Poradna duly
Jana Čurdová
Noona …taky ti manžel nějakým zázračným počinem otěhotněl?
My spolu tloustneme, jsme unavení a občas i nervní a je fakt, že jsem zvědavá, kdy se začne poohlížet po těhu gatích ![]()
…hmmm…KP…založíme a členství pak převedeme na polovičky…myslím, že mají víc praxe a nás to v tom lepčejším případku na rozdíl od nich za pár měsíců přejde
![]()
Jojo, bříško roste manželovi rychleji než mě…a to narozdíl ode mne jezdí každej den na dlouhý výlety na kole…tak uvidíme, jestli v něm nakonec neschovává třeba sourozence
![]()
Holky, chtěla jsem se zeptat…jak je to s těma trimestrama??? Mě chodí emaily pro bříško od rodiny a tam furt píšou toto:
Jste ve 1. trimestru a 15. tydnu tehotenstvi (pocitano od data posledni menstruace).
Já tomu teda nerozumím…pochopila bych, že ten trimestr může být různě dlouhý a dělí se spíš vývojem mimíska než kalendářem…ale proč myslím Noona má autíčko už dávno za šipečkou ukazující 2. trimestr???
berhu Trimestry jsem dodnes moc nepochopila, každej píše něco jinýho…
Ale kdyžtak tady je třeba tvůj metřík ![]()
""http://tickers.baby-gaga.com/p/car344ps___.png:http://tickers.baby-gaga.com/…344ps___.png
Takže ve druhým jsi už taky ![]()
Jeeee!!! Díky!!! Se ho pokusím šoupnout pod ten svůj dosavadní… ![]()
Tak jsem se pokusila o vložení obrázku, ale bohužel, Fiona Paroubková v celé své kráse
:
http://www.foto-album.cz/show.photo?…
berhu
Já mám taky dva..Právě kvůli těm trimestrům a navíc je moc hezkej,a le chybí tam, kolik týdnů máš už za sebou ![]()
Jůů, ty máš ale hezkej metřík
![]()
vcara jsem vas cetla do rana do pul jedne a pak jsem nemohla usnout!Je to prusvih,kdyz se pritomnost vynecha!Do klubu se s radosti hlasim take,tesi me ze v tom nebudu sama!
tutinka
Už jsem to tady jednou vysvětlovala jolmě… Když si otevřeš stránku s tím obrázkem, klikni na něj pravým tlačítkem a vyber možnost Zkopírovat adresu obrázku… A pak až budeš vkládat příspěvek, klikni na tlačítko IMG, vložíš adresu obrázku a znovu klikneš na IMG… Musí se vkládat adresa obrázku a ne adresa internetový stránky ![]()
Jsem na to přišla sama, heč
![]()
No nic. Jdu se začít rozčilovat nad Photoshopem. Musím udělat návrh přebalovací komody, aby nám jí mohl táta udělat…
Zatím papa
PS: Nohy v lavoru se studenou novou jsou fakt bomba
![]()
Holky jdu neco delat!Musim upect tu bublaninku!Ja mam jeste do druheho trimestru dost casu,ale s radosti uzivam ten prvni!Vecerna vas juknu,abych nad tim pak netravila hodiny!Zdravim vsechny maminy tehulky!!! ![]()
Teda Noono
,
nahodou manžela informatika asi nemáš že??? Prostě přirozený talent…tohle by mě nikdy nenapadlo…ani v předtěhu období (teď mě značnou dávku mozku užírá TD - těhotenská demence
)
Jdu ulovit něco do bříška a trochu se projít…doufám, že aspoň venku se ten vzduch trochu hýbe ![]()
Holkyyyýýý, Robo má konečně práci na smlouvu!!! Včera jsme se kvůli tomu málem zhádali, pak mě utěšoval, protože jsem to nezvládla a rozbrečela se, ale teď už snad bude všechno lepší! Doteď dělal vlastně načerno… ![]()