Poradna duly
Jana Čurdová
Jůůůů, Stazko Ty máš hezkou průkajdu
![]()
Ale ty koťátka Haidule , tak ty jsou božský
Ty jsou fakt nádherný
![]()
No jo…asi se budu nad tím voskem muset zamyslet…když já vždycky slyšela skazky jak to bolí a jaký jsou pak modřiny když to neumíš a tak…jo jo…nakoupím, provedu a pak se pochlubím…a máš pravdu…taky mám nějak problém se dole „vobhlídnout“ ![]()
Ta CD mě taky pobavila…myslím, že to polovička bude muset zvládnout…nenechám se pak někde škrabošit ve špitále…a kdo ví, jestli by to stihli…jak říkala moje máma, tak otěhotnět a pak udržet je v naší rodině problém, ale když už se to povede, tak rodíme „za suchou housku“ ![]()
Petarka Tak takový vyhlídky by se mi líbily taky ![]()
U mě sice mamka měla 3 hodiny bolestí a manželova maminka měla taky jen 3 hodiny bolestí, ale tak nějak se raději připravuju na horší variantu ![]()
Ahoj holky ![]()
Teda vy jste spisovatelky! A jaké téma..jahody a depilace
No…já bych potřebovala asi nějak odepilovat jahody. Totiž, mě ta zrníčka teď strašně vadí…ve všem…akorát třeba ta melounová se dají vyplivnout což u jahod nejde. Přitom jahůdky teď tak krásně voní!!!
Jinak jako pracující musím křičet hurá hurá, konečně pátek! Jak já bych ještě ležela v postýlce…
Sslunicko , moc držím palečky ať je kontrola v pohodě!
berhu
Tak s depilací jahod opravdu zkušenosti nemám
![]()
Taky mám radost, že je pátek. Zítra odjíždíme k našim. Už se těším, až za se okolo mě budou všichni lítat a říkat, jak už mám velkej domeček pro mimíška
A hlavně tam určo bude příjemněji než tady v Praze.
Krasne dobre ranicko tehulinky,
tak se zase hlasim po delsi odmlce. Mela jsem volnicko a v tom vedru se fakt nedalo ani sedet u PC, jak to zvladate? ja jsem mela obcas pocit ze umru, ale jen kdyz jsem byla doma, jakmile jsem byla venku tak mi bylo fajn, chtela bych jit na koupak, i kdyz se trosku bojim, ale jestli nepujdu tak se asi brzo upecu
![]()
Terra
Zvládám to s otevřenýma všema oknama, zapnutým větrákem a občas mám nohy v lavoru se studenou vodou
Bohužel moc ven chodit nemůžu ![]()
NONNO - jukala jsem na fotecku tvoji prukazky ja mam taky takovou, akorat tu hlavni stranku nemam modrou ale takovou ruzovo-modrou, ale jinak tam je taky Calibrum. TO mi je lito, ze nemuzes chodit moc ven, neni ti dobre? Me teda akorat ukrutne otekaji nohy - hruza, byla jsem na prochazce s kamaradkou a kdyz jsem asi po 5 hodinach dolezla domu, vubec jsem se nevesla do pantofli. Hruza. Az jsem z toho usnula a to jsem chtela gruntovat. A jak ti jinak je? Me fajn, zatim nevolnosti jsou trosku na ustupu - musim to zatukat - TUK TUK TUK - uz se nemuzu ale dockat kontroly je to hrozne dlouhy. Kamaradce se v nedeli narodila holcicka - ta se ma ze to ma uz za sebou
![]()
Noona ,
juuu! Tak to si krásně užij! Já jedu na víkend taky za našima…bohužel bydlí v paneláku, takže tam žádné ochlazení nehrozí…ale zase nebudu muset vařit a tak ![]()
S tím vedrem…fakt máte štěstí, že nemusíte chodit do práce! Tam kde je klimatizace, tam to asi ještě jde. Bohužel tady u nás je ten barák postaven tak blbě, že to teplo v sobě akumuluje…takže třeba už ráno je tu 27°C
Fakt super! Bohužel ředitelka tady dlouhodobě není, aby nás poslala domů a ostatní se k tomu nějak nemají…prý když tu máme nápojový automat se studenou vodou, tak jsme proti přehřátí zabezpečeni a hotovo. No super ![]()
Terra
Ta průkajda není moje, je Stazky. Já mám jen to klasickou bílou, samá kolonka a žádnej obrázek ![]()
A nemůžu moc chodit ven, protože mám alergii na sluníčko. A díky tomu, že teď neberu vitamín A ani betakaroten, tak mám ještě větší pravděpodobnost, že bych se na sluníčku osypala a natekla
Takže mám smůlu…Ale mě o zase tak nevadí, nikdy jsem ty vedra moc nemusela a nechápavě koukala na manžela, jak se dokáže X hodin smažit na sluníčku ![]()
berhu Než se naše firma, kde jsem dělala, přestěhovala do novýho, tak jsme museli bejt v podkrovní kanceláři. Odflákli tam tenkrát izolaci-žádnou tam nedali. Takže v zimě hrozná zima- veškerý teplo si braly zdi a v létě neskutečný vedro. Jednou jsme tam naměřili i 38,5 stupňů
A museli jsme tam bejt, vedení to bylo jedno, oni tam měli klimatizaci
Uff, ještě, že jsem na neschopence…
Teda holky já mám průkajdu taky klasika…žádnej vobrázek nebo barvička ![]()
Já sice žádnou alergii na sluníčko nemám, ale jak jsem vylazla na dvorek, že si sednu pod slunečník, tak jsem to po pěti minutách vzdala…máme to na jih a to je pak skoro celej den na upečení ![]()
My jsme vyjímečně na víkend v Praze, ale mám kliku, že má polovička pochopení pro mojí nechuť k vaření a navíc on sám je kuchař, takže opět dva dny klidu a pohody ![]()
A k tý práci a vedru…my v rachotě měli klimošku, ale vzhledem k tomu, že jsme jako banka byli v jednom baráku v přízemí jako roh a celý to bylo obehnaný vlastně výkladníma skříněma, tak tam byla sauna k padnutí klima neklima
…ještě, že jsem doma…ufff ![]()
Jo a měla bych takovej hloupej dotaz…jak jste na tom s plynatostí?…já si občas připadám jak starej chlap, ale nemůžu si pomoct a je mi to šíleně trapný ![]()
Ahoj, to je super, že je pátek, také odjíždíme mimo Prahu na chalupu. Je stará kamenná a tak je tam pěkná zima i v létě. Už se těším až si naši vezmou Matěje a já si trochu odpočinu.
Berhu je mi tě líto v takovém vedru sedět v práci musí být úmorný. Když jsem čekala Matěje, tak mě při horku pouštěli domů (mohli jen kardiaci a těhotný). Možná by stálo za pokus kouknout do zákoníku práce jestli tam není něco o teplotách v kanceláři, když jsi těhotná. Třeba by tě taky pustili domu ![]()
Plynatost mě taky dostihla, to je asi tím jak jím hodně zeleniny a ovoce. Taky mi to není příjemný, hlavně když To Matěj komentuje, např. maminko stlasně (myslí strašně) smldíš (smrdíš) nebo maminka pldí (prdí) apod.
Noono : A jak to děláš s neschopenkou, když jedeš za vašima?
Jinak je opravdu na padnutí, dnes by měla dorazit známá z Olomouce, tak se těším, ale bojím se, že jí to nevyjde ![]()
Jinak depilace jahod mě opravdu rozesmála, taky skoro všechny pecky a pecičky plivu, ale u jahod mě to fakt nenapadlo ![]()
Taky jsem hrozně ráda, že je už pátek. Beru si s sebou na víkend noťas i připojení, takže budu on-line i venku pod pergolou u bazénu
![]()
S plynatostí jsem na tom normálně, ale od začátku těhu mám průjem
Ale zase pořád lepčí než zácpa, ne?
A poslední dobou mi min.jednou denně tvrdne břicho. Ale aspoň, že mě už nebolí ty záda…Jsem o tom včera přemýšlela a já měla min.měsíc vyhřezlou plotýnku ![]()
tutinka
Nijak
Já to neřeším…Už jsi viděla, aby se někdo v tomhle vedru hnal Prahou, aby zkontroloval, jestli je těhule doma? To mi příjde přitažený za vlasy
Už jednou jsme o víkendu byli s manželem pryč a nikdo nepřišel…A když příjde, tak v pondělí zavolám Dr a něco vymyslíme…