Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
Noono, prosím tě, v seznámku mám napsaný Hrálovéhradecký kraj, tak to prosím zítra oprav. Kontrolu dodám podle výsledků testů - dovím se zítra.
Já bych chtěla rodit asi v Hradci, protože tam je banka pupečníkové krve a já bych jí chtěla dát - pokud to půjde. Ale uvidíme, objedu si porodnice v okolí a rozmyslím se…Tady se jezdí hodně do Vrchlabí a do Jilemnice, je tu ještě Trutnov.
No uvidíme, kdo zase půjde sedět nahoru a jaké nové změny ve zdravotnictví vůbec navrhne - abychom pak nemusely rodit všechny někde povinně apod..... Jsem už z těch jejich nápadů hotová…
Dnes bude zase krásně, musím popřemýšlet, co budu dělat - práce je tolik…
Noona
máš pravdu…Tveret je fakt hodně drahej
Bohužel v Litexu u nás nic neměli…myslím jako šaty nebo nějakou delší sukni. Já nikdy nebyla sukňovej typ, ale ta vedra co teď jsou…prostě jsem to v dlouhejch kalhotech nezvládala a krátký nemám. Takže jsem zainvestovala. Předpokládám, že je to poslední, co jsem koupila. Do kalhot se snad ještě na podzim vlezu, takže teď maximálně nejaký tričko, ale to půjdu určitě k ťamanům.
K tomu obvoďákovi… Když jsem šla od dr., musela jsem v ní chvilku hledat (je to takový leporelo…Calibrum). Měla jsem pocit, že jsem se přeslechla, no ale okýnko na obvoďáka tam fakt je…Takže předpokládám, že se mě koukne do krku a změří tlak…no…to se mě opravdu chce kvůli tomu čekat tam půl hodiny a nechat se předběhnout tlupou důchodců ![]()
Taky tam je lékař pro děti a dorost…ale to předpokládám, že už je pro prcka
![]()
Maka
Mno já ti nevím, ale mě břicho začalo růst asi před měsícem a roste mi fakt každý den ![]()
hannah85
Opraveno.
berhu Já mám pocit, že ty na ty prohlídky se chodí až okolo 20.týdne, ale možná kecám..Fakt nevím. Na ten Litex se koukni třeba na net. Když ty svršky nebudou mít tady v krámě, objednám je přes net.
Holky k tomu Podolí, já tam chci taky rodit a jsem tam zaregistrovaná od 13 týdne, takže pokud někdo chce rodit tam, tak je nejvyšší čas, registrují od 13 týdne.
Rodila tam kamarádka a známá v září a byli moc spokojené.
Ahojky!
Berhu: K obvoďákovi se objednáš na EKG a to kdykoli, hlavně musíš mít EKG hotové do porodu, asi jestli to ty naše srdce vydrží ![]()
Berhu u obvodního ti změří tlak a pošle tě na EKG jinak nic. Je to kvůli případnému provedení císaře (něco jako předoperační vyšetření). Co se týká očí, tak jsem četla docela zajímavý článek jedné maminky. Tady je odkaz http://www.rodina.cz/clanek2931.htm
Těhotenské oblečení už budu muset také začít řešit, protože včera jsem si vyzkoušela snad celý šatník a nenašla jsem nic v čem bych se necítila jako tank nebo jsem to nedopla.
ahoj berušky,přeji krásný den!
Tutinko,nevím jestli jsem se přepsala já nebo ty,ale není to ZTZ,ale ZT = zamlklé těhotenství!
Dobré ráno holky…já jsem ale opravdu ostuda…jak tak koukám, tak si aspoň jeden den budu muset dát budíka a bych nebyla mezi posledníma vyspávačema ![]()
Musím říct, že jsem včera taky jukla na ten Tveret a nějak mě ty ceny trošku odradily. Já to asi vyřeším kamarádkama, co nedávno porodily nebo bambusama.
S těma očima jste mě překvapily…mám tedy zatím 4 dioptrie, tak snad nic nehrozí, ale raději si na to oční taky zajdu.
Teda a musím říct, že mi pupík roste snad před očima…manža včera porovnával, kdo z nás je na tom líp a už nějak začínám nabírat na první místo v rodině ![]()
Venku je nádherně, takže všem přeju krásný sluníčkový den.....
Jdu vařit a pak musím i trochu uklidit
, jinak se sem nevejdeme. Tak se mějte hezky a já se zase stavím přečíst o čem se bavíte. Pa
Holky,
moc díky za info…na to EKG se teda objednám ![]()
Soukupko , článek jsem teď přelouskala a nejsem z toho moc moudrá. Uvidím, co na to řeknou doktoři, ale pokud doporučí císaře, tak na něj určitě půjdu a nebudu nikoho přemlouvat. Přece jenom…už takhle, když vyndám čočky, tak jsem slepejš a představa, že by se to mohlo ještě zhoršit mě teda docela děsí…
Ahojka holky,
tak já jsem včera taky neodolala a vydala se na nákup těhu oblečků, ale jela jsem na špatné místo, Na Andělu v HaM mě poslali do Letňan, a i přesto že se tam budeme za 5 měsíců stěhovat tak jsem netušila jak najít Letňanské Tesco.. protože manžel sice doma na internetu ale líný jak veš dal mi poloviční info a já trapka bloudila po zastávkách a do tesca dojela až před 8 večer
no pěkně jsem si uběhala nožičky to je pravda ![]()
Ale našla jsem HaM a je fakt že jsem tam dobře nakoupila, vzhledem k tomu že mám standardní velikost sukní a kalhot od 44 po 46 tak je pro mě problém najít něco slušivého aby to na mě neplandalo a neblo mi vidět každý fald… tak jsem si vyzkoušela pár hadříků a vzala si jednu sukni s takovým tím pružným okrajem, je bezvadná a byla z 800 za poloviční cenu, a taky jedno těhutriko, které je zároveň i kojotriko, což je bomba jen za 399
ještě dvoje sety ponožek jedny bílé šedé až černé a druhé barevné
no udělala jsem si radfost, jo a jedno normální triko s krátkým. A můžu vřele doporučit, nemají tam toho tolik že byste se v tom přehrabovaly půl dne, ale většina těch věcí je z bezva matrošů a není drahá, mě osobně Litex i Tveret naprosto dostali cenama.. tam bych si fakt asi nic nekoupila
je mi těch peněz líto.
Jo a musím s epřiznat že jsem si udělala malou radůstku v Chiccu
vzhledem k tomu že se chystáme v sobotu jet na Moravu tak taky budeme tchánovcům říkat o prckovi, hledala jsme minibotičky ale ty neměli, tak jsem koupila 3 páry nádherných novorozeneckých ponožek, každé jen za 43,– Kč a jedny z nich uvážeme na lahev s nějakým vínem a dáme to rodičům… co v yna to??
jo a ještě musím vzpomenou kačenky do vany
jsou malinkatý a při změně teploty vody změní barvu ![]()
Omlouvám se za tak dlouhý proslov ale musela jsem to někomu povědět ![]()
Akorát jsem přišla ráno do práce a zjistila jsem že moje kolegyně má z klimatizace zánět močového měchýře
chuděrka malá, hubená ![]()
Tak to je asi tak všechno ![]()
zatím s emějte jdu pracovat aspon na chvilku
papa
Míša
Tutinko,věřím,že ted je vše v pořádku. zítra jdu na KO,tak budu klidnější!
Jinak rovnou hlásím,že s KO už domů nepojedu,jedem na Moravu za tatínkem do lázní,tak info o KO podám až v pondělí!
To jen aby jste neměly nervíky,co se mnou je!
velchi
Tak v H&M v Letňanech jsem byla taky a moc věcí jsem tam nenašla
Asi měli zrovna vyprodáno… Zase tam někdy zajedu, až bude nějaký auto. MHD mě tam nikdo nedostane, už jen při tý představě se mi dělá zle.
Ale nákup si udělala výbornej! Supr cena ![]()
Vedro zatím trávím tak, že jsem doma a mám všude otevřený okna a dveře na balkón a puštěnej větrák. Už se hrozně těším v našim, až se naložím do bazénu…
Marika01 Jestli nebudeš letos opálená, nic si z toho nedělej a vzpomeň si na mě. Já mám alergii na sluníčko, tak se pořádně ani opalovat nemůžu ![]()
Já jdu vařit, dostala jsem chuť na dušenou mrkev s bramborem..Hami, ňami
![]()