Poradna duly
Jana Čurdová
Dandulak…buď v pohodě, já sice nikdy nebyla jak za groš kudla, ale teď si aspoň můžu bez výčitek dovolit dát to, na co mám chuť. ze začátku moc ta chuť nebyla, takže až tak te´d dva týdny zpátky, ale zato už mám hned tři kilča nahoře…a k tomu opravdu už pěkně viditelný pupiště ![]()
Ani se mi od vas nechce,ale musim trochu na vzduch!Jeste ale urcite nakouknu!Ahoj maminy! Opatrujte se
![]()
Ahojky,
Noono, ty jsi na mě zapomněla, taky jdu dnes odpo na ko ![]()
Jinak energie k nám na Moravu taky zatím nedorazila, a vzhledem k těm letním dnům asi ani nedorazí. To horko mě vyčerpává i doma - bydlíme v podkrovním bytě a dnes se tam vůbec netěším.
Jdu vás babulky dočíst, moc jste toho dnes navykládaly ![]()
tak já nevím, možná si to s tou energií jen namlouvám
. Ale zítra se chystám do Polska pro jahody, abych si vyrobila zásobu svého oblíbeného džemu, bez kterého přes rok nemohu vegetovat. Ony budou jahody určitě i u nás, ale my jedem příští týden na pár dní pryč a já mám strach, že pak už na mě zůstanou jen ty hnusné, tak to radši vyřeším teď… Miluju jahodový džem podle babiččina receptu
![]()
Jolmo ,
teda zírám
a tíše ti tu energii závidím..co tiše..pěkně NAHLAS ![]()
Já se včera rozhodla, že tu svou neenergii zkusím zdolat upečením jahodového dortu…no..spíš dort zdolal mě…teda aspoň to želé, co mělo být navrchu
Jak už jsem to chtěla mít honem hotový, abych mohla zase jít provozovat svůj oblíbenej gaučing, nepočkala jsem dostatečně dlouho a želé pak bylo všude..jen ne na jahodách ![]()
Jolmo , písni mi prosím prosím ten babiččin recept na jahůdkovou marmošku. Letos jsem se rozhodla, že si ji taky udělám, tak bych to potřebovala s podrobným popisem, protože jsem ještě marmelády vůbec nedělala.
Petarka
Seznámek spravuju já. Tak buď mi pošli SZ s údaji do seznámku nebo to napiš sem do diskuse a já to doplním ![]()
Verko Šmarjá
Moc se ti omlouvám, máš pravdu, úplně jsem na tebe zapoměla
![]()
Doufám, že už dneska nic nepokazím. Jdu večer s manželem na převaz a na vyndání stehů, tak doufám, že bude všechno OK…
Já se jdu natáhnout, to vedro mi fakt dává, mám hlavu jak střep ![]()
SEZNÁMEK
HANNAH85 — 31 let — Hrálové Hradecký kraj — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola ??? NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 10.7. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrolaDNES!!! Fazolka, Hugo TUTINKA — 25 let — Brandýs nad Labem — čeká první mimčo — TP 4.12. — kontrola 28.6.
PETARKA — 30 let — Praha — čeká první mimčo — TP 7.12. — kontrola 20.6. Piškotek APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola 4.7.
KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 21.6.
BERHU — 28 let — Brno — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 20.6.
NOEMMI — 20 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 28.6.
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 11.12. — kontrola 19.6.
MARIKA01 — 21let — Praha — čeká první mimčo — TP 12.12. — kontrola 27.6.
GINNY1 — 32 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 20.12. — kontrola 22.6.
VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 21.6.
MAKA — 26 let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 29.6.
SOUKUPKA — 28 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola ?
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola??? Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola 29.6. Prcek MAJA78 — 27 let — Jablonec nad Nisou — čeká první mimčo — TP 24.12. — kontrola ??? BROKYNA — 26 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 25.12. — kontrola DNES!!! SSLUNICKO — 27 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 28.12. — kontrola 16.6.
SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola 26.6.
STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 30.12. — kontrola 14.6. Fifísek ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 29.6.
PRASADKO — 36 let — Haar, Německo — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 28.6.
LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 31.12. — kontrola 21.6.
HAIDULE — 22 let — Praha — čeká první mimčo — TP 31.12. — kontrola 22.6.
TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 1.1.2007 — kontrola 7.7.
DANDULAK — 30 let — Mladá Boleslav — čeká druhé mimčo — TP 31.12. — kontrola 4.7.
POPELKA čestný host
DUHOVKA čestný host
LINDULE2 čestný host
Noono…doplňuji infos…je mi 30 let a čekáme první mimčo zatím s pracovním názvem piškotek, TP je 7.12.2006 a další kontrola 20.6.2006. Díky za zapsání…hned se mi v davu líbí víc ![]()
… se omlouvám, ale musela jsem jít taky na chvíli zavřít oči - vstávala jsem ve 4,30
. Recept na džem napíšu jen co ho vyštarchám - není to nic složitého - hodně cukru a hodně jahod a celé se to uvaří
. Ale napíšu to přesně…
Ahoj, před chvílí jsme se vrátili z gynekologie. Dr. říkal, že mám spát na břiše kvůli zahnutý děloze, prý se musí obrátit jinak nebude mít kam růst. S Matějem jsem to měla taky, ale na břiše jsem spát nemusela obrátila se sama, tak doufám, že to bude v pořádku. Jinak mimísek měří od hlavičky po prdelku 6,4 cm, bohužel foto z UTZ nemám, protože jsem si o ní řekla pozdě, tak příště. Další kontrolu mám 18.7.
Ahojky…
pisete, ze Vam je teplo…holky, mne je v praci strasna zima!!! Je to stara budova, ktera se obtizne zahriva, takze o kratkem rukavu a kratasech si muzu jen zdat… Potom kdyz jedu autem domu, tak se trochu zahreju. ![]()
Co se tyce energie tak ja jsem porad KO, dopoledne nejak zvladam i kdyz to vstavani v 6.00 mne zabiji, ale odpoledne nemam ani silu udelat neco k jidlu Michalkovi…ja proste porad spim a lezim a jsem k nicemu!!! Dost mne to stve, protoze jsme porad nekde chodili vsichni tri spolecne, jezdili na kolech a ja jsem takova „zdechlina“
Takze doufam, ze v tom 14tydnu se to zmeni!!!
A dovolena? My jedeme za 3 tydny do Chorvatska na 14 dni. Jedeme autem na nase obvykle mistecko na ostrov Pag. Mozna jste nektera tam byla, je tam uzasne, moc krasne!!! Doktor mi to schvalil, tak jedeme
Sice nevim, jak vydrzim ta vedra, ale mame tam klimatizaci, tak snad to preziju ![]()
Jinak Sajso, ptala ses, jak mi je - je mi kazdy den spatne (to jsem chtela sama
), ale uz jsem si na to zvykla. Na vaze nepribyvam, zhubla jsem 3 kg, ale brisko zacina trochu vykukovat
Uz se moc tesim na poradny pupek!!!!!!!!
Zdravim Vas tehulinky a posilam
![]()
Ahoj spisovatelky,
zdravím nové těhule, ať vám bříška pěkně rostou ![]()
My jsme se od rána váleli u vody, ale už tam bylo horko a moc lidí, tak jsme zpátky doma. Energii taky nemám, pod hromadou nevyžehleného prádla není vidět koš, vařím jenom z polotovarů, všude se válejí hračky, domácnost v totálním rozkladu a já pořád spím.
A teď se jdu natáhnout, dobrou noc ![]()
Pra:,–(ko…tak tos mne vystihla uplne do detailu…jsem rada, ze nejsem v tom sama ![]()
Ahoj spolutěhulky ![]()
zdravim zas po delší době, ale už se nám to s internetem začíná rýsovat…teda spíš hlavně s bytem - už máme vybráno, projednáno a budeme platit tenhle týden blokovací zálohu, snad na ně je spoleh a nevyfoukne nám to zas někdo pod nosem
Už se nemůžu dočkat vlastního hnízdečka
a pravidelného přístupu na emimi
Jolmo, napíšeš mi, prosím, taky recept na marmošku? Já hrozně ráda kuchtim…
Všechno jsem si dočetla a všem gratuluju k super výsledkům testů
, ale byl to docela záhul všechno dočíst, takže si moc nepamatuju ![]()
Mně už energie dorazila, díky bohu, už jsem byla docela otrávená. I jim už normálně, jen ke kuřecímu masu mám furt doslova odpor. Zajímavé. A byla jsem včera cvičit - ve FactoryPro na Smíchově, a bylo to super, zítra jdu zase a v pátek na gravidjogu. Byly jsme na kolech, v posilovně a pak protahování. Cvičí to moc sympatická holka, sama má mimčo a cvičila celý těhu, tak jí věřim, že ví, co dělá.
A jestli dostane manžílek dovču, jedeme v první půlce července do světa. Napřed Alpy a pak Chorvatsko. Bereme s sebou zase čoklíka, tak bude sranda. Budem spát ve stanu, tak už jsem si koupila tu tlustou nafukovací matraci
A ptala jsem se gyndr na koupání v přehradě a prý v pohodě, pokud ta voda bude na pohled čístá, mám dávat bacha jen na sinice. Ale ani ty by Prckovi neublížily, „jen“ mně. Co na koupání v přírodě řekli doktoři vám???
No, po dlouhý době a hned román
Tak snad si mě ještě pamatujete ![]()