokoládu. Musím malýmu poslat něco dobrýho a oslavíme spolu negativní krevní testy ![]()
Noono,děkuji za povzbuzení!
Když já se bojím od té doby co mě potkalo to ZTZ!
Ale tentokrát věřím!
Dobré ráno holky…koukám, že jste samá ranní ptáčata…já vstávám pěkně pozdě…asi se instinktivně snažím naspat do foroty co se dá ![]()
Noono gratuluju ke sqelejm testům…mě budou dělat odběry příští úterý a už teď jsem z toho nervní
A závidím ti ty pohyby…já jsem taky doma, ale ať se snažím jak chci, tak nic necítím i když na UZV nám piškotek tančí lambádu. No a s těma pojišťovnama…já jsem naopak musela utéct od OZP, protože najednou začali redukovat lékařská pracoviště, se kterýma spolupracují s odůvodněním, že jich je stejných na jednom místě moc (a to jsem prosím chodila na IVF a takových pracovišť na dnešní dobu fakt zas tak moc není)…jo a ještě mi to poslali den před Vánocema s tím, že s nima končí k poslednímu prosinci…a já měla rozjetej cyklus…to fakt byla lahůdka a fofry se přihlásit jinam. No a já dobrovolně platím za celé těhu paušálem 5.000,–, ale je to se vším komfortem a péčí a už ani kačka navíc…nedá se to s péčí předešlého gyndaře srovnat a stojí to za to…
Jinak musím říct, že mě bylo ze začátku špatně, ale ani jednou jsem nezvracela, tak doufám, že už to nepřijde…a pro tutinku …taky jsem zjistila, že je mi po vitamínech nějak šoufl, ale začala jsem je baštit spolu s jídlem a hodně zapít a už je to dobrý.
Takže pěknej sluníčkovej den…
Hezké ráno těhulky,
Noono gratuluju k dobrým výsledkům!
Včera jsem se na net už nedostala, u dr. jsem byla odpoledne a když jsem dorazila do našeho vyhřátého bytečku, snědla jsem salát a upalovala do parku. Na KO to bylo vcelku OK, až na to, že mám opět spodní tlak vyšší než bych měla mít a panu dr. to dělá trochu starosti. Už před měsícem jsem dostala přírodní Vitamarin, který by ho měl snižovat a včera mi mačkal ucho
Koupila jsem mastičku a masíruju si bod na uchu. Prý se tím nemám zatím zatěžovat a abych měla radost udělal mi UTZ, takže jsem Huga viděla, jak si v bříšku hezky sedí a hladí si hlavičku.
Brali mi krev a prý nechají udělat i testy na štítnou žlázu, o výsledky si mám zavolat až příští úterý a tudíž i na ko jdu za 14 dní.
Noono, další KO je 27.6. Tu fazolku už můžeš smazat, je to definitivně Hugo ![]()
Jinak únava stále nepřešla a čůrat chodim pravidelně 1-2× za noc ![]()
Ahoj holky ![]()
Moc gratuluju Nooně k negativním výsledkům!!! A i k té čokoládě, co si s mimískem dávají. Můj mimís na čokoládu není
a já bych si ji kolikrát tak moc dala…jenže pak stačí jeden čtvereček a konec ![]()
A samozřejmě gratuluju i ostatním holkám k úspěšnejm kontrolám! Je to super číst ty skvělé zprávičky!
Pohyby u nás taky ještě nic…ale chtěla bych a moc:-D Ale myslím, že u mě to hrozí až tak v tom 18 - 20tt. Mám hroší kůži ![]()
Petarka
S tou pojišťovnou nejde ani tak o mě, ale o manžela. Celkově nás ta jeho operace ruky stála už 7tis..A to nebude zdaleka konečná částka
Mám pocit, že peníze, který každý měsíc sypem do VZP, tak jako bysme je házeli do jámy… Už mám prostě VZP plný zuby…
Verko Gratuluju ke kontrole..A z toho tlaku si moc nedělej..Pořád lepčí nízkej než vysokej…A masírovat ucho ti může budoucí tatínek
![]()
Já jdu dospat tu probdělou noc. Zatím papa
Ahoj holky,zdravím a přeji krásné slunečné ráno,teda dopoledne ![]()
Gratultji k vynikajícím výsledkům ![]()
Holky ,prosím vás sháním nějaké těhu šaty na léto ,nevíte nějakou internetovou adresu ,kde by byly pěkňoučký
![]()
Děkuji předem ![]()
Jeee! Leno, pokud bys na něco narazila…písni prosím odkaz! Já koukala na Litexu na Tveretu a nic ![]()
Leno a dělá Ti s tím dr. něco? Nebo máš normálně tak vysoký tlak? Včera mě teda docela postrašil ![]()
Verko,říkal,že s tím zatím nemůže dělat nic ,musí se hlídat a podle mě při nejhorším špitál
,tak vysoký ho normálně nemám
a bude hůř
,tlak se prý zvedá úměrně těhotenství ![]()
Ahoj děvčata, gratuluju všem ke kontrolám a dobrým zprávám a tiše závidím, já zatím nevím vůbec nic, musím si počkat až na tu genetiku ![]()
Jo a jak jsme včera byli u vody, tak jsem pak dodatečně zjistila, že mám děsně spálená záda - no jak jsem stará tak jsem hloupá
Tak se teď matlám panthenolem, ale všude si nedosáhnu. A dneska je tam taky horko jako v peci, asi půjdem ven až večer.
Tak dávejte bacha na sluníčko, ať nedopadnete jako já.
Ahojda,
Noona, gratuluju ti k negativním testům - já se to dovím až v pátek.
Leno, ahoj, koukni na www.tveret.cz
mně se tam nějaký věci docela líběj, ale zatím je nepotřebuju.
Právě jsem se nechutně přežrala obědem, tak si jdu na chvíli lehnout…
No já mám zcela opačný problém…mám strašně nízkej tlak…tak se holky hlavně nerozčilujte ať to není ještě horší…
A s tím oblečením…já před asi pěti lety měla zhruba o deset kilo víc, než mám teď a nějaké věci jsem si z nostalgie schovala, takže letních „těhu“ šatů mám naštěstí zatím dost
Ale co jsem slyšela, tak Litex má pěkný gatě a taky jsem koukala v C&A…docela slušnej výběr za málo penízků.....