prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3892
15.6.06 11:28

Zdravím při čtvrtku…
Poslušně hlásím, že jsem teda byla pro jahody - myslím, že teď celé Polsko sbírá jahody, protože na thu jsou jich kvanta, koupila jsem 10kg s tím, že když tak ještě zajedu- byly po 35Kč. Poláci žádné euro nepotřebují, tam se platí normálně v Kč a vesele vám vydávaj drobný… Nebyla jsem v Polsku nejmíň 3 roky, tedy konkrétně na trhu nejmíň 3 roky, tak mě ta jejich pružnost docela překvapila :lol: . Koukala jsem i na těhuvěci, ale sukně mají jen po kolena a nějaké slušné vršky jsem neviděla a cena je také podle mého na Polsko dost vysoká - kolem 700 za sukni, takže to se mi zdá docela dost, to můžu koupit i tady :roll: .
K té návštěvě obvoďáka a k očím - mě už ani posledně nikdo neprudil, že chce nějaké vyšetření od obvodního, tzn. že naposled jsem byla na nějakém podrobnějším vyšetření cca v 19 :lol: - asi si říkají, že už jsem těmi porody tak zocelená, že ani nemá smysl mě prohlížet. Já mám -3,5 dioptrie, ale kámoška -6 a nechali ji rodit normálně - tuším, že při tlačení hrozí odloupnutí sítnice a tomu se chtějí vyvarovat, ale možná to bude ve spojení s nějakou konkrétní oční vadou, neznám žádnou brejlatou maminu, kterou by brali císařem kvůli očím…
Noono s tím opalováním jsme na tom stejně - já vylezu na 5min na slunce a jsem jak rak, takže slunko nevyhledávám ani netěhotná, čili mi chybět nebude…Taky věřím doktorům, že to není moc zdravé a takové ty moc velké topinky mají pak hnusnou vrásčitou vyschlou kůži, tak to taky nemusím :wink: .
Jdu zpracovávat jahody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
15.6.06 12:22

Jolmo , škoda, že to k těm polišům nemám blíž…na zahrádce nám sice nějaké vyrostly, ale je to jen tak na chuť a to, co se prodává tady v Praze na trhu je děs…posledně jsem koupila v Holešárně, kilo stálo 65,– a ještě jsem skoro půlky musela vyeliminovat :evil: …a přitom bych momentálně za meloun nebo jahody vraždila :lol:

S tím sluníčkem bych to taky nepřeháněla…mě se to podařilo na nedělní procházce a vypadám fakt libově…loupe se mi nos a čelo :x A navíc jsem četla, že se v těhotenství velice rády dělaj po sluníčku ošklivý pigmenový skvrny a to se mi fakt nechce…to raději budu jak madeta :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
15.6.06 12:38

Holky, já taky na slunko moc nelezu - ani normálně, ale teď spíš kvůli těm pig. skvrnám. Prý sice po porodu zmizí, ale někomu taky nezmizely, tak nemusím mít všechno… Ono stačí, co člověk nachytá, když je venku ve městě a tak natož abych se ještě vyvalovala naschvál…
Jdu taky na obídek!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6955
15.6.06 12:52

Jaké pigmentové skvrny??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
15.6.06 13:06

Petarko no tak ty zas máš blíž věci, o kterých mě se tady ani nezdá, např. spoustu studií s těhotenským cvičením, proti tomu jsou jahody hadra, ty za chvíli skončí… :?
velchi no on se prý v těhotenství někomu víc ukládá pigment na obličeji, na břichu apod. - ale já s tím nemám zkušenost, protože asi nemám žádný pigment :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
15.6.06 13:22

Máš pravdu Jolmo , ale člověka asi vždycky bude chtít to, co zrovna nemá po ruce a já mám cvičení zakázaný, ale je fakt, že je tu všeho možnýho habakuk :lol:
Velchi …s těma pig. skvranama…moc nevím, ale jak jsem se dočetla, tak máš pak prostě na některých místech hnědší kůži v různých velikostech…ale jasně, že to záleží na jedinci, takže bych to zas tak neřešila…já se stejně nikdy neopálím a jen vypadám jak spařenej čuník, takže pro mě je rozhodnutí nechodit na sluníčko celkem jednoduchý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
15.6.06 13:55

Jo přesně tak - víc prý vylézají na povrch pigmenty a dělají se fleky - hlavně v obličeji. No a já jsem sice tmavovlasá, ale hnedka zpihovatím a mírný flíčky se mi dělají i normálně a to jsem se nikdy nijak nevystavovala na slunci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6955
15.6.06 14:02

jo tak to já jsem to spařené prase :D na slunko lezu tak dvakrát za rok :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
15.6.06 14:13

Ahoj holky,
já dnes makám jako šroubek - teda jen v práci, doma mě ten elán vždycky hned přejde :roll: obzvlášť v tomhle horku.

Co se opalování týče, měla jsem ho vždycky ráda, ale letos to vidím bledě. Není to zdravé a navíc mi pobyt na sluníčku nedělá dobře, takže budu taky jako ředitelka sýrárny :wink:

Dioptrie sice žádné nemám (ťukťukťuk), ale před 5 lety jsem byla na laserové korekci a teď když mi dával dr. průkazku a bavili jsme se o tom, tak říkal, že mě taky pošle k očnímu pro vyjádření… Tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
15.6.06 14:33

A taky jdu dneska poprvé na těhu cvičení, se moc těším. Byla jsem zvyklá chodit 2× týdně na aerobick a teď si připadám jak lemra, sedím doma a nic nedělám, jen kynu :evil:
Doufám, že to stihnu jdu totiž hned po práci pohlídat sestře prcky, jde na první předškolní schůzku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
15.6.06 14:43

Opalování u mě taky nehrozí ani náhodou…není to kvůli pigmentovým skvrnám..o těch jsem ani nevěděla (díky za info :D ), ale fakt jsem docela šokována, jak letos blbě ty vedra snáším. Snad se to ještě nějak upraví, protože se obávám, že tyhle teploty nejsou určitě ty konečné a představa že bude třeba ještě o 5°C víc… :roll: :roll: :roll:

Včera večer, když jsem si mazala pupendo, tak jsem mrkla do zrcadla a úplně jsem se zhrozila! Mě vám tak šíleně vyskákaly žíly! Úplně všude! Já vím, že to k těhu patří…ale tak nějak jsem počítala jen s prsama. No…třeba bych toho mohla využít a dělat medikům živý model cévního systému člověka :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
15.6.06 14:51

Ahoj těhumamky :D

To je hic, že čučim do počítače a předstíram práci… Ale je to hrozně namáhavý, protože se mi úplně klíží oči… Jsem K.O. Ale za chvilku mám domluvenou s jednou kamarádkou vyhlášenou plzeňskou cukrárnu, tak už se těšim… Jenom se tam doplazit a je to… Mohla bych si to zkrátit autem, ale v Plzni prostě nezaparkuješ (teda jako v centru…) :evil: Takže si to poštráduju pěšky a pro auto se pak budu muset vrátit. Chjo :(
Ale když si představim ten zmrzlinovej pohár, co mě čeká, tak je mi hned o trochu líp :P

Petarka a Velchi s těma pig. skvrnama je to otrava, ale já jsem se zase strašlivě ochlupatila. A to fakt strašlivě… Ne, že by pro mě nebyla depilace nutná i před těhu, ale teď bych potřebovala oškubat celá. I na břiše (a to nemluvim o čárce pod pupíkem..). Jsem prostě jak medvěd :roll: A protože jsem tmavovláska, tak je to fakt moc fešná záležitost…

Jolmo já jsem majitelka jahod v očekávání :P Vyslala jsem kolegy z práce :lol: U nás v Plzni (teda v okrajových částech) jsou takový plantáže, kde si jahody sám natrháš, oni Ti je zváží, zaplatíš a hurá konzumace :D A protože já se teď nesmim namáhat (a obzvláště v tomhle horku) :wink: , tak jsem je mazaně poprosila taky o nějaký to kilo :wink: Jsou tak hodný, že mi kývli :!
No nic, právě mi volali, že už jsou zpátky. HAM HAM!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
15.6.06 15:03

Mám jahody a taky mám padla, takže jdu do tý cukrošky :lol:

Mějte se krásně. Pa pa

PS: na světě je tááááák kráááásně :P :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
15.6.06 15:13

Brokyno ani nevíš, jak jsi mě potěšila s tou chlupárnou…já jsem taky vždycky depilovala o sto šest, ale co se děje teď jsem ještě nezažila…přesně jak říkáš…hlavně pupiště…si připadám, že za chvíli budu konkurovat manželovu „svetru“ :lol:

A dobrou chuť…jak jakhody, tak zmrzča :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
15.6.06 15:39

Nazdar děvčata, Šimon konečně usnul, tak jsem si mohla přečíst ty vaše „romány“ :D
Brokyno, já mám taky jahody z plantáže, dneska ráno jsme na ně byli, je od nás asi 1 km :) Akorát sbírat jsme museli sami, Šimon nám taky pomáhal, trhal ty zelené a do červených si sedal :roll: Kilo je za 2,60, což je o mnoho levnější než v krámě a hlavně si člověk může vybrat ty nejhezčí. :-)
Začínám vážně uvažovat o výrobě toho džemu, ale nemám skleničky, nevíte náhodou, jestli se dají koupit třeba v OBI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí