prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19075
16.6.06 12:07

Díky, mám velkou radost, bylo to docela náročné, i když vlastně v té firmě pracuje už přes rok, ale je to Slovák a tak mu nechtěli dát smlouvu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
16.6.06 12:09

Ach jo, to je krásný, že tam máte ty trimestrový metříky, ale mě to teď totálně mate… jsem na to byla zvyklá jen u Noony :( .
Právě vařím k obědu zadělávanou mrkev - děkuji někomu z tohoto týdne za tip - už se těším, ňam, ňam :wink: .
Odpoledne se vrhnu na džem, včera jsem stihla bublaninu /na velký hluboký plech stačilo 1,5 dávky, akorát vajac jsem dala jen 5, ovšem už je sežraná :roll: /, tvarohovou zmrzku a na závěr i koktejl… a když otevřu ledničku, tak to konečně krásně voní, ne zvedžaludovsky uzeným mé drahé polovic :twisted: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
16.6.06 12:14

Hezké poledne!

Jolmo , tak já ti mohu zaručit, že trimestrový metřík nepořídím, bo už mám dva, takže smůla… :wink:

Do KP bych se taky mohla přihlásit… Asi to k tomu patří… :lol:

Máme další tropický den a já si truhlík ještě pekla k obědu zemlbábu… :roll: Trouba mi tu přitopila, tak musím dělat pořádný průvan… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
16.6.06 12:16

Jolmo ,
prosííííííím! Nechceš k nám přijet na návštěvu!!! Potřebovala bych také napéct nějakou mňamku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
16.6.06 12:25

tutinka Tak to je supr. Hlavně už bude krytej, kdyby cokoliv :wink:
berhu Bráška je informatik- přesně správce sítě. Ale mě PC vždycky bavily. Jen je blbý, že pořád něco do PC instaluju a zase odinstaluju a časem se vždycky zanese tak, že to musím úplně celý smazat a celej systém naistalovat znova :roll:
jolmo teda, ty máš energie :lol: :lol: :lol: Já se dneska chystám buď na bábovku nebo tu bublaninu. A k večeři budou zapékaný tousty. Nebudu furt vyvářet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
16.6.06 12:29

čoveče berhu ani ne - čeká mě ještě ten džem a pak je víkend, tak možná ještě něco přikuchtím… ale tu mrkev jsem přesolila :cry: - půl radosti je pryč.
Holky ta kočka, co tak blbě před 3 týdny porodila už se zase mrouská… to je hrůza, ten řev. Představte si, že bychom tak kolem ovulace ječely my :roll: :lol: . A to odhodlání neustále rodit… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
16.6.06 12:31

Ahoj moje chlupaté spolutěhule a „kápéčka“ :D

Jsem ráda (ne že bych vám to přála…), že nejsem sama samotinká chlupatice na světě :) S tím KP klubem je to dobrej nápad, ale spíš než sebe, přihlásím svou drahou polovičku… Mohl by dělat předsedu :D

Tak vy všechny pečete nějakou mňamku a já ještě nebyla ani na obědě. Chjo, mám hlad :(

Co se trimestrů týče, tak to je pro mě španělaská vesnice… Všude jsem tvrdila, že jsem ve třetím měsíci (furt mi nešlo do hlavy, že by měl měsíc jenom 4 týdny) a včera mi zkušenější kamarádky řekly, že začínam 4. měsíc… Jsem z toho jelen, takže o trimestrech vůbec neuvažuju :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
16.6.06 12:34

Jolmo to je náhodou skvělý!!! Je vidět, že je číča ve formě :D Já musela milulý pátek našeho kocourka nechat vykastrovat… Je mu teprve 11 měsíců, ale začal hrozně značkovat :? Hrozně a všude… Dokonce mi označkoval i polštář (miláček muj malej, tam spolu totiž spinkáme). Byl to hroznej zážitek, brečela jsem jak želva. Ale už je zase ve formě a veselej :P Dneska ho až do zítra opustím, tak se sním ještě před odjezdem musím pořádně pošmajchlovat… Jo jsou to miláčkové :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
16.6.06 12:36

Brokyno už jsme tu ty měsíce probíraly, kdysi…
kamarádky měly i neměly pravdu… podle klasického vnímání obyvatel jsi na konci třetího měsíce /aspoň myslím, podle týdnů/ - ve čtvrtém budeš jakmile překročíš v kalendářním měsíci datum porodu, tedy řekněme 20.6. /jen pro představu/ vstoupíš do čtvrtého měsíce, když máš datum porodu 19.12.
lékařského hlediska jsi ve čtvrtém měsíci, protože doktoři počítají těhotenství podle lunárních měsíců a ty trvají 4 týdny, tož tak… když si to přečteš víckrát, tak možná budeš chytřejší /bo to je na palici, ta matika/ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
16.6.06 12:40

Tak koukám -oblíbené téma -měsíce a trimestry… :wink: Lékařské hledisko má jeden zádrhel. Obecně se ví, že těhu trvá 9 měsíců, ale lunárních měsíců 10… Takže až bych takhle někomu v prosinci sdělila, že jsem v 10. měsíci, možná by na mě zavolal Chocholouška. 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
16.6.06 12:41

Noono , no to je jasný! Máte to v rodině :lol: Já jsem klasickej typ školeného pacienta…čili, co používám dýl, to zvládnu, do zbytku radši nerejpám a za všech okolností (když se něco rozbije)tvrdím,že TO SAMO :D

Jolmo , no já jsem si to myslela!

Právě mě psala sestřička, že udělala státnice! Jupííííí! I když - je odborník přes výživu člověka a ani netušíte, jak já teď dostávám zabrat :lol: Furt mě zpovídá, jestli jím dost mléčných výrobků (nejím, páč bych jinak furt randila se záchodovou mísou), dostala jsem od ní knížku - výživa v těhotenství (podle té bych musela umřit hlady, protože 2/3 jídel se v těhu nedoporučují - samo ty, které mimísovi nejvíc chutnají). Tak doufám, že teď nebude chtít přijet a vařit mě podle výživové pyramidy :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
16.6.06 12:47

jolmo
Mno když o tom tak přemýšlím, byl by mazec, kdybysme při každý ovulaci řvaly jako kočky :lol: :lol: :lol:
S těma měsícema je to fakt divný, nelogický. Pro mě je důležitý, že mám za sebou 1.trimestr, tedy riziko potratu téměř nulové a pak už mě zajímá jen termín porodu :wink:
Aaaach, už bych tak chtěla být na zahradě pod pergolou, dlabat něco dobrýho a každou chvíli se jít vykoupat :roll: Já se snad toho zítřka nedočkám. Četly jste zprávu na Novinkách.cz? Varují před prudkými bouřkami :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
16.6.06 12:50

berhu
Tak to přeju hodně stěstí a pevné nervy se sestřičkou..Přece jenom na to už má diplom :lol: :lol: :lol:
Ale na těch mléčných výrobkách asi něco bude..Jsem úplně sivá po mlíku. Denně ten litr mlíka vypiju… Takovou spotřebu mlíka jsme ještě nikdy neměli :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
16.6.06 12:54

Berhu , dnes mi v mailíku z Rodiny píšou, že mám jíst sice zdravě, ale samozřejmě s ohledem na těhu nevolnosti a chutě - tak to sestřičce vysvětli, že když mléko sotva ho pozřeš jde ven, nebo je po něm celé odpoledne šoufl, nemá to smysl… :) Až bude těhu, taky pochopí, že jedna věc je výživová pyramida a druhá je těhotenství… 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
16.6.06 12:57

Noono ,
tak to buď ráda…já ještě donedávna mohla aspoň jogurty a pribiňáčky. Teď jsem párkrát zkusila a nikdy nedojedla…prostě mám pocit, že je to kyselý a z toho je mě zle… Takže jediný mlíko, co do sebe dostanu, je lučina a tvrdý sýry :roll: Otázka je, jak dlouho to bude mimís ještě tolerovat než usoudí, že teda tohle on jíst nebude 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí