Poradna duly
Jana Čurdová
Tak aspoň nejsem jediná, co jí slíbená energie ještě nedorazila ![]()
A to tu dneska musím uklidit. To jsem zvědavá, jak se k tomu dokopu ![]()
Ahoj holky ,jdu vás na skok jen pozdravit ,aby jste věděly,že taky žiju
,je krásně ,tak toho využíváme a jsme hodnš na chalupě ,holky s tou únavou je to fakt děs
,spala bych skoro pořád,až jsem z toho sama znechucená
,tak kdy nás to přejde ![]()
Jinak vítám další nováčky prosinčátek
![]()
Teda holky… já mám dneska tak šílenej KOPR! Proč já tenkrát přesvědčovala tu doktorku, že jsem v pohodě a neschopenku nechci
Mohla jsem jít někam ven na procházku, prostě dělat cokoliv - jen ne sedět tady v kanclíku a bušit do klávesnice.....
Ahoj holky,
vítám mezi námi Petarku … ![]()
Dnes bude zase krásně, taky za chvíli vyrazím do teplíčka… ![]()
Gratulace Soukupce k dobrým výsledkům kontroly a Brokyně držím palce, ať je vše, jak má… ![]()
Hezky si dnes užijte sluníčka!
Já taky sedím v práci… a ještě dlouho budu
.
Noono já chci v seznámku za Noemmi, prosim prosim… ![]()
A energie přijde, fakt, dřív nebo později, ale budete si muset holky počkat, cesta je dlouhá… ![]()
jolmo
Když tak hezky prosíš, máš to mít
![]()
S tou energií nefím, nefím…Mám pocit, že si nějaká těhule vzala energii i za mě ![]()
já také sedím v práci a budu do 16.hod!
ale můžu být i venku na sluníčku,mám to variabilní. Jenže na sluníčku mi není nejlépe,tak jsem raději ve vychlazeném kanclu!
Holky,jedete některá letos na dovču k moři?
Možná jste to již psaly,ale asi jsem to přehlédla!
Sslunicko,
no..my původně chtěli…ale teď jsem ráda, že nikam nejedeme…Opravdu teplo je jen chvílku, ale stejně mě to celkem zmáhá. Když si představím, že u moře by bylo ještě víc teplo…no…ale zase takové Španělsko třeba
Nene..letos poznáváme krásy ČR a k moři pojedeme až s prckem ![]()
sslunicko
My jsme sice dovču plánovali, ale protože je manžel v nový práci a zkušebka mu skončí až v srpnu a dovolený fakt nebude mít mnoho, tak si dovču vybere až na porod ![]()
Takže u nás to budou max.víkendy a já pojedu na týden k mamce a tam se budu povalovat v bazénu ![]()
Ahoj holky!Vcera jsem si byla zacvicit a bylo to docela fajn!No preci jenom lip mi
to dost!
Vcera jsem se uz mezi vas nedostala,nejak nam nefungoval internet.Takze jsem z Ml.Boleslavi,cekam druheho mimiska,teda ten prvni je uz pubertak10lety chlap.Je mi 30let!Byla jsem s Lenou na IVF v ISCARU.Snazili jsme se s pertnerem temer 3roky,pak zjistili ze sperma je slabe!Povedlo se nam to hned na poprve,coz je uplne skvele!Vrele doporucuji vsem co maji problem.Jsem na rizikaci a na ko jdu az 4.7.Uz se nemuzu dockat!Dekuji vam vsem za vase privitani!Moc to potesilo.Jen do te tabulky sve udeje nedokazu doplnit!Tak se omlouvam a jestli to holky nekdo zvladnete,tak mooc dekuju
![]()
Omlouvam se za chybu,nejak mi tam vypadlo par slov!Chtela jsem napsat,ze mi bylo lepe az po cviceni!Jo a holky je mozny,ze mi vyjelo ted bricho?Nebo jsem jen vyzrana?Jsem totiz prisernej jedlik!Moooc mi chutna a hlavne sladky!
Ahoj Leno!Tak to jdu hned nakouknout!Chtela bych tak videt tutvoji fotecku…
Teda NOONO ty jsi rychlik!!
Dekuji ti!Hned se citim,ze uz mezi vas patrim!