prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2870
13.6.06 07:49

Tak aspoň nejsem jediná, co jí slíbená energie ještě nedorazila :roll:
A to tu dneska musím uklidit. To jsem zvědavá, jak se k tomu dokopu :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
13.6.06 08:10

Ahoj holky ,jdu vás na skok jen pozdravit ,aby jste věděly,že taky žiju :lol: ,je krásně ,tak toho využíváme a jsme hodnš na chalupě ,holky s tou únavou je to fakt děs :evil: ,spala bych skoro pořád,až jsem z toho sama znechucená :evil: ,tak kdy nás to přejde :lol:
Jinak vítám další nováčky prosinčátek :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
13.6.06 08:33

Teda holky… já mám dneska tak šílenej KOPR! Proč já tenkrát přesvědčovala tu doktorku, že jsem v pohodě a neschopenku nechci :roll: Mohla jsem jít někam ven na procházku, prostě dělat cokoliv - jen ne sedět tady v kanclíku a bušit do klávesnice.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
13.6.06 08:34

Ahoj holky,

vítám mezi námi Petarku:wink:

Dnes bude zase krásně, taky za chvíli vyrazím do teplíčka… :)

Gratulace Soukupce k dobrým výsledkům kontroly a Brokyně držím palce, ať je vše, jak má… :lol:

Hezky si dnes užijte sluníčka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
13.6.06 09:26

Já taky sedím v práci… a ještě dlouho budu :( .
Noono já chci v seznámku za Noemmi, prosim prosim… 8)
A energie přijde, fakt, dřív nebo později, ale budete si muset holky počkat, cesta je dlouhá… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
13.6.06 09:29

jolmo
Když tak hezky prosíš, máš to mít :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
S tou energií nefím, nefím…Mám pocit, že si nějaká těhule vzala energii i za mě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
13.6.06 09:30

já také sedím v práci a budu do 16.hod!
ale můžu být i venku na sluníčku,mám to variabilní. Jenže na sluníčku mi není nejlépe,tak jsem raději ve vychlazeném kanclu!

Holky,jedete některá letos na dovču k moři?
Možná jste to již psaly,ale asi jsem to přehlédla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
13.6.06 09:34

Sslunicko,
no..my původně chtěli…ale teď jsem ráda, že nikam nejedeme…Opravdu teplo je jen chvílku, ale stejně mě to celkem zmáhá. Když si představím, že u moře by bylo ještě víc teplo…no…ale zase takové Španělsko třeba 8O Nene..letos poznáváme krásy ČR a k moři pojedeme až s prckem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
13.6.06 09:58

sslunicko
My jsme sice dovču plánovali, ale protože je manžel v nový práci a zkušebka mu skončí až v srpnu a dovolený fakt nebude mít mnoho, tak si dovču vybere až na porod :wink:
Takže u nás to budou max.víkendy a já pojedu na týden k mamce a tam se budu povalovat v bazénu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
13.6.06 10:03

Ahoj holky!Vcera jsem si byla zacvicit a bylo to docela fajn!No preci jenom lip mi :P to dost! :roll: Vcera jsem se uz mezi vas nedostala,nejak nam nefungoval internet.Takze jsem z Ml.Boleslavi,cekam druheho mimiska,teda ten prvni je uz pubertak10lety chlap.Je mi 30let!Byla jsem s Lenou na IVF v ISCARU.Snazili jsme se s pertnerem temer 3roky,pak zjistili ze sperma je slabe!Povedlo se nam to hned na poprve,coz je uplne skvele!Vrele doporucuji vsem co maji problem.Jsem na rizikaci a na ko jdu az 4.7.Uz se nemuzu dockat!Dekuji vam vsem za vase privitani!Moc to potesilo.Jen do te tabulky sve udeje nedokazu doplnit!Tak se omlouvam a jestli to holky nekdo zvladnete,tak mooc dekuju :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
13.6.06 10:08

Čauky Danduláku,právě jsem ti poslala meil :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
13.6.06 10:09

Omlouvam se za chybu,nejak mi tam vypadlo par slov!Chtela jsem napsat,ze mi bylo lepe az po cviceni!Jo a holky je mozny,ze mi vyjelo ted bricho?Nebo jsem jen vyzrana?Jsem totiz prisernej jedlik!Moooc mi chutna a hlavne sladky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
13.6.06 10:11

Dandulak
tvoje údaje jsem už do seznámku doplnila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
13.6.06 10:11

Ahoj Leno!Tak to jdu hned nakouknout!Chtela bych tak videt tutvoji fotecku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
13.6.06 10:13

Teda NOONO ty jsi rychlik!! :D Dekuji ti!Hned se citim,ze uz mezi vas patrim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí