Poradna duly
Jana Čurdová
Jo a prdíky ty mě samo trápí taky, naštěstí jsou alespoň tiché a přítel to zatím nekomentuje
a ještě je možnost svést to na psa ![]()
Soukupko DÍÍÍÍÍKY…ani nevíš, jak jsi mě tou odpovědí potěšila
![]()
…hmmm.....ten pes mě nenapadl.....ale můžu to svést na jorkyho???? ![]()
Petarka
No jasně..Nás jork prdí potichu, ale za to zabijácky
![]()
No pravda Lara prďánkuje ukázkově, a většinou pak nenápadně odchází, ayb to nemusela čuchat
. Ale i jorkšírci určitě prdí ![]()
šmarjá..Teď na to koukám..Ještě 3 týdny a jsem v půlce těhu..Stašně to letí… Mám pocit, že to bylo včera, když jsme s manželem zkoumali testík ![]()
A malej má podle Pampers už 17 cm ![]()
Noona …utíká to, viď? Já mám taky pocit, že to bylo včera, kdy nám odebírali vajíčka a pak dávali embryjka zpátky…a kdy začal manžel říkat, že bude táta a ani si nevrz ![]()
Teda holky, vy dneska perlíte
![]()
Taky se hlásím do KP, plyním kde můžu…a to jsem dřív na tohle vůbec netrpěla, ale co
![]()
Ahoj holky!
Dlouho jsem tu nebyla,ale vse jsem vcera v noci prelouskala!Dostala jsem se k PC az ve 23hod
holky take obdivuju!Ja bych to urcite nedokazala!nohy a podpazi holim kazdy den a trisla vytrhavam pinzetou tak jednou az dvakrat tydne!Take nevim co budu delat az tam dolu neuvidim,to bude hruza!Dnes bych chtela upect tu vybornou bublaninu,jen nemam tolik jahod,tak dam napul tresne!Uz se nemuzu dockat az ji ochutnam!Take mam dnes na planu koupit neco na sebe!Nemam nic do toho tropickeho pocasi.Ani nevim kam pujdu a hlavne kde vezmu na vsechno energii.Jsem taaaaak liiiinaaa.
![]()
Tutinka , joo…myslím, že nás už je tu s tím problémkem tolik, že bychom ho s přehledem mohly založit
![]()
Dandulak
Tak to jsi dobrá, já bych to asi nezvládla všechno přečíst ![]()
To fakt není nic hroznýho s tím voskem. Depilátor mě bolel mnohem víc. To se nedalo vydržet, nohy jsem si depilovala na etapy třeba týden ![]()
Do KP přihlásím manžela
Autosugesce je mocná čarodějka…Má chutě, má nálady, občas ho bolí v zádech a roste mu i břicho
Ten snad bude mít i porodní bolesti
![]()