prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
689
16.6.06 10:33

Noona …taky ti manžel nějakým zázračným počinem otěhotněl? :lol: My spolu tloustneme, jsme unavení a občas i nervní a je fakt, že jsem zvědavá, kdy se začne poohlížet po těhu gatích :lol:

…hmmm…KP…založíme a členství pak převedeme na polovičky…myslím, že mají víc praxe a nás to v tom lepčejším případku na rozdíl od nich za pár měsíců přejde :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
16.6.06 10:36

tak dneska se opravdu bavím :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
16.6.06 10:38

Jojo, bříško roste manželovi rychleji než mě…a to narozdíl ode mne jezdí každej den na dlouhý výlety na kole…tak uvidíme, jestli v něm nakonec neschovává třeba sourozence :lol: :lol: :lol:

Holky, chtěla jsem se zeptat…jak je to s těma trimestrama??? Mě chodí emaily pro bříško od rodiny a tam furt píšou toto:
Jste ve 1. trimestru a 15. tydnu tehotenstvi (pocitano od data posledni menstruace).
Já tomu teda nerozumím…pochopila bych, že ten trimestr může být různě dlouhý a dělí se spíš vývojem mimíska než kalendářem…ale proč myslím Noona má autíčko už dávno za šipečkou ukazující 2. trimestr???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
16.6.06 10:42

berhu Trimestry jsem dodnes moc nepochopila, každej píše něco jinýho…
Ale kdyžtak tady je třeba tvůj metřík :wink:
""http://tickers.baby-gaga.com/p/car344ps___.png:http://tickers.baby-gaga.com/…344ps___.png

Takže ve druhým jsi už taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
16.6.06 10:44

Tak já jsem dle rodinky už ve druhém trimestru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
16.6.06 10:51

Jeeee!!! Díky!!! Se ho pokusím šoupnout pod ten svůj dosavadní… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
16.6.06 10:52

Tak jsem se pokusila o vložení obrázku, ale bohužel, Fiona Paroubková v celé své kráse :lol: :
 http://www.foto-album.cz/show.photo?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
16.6.06 10:53

berhu
Já mám taky dva..Právě kvůli těm trimestrům a navíc je moc hezkej,a le chybí tam, kolik týdnů máš už za sebou :wink:
Jůů, ty máš ale hezkej metřík :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
16.6.06 10:59

vcara jsem vas cetla do rana do pul jedne a pak jsem nemohla usnout!Je to prusvih,kdyz se pritomnost vynecha!Do klubu se s radosti hlasim take,tesi me ze v tom nebudu sama!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
16.6.06 11:00

tutinka
Už jsem to tady jednou vysvětlovala jolmě… Když si otevřeš stránku s tím obrázkem, klikni na něj pravým tlačítkem a vyber možnost Zkopírovat adresu obrázku… A pak až budeš vkládat příspěvek, klikni na tlačítko IMG, vložíš adresu obrázku a znovu klikneš na IMG… Musí se vkládat adresa obrázku a ne adresa internetový stránky :wink:
Jsem na to přišla sama, heč :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
16.6.06 11:03

No nic. Jdu se začít rozčilovat nad Photoshopem. Musím udělat návrh přebalovací komody, aby nám jí mohl táta udělat…
Zatím papa
PS: Nohy v lavoru se studenou novou jsou fakt bomba :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
16.6.06 11:05

Holky jdu neco delat!Musim upect tu bublaninku!Ja mam jeste do druheho trimestru dost casu,ale s radosti uzivam ten prvni!Vecerna vas juknu,abych nad tim pak netravila hodiny!Zdravim vsechny maminy tehulky!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
16.6.06 11:07

Teda Noono :o ,
nahodou manžela informatika asi nemáš že??? Prostě přirozený talent…tohle by mě nikdy nenapadlo…ani v předtěhu období (teď mě značnou dávku mozku užírá TD - těhotenská demence :lol: )

Jdu ulovit něco do bříška a trochu se projít…doufám, že aspoň venku se ten vzduch trochu hýbe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
16.6.06 11:29

Holkyyyýýý, Robo má konečně práci na smlouvu!!! Včera jsme se kvůli tomu málem zhádali, pak mě utěšoval, protože jsem to nezvládla a rozbrečela se, ale teď už snad bude všechno lepší! Doteď dělal vlastně načerno… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
16.6.06 12:04

Tutinko, tak to je super! Moc gratuluju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí