Poradna duly
Jana Čurdová
Teda tehulinky - pisatelky, to je mazec, clovek chvilku dela ze pracuje a pak aby si na to docteni vzal dovolenou. Abych nezapomnela, taky se zapojuji do klubu!!! Nekdy to vazne stoji za to.
Co dneska obedvate tehulky, potrebuju nejaky tip, musim vyslat nekoho at dobehne pro neco tepleho. Jinak tady s mimisem asi umreme hlady - ale to uz jsem od rana 2× jedla
![]()
Vcera jsem si chtela koupit ten olej od Welledy - pro tehule, nakonec jsem si to rozmyslela a koupila jsem si olejicek s azulenem - je super a myslim, ze bude mit stejny efekt, akorat ten od welledy je asi o 220kc drazsi. Kdyz jsem cekala Oliho tak jsem se mazala indulonou a nemela jsem ani jizvicku.
Teda tady je takovych novych tehulek, ze ja to ani nestiham. Mluvila jsem s kamaradkou, ktera dela u Apolinare na gynekologii - predtim delala porodni asistentku a rikala, ze maji az do zari uplne plno - takze registrace je vazne asi nezbytna ![]()
Terri ,
já dnes zemlbábu… Dobrá. ![]()
Registrovat se budu už příští týden - chtěla bych do Podolí, tam mají registrace už od 13.týdne… U Apolináře tuším od 20. ale možná už to taky posunují… Je to docela kalup, ještě ani nemám pořádnou fotku z UTZ a už budu zaregistrovaná v porodnici… ![]()
Já jsem teď měla pizzu. Ale dala bych si od číňanů Kung-Pao ![]()
Mno jo..my od ráda nakecaly 4 stránky
![]()
Teda já na chvilku vypadnu a už to nestíhám číst ![]()
Jak tak na to koukám, tak každá jste na něco šikule…já tak leda na gaučink…to by mi šlo mistrovsky ![]()
A jak jsem si tak pročítala ten jídelníček, tak bych brala od všeho kousek…začala bych pizzou, jako přílohu mrkev, moučník zemlbábu a k odpolednímu litránku mlíka něco z těch jahod…ježiš už aby mi milášek dovezl aspoň toho slíbeného melouna…a tak mě napadlo…nešlo by zařídit rozvoz ?????:lol:
![]()
Nazdar spisovatelky
Do klubu se taky hlásím, mám na rozdíl od Soukupky to štěstí, že to na mně Šimon nevykecá, protože neumí mluvit ![]()
Terro, já dneska dělám kuřecí stehna, dala jsem je do pekáčku zároveň s bramborama a posypala nějakým kořením. Akorát mi teď trouba ještě přitopí v kuchyni, tak to asi nebyl dobrý nápad ![]()
Džem jsem ještě neudělala, pořád se mi nechce nikam chodit pro ty skleničky, když je takové horko. Ale právě se dívám, že se trochu zatahuje, třeba z toho něco kápne ![]()
Tutinko, nechápu, proč tvému příteli nedali smlouvu hned, my jsme měli v práci několik Slováků a bez problémů.
Krááááááááásnýýýýýýýýýýý víííííííííkend!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
Mám za 5 minut padla, takže zas až v pondělí… Takže neprobírejte nic důležitýho, abych o to nepřišla
![]()
Mě taky pořád není nejlíp, snad se to zlepší. Hlavně po ránu je to teď síla
, ale musím věřit v lepší zítřky.
Právě mi odjela návštěva, měli s sebou 7 měsíčního mimíse Tomáška. Leze, staví se a je děsně rychlej
.
Tak jsem dostala pár rad do dalších dní. A taky se k nim snad zvládnu někdy podívat
.
kamarádka z Olomouce tu s námi chtěla zůstat, že jsou tu prej supr lidi
, rádi by jsme si ji tu nechali
. Ale pejsek a přítel by ji asi postrádali…
Tak jsem zpátky z kosmetiky a od kadeřnice…Ale žádná změna, pořád jsem skoro stejná…
Jenom hlásím, že testy na vrozené vady dopadly dobře!
jedeme zase nakupovat, ahoj.
hannah85 gratuluju k těm testům…mě čekají odběry v úterý a jsem z toho celá vedle ![]()
A jak si dopadla u lazebníka…fakt žádná změna? Taky bych potřebovala, páč mi na tý škebli nic nedrží…pořád vypadám jak zmoklá slepice a navíc mi nějak ty chrouny padaj ![]()
Petarko: Já se chystám v pondělí do gennetu na tripple testy.
tutinko …tak to na tom s tím čekáním budeme skoro stejně, co?…no…žádný nervy předem…to zmáknem ![]()
Holky, testů se nebojte ![]()
hannah85 Gratuluju k tripple testům ![]()
tutinka my jdeme s manželem do Gennetu až za měsíc
To je až za dloooouho ![]()
Noona …nikam nechoď…je tam vedro k padnutí…a žehlení bych taky nechala až na večer až se ochladí a přijdou ty slibované kroupy ![]()