Poradna duly
Jana Čurdová
Hannah85
Tady je to naše fotoalbum
https://www.emimino.cz/modules.php?…
tutinka
Já to vždycky přefotím foťákem, scener nevlastníme
Až příjde z práce manžel, přefotí dnešní fotku z UTZ. Nějak rozštěloval foťák a mě to nejde fotit ![]()
Už jsem to našla - díky. Hezké fotečky.....
Noona, já ještě takhle velké bříško nemám, ale už se na něj těším - aspoň to každý uvidí......I když má být zase brzo zima, tak pod těma vrstvama asi těžko..... ![]()
Hannah
Díky. I když mě už pomalu začíná ten domeček pro mimíška překážet
Třeba když chci dát manželovi pusu, tak nejdřív se setkaj naše pupky a pak teprv zbytek
za chvíli mě už ani neobejme ![]()
tutinka
Achá
Tak si zkustě nějakej foťák půjčit třeba od známých…
Já jdu hamat, ještě jsem nesnídala..
Ahoj holky!!!
Teda v y máte krásná bříška! Těžce závidím
Já vypadám furt jen přejedeně…asi si koupím nějakej šikovnej polštářek a bude
![]()
Jinak v pátek u dr. super, nepřibrala jsem ani dkg, zato mimísovi opět šoupli datum narození..tentokrát na 9.12. - s takovou budu za chvilku rodit v září
Ale co..já zůstávám na 11.12. páč to se mě víc líbí
No…a 20.6. mě čekají ty tripple testy, tak jsem zvědavá…
Jolmo , co se zdravotnictví týká snad to ani nekomentuju… Oni se pořád jen ohání tím, že nechtějí přímé platby v ordinacích a nechtějí zvyšovat spolúčast, jenže v podstatě to dělají. Doplatky v lékárnách jdou nahoru markantně a bohužel na takové skupiny léků jako jsou anitidiabetika, antidepresiva, léky na roztroušenou sklerózu a další. Doktoři mají vyčerpané limity, operace se posouvají, pokud se v některých nemocnicích chceš dostat včas, zcela nepokrytě si řeknou o sponzorský dar ( a to je spoluúčast jako Brno!), pokud nedáš, máš smůlu… V okresních špitálech jako je u nás si za chvíli budou pacoši nosit i postel.
Zdravotnictví a pojištění potřebuje reformu - proč pojišťovna hradí Paralen a Acylpyrin, za těch 10 korun si ho snad každý může koupit - a stojí za rok pojišťovny miliony korun. Nezbytné bude připojištění, ale socani to vidí jako nepopulární kroky, tak radši zavádí spoluúčast tam, kde to vypadá, že za to nemohou a svádí to na lékárny a jejich ceny. To že o tu slavnou marži se lékárna dělí s distributorem Rath úspěšně tají, stejně jako fakt, že z toho co jim zbyde zaplatí ještě DPH… Jsou lékárny, které dost vydělávají, ale stejně tak takové, které živoří… Nemohou si dovolit snižovat na vlastní účet doplatky a tím pádem nejsou konkurenceschopné. Takže se zavírají a dosptupnost pro pacoše na malých městech se snižuje. Ať si říká Rath co chce…
Takže na poli asi už ne, ale v závěji, to je možné…
Berhu : Já se chystám na triple testy 19.6
To máme naplánovaný dost podobně ![]()
Noono : Bohužel v okolí nikdo nepůjčí, a kamarádka z Jablonce je moc daleko, musíme sehnat vlastní, žádný nemáme a až bude mimi, tak nebudou penízky a taky budem chtít mooc fotit ![]()
Sajsa
No jo jestli ale bude v prosinci sníh ![]()
jinak mi to moc k smíchu teda nepřipadá, přítel je Slovák, platěj si pojištění a ještě platěj i v ordinaci a je to tam ještě horší než tady, si nevybereš, ono by ti politici nejdřív museli být inteligentní a pak taky nemyslet jen na sebe a třeba by ta reforma stála za to, ale takhle se jen ODS a ČSSD hádaj o posty a zásluhy a nic z toho, jsou to mrchy líný…
Tutinko , no to teprve uvidíme… Buď na sněhu, nebo na blátě… ![]()
Ale jinak máš pravdu - je to spíš k pláči… Rath je schopný vymyslet leda to, že by zaměstnanecké pojišťovny, které vykazují přebytky i po zavedení toho jejich přerozdělení, mohly své peníze dávat VZP…
Už ho vidím, jak on své přebytky převádí třeba bezdomovcům… ![]()
A jinak - my máme taky OZP, už hezky dávno. Dobře platí a to je dnes důležité - doktoři nás rádi vidí… ![]()
ahoj berušky,přeji krásný začátek týdne!
Také jste si užily nádherný letní víkend!
Jak se všechny máte?
Také se musím přidat,že to píchání v tříslech velice dobře znám,hlavně když rychleji vstanu. Minulý týden mě tam bolelo celé dva dny. také jsem to přisuzovala vazům,rpotže to bylo jako po posilování!
v pátek jdu na ko!
už ted mám hrozný strach,aby bylo vše vpořádku. nevolnosti ustaly a já se cítím moc fajn. nic mě nebolí. jen občas ty vazy a záda v kříži.
ani prsa už nejsou tak dramatický. jen na omak jsou citlivá!
Ahoj těhule, dneska je zase pěkně, až to hezké není a zítra prý má být skoro 30 stupňů !
Velchi, ty hubeňoure, jsem tě viděla v těch svatebních šatech, já bych v něčem takovém vypadala přinejlepším jako sněhulák
Proto jsem taky stále i ve svém pokročilém věku šťastně svobodná ![]()
Noono, Bulovky se neboj, já jsem tam rodila a byla jsem spokojená, všechno bylo v pohodě a z porodnice jsme si malého odvezli na Žižkov tramvají ![]()
Jo a důležitá věc, změna termínu kontroly - kontrolu mám už 28.6. a dokonce doma ve Frýdku a to všechno díky Jolmě
![]()
S tím zdravotnictvím je to blbý už pěkně dlouho, mě v Praze před dvěma lety ani nechtěli nikam vzít, protože jsem tam neměla trvalé bydliště. Tak jsem pak chodila k výborné soukromé gynekoložce v centru, za každou návštěvu jsem platila 500,– a za celé těhu 5000,–. Ovšem péči jsem měla luxusní a vybavení tam bylo fakt špičkové. Ja a už mám dlouho taky OZP, doporučuju, dostali jsme od nich zajímavé bonusy.
Ahojky, zdravím všechny po víkendu. Matýsek nám upadl na topení a zarazil si zoubek do dásně a tak teď vypadá jako černoušek. Bylo to v sobotu večer a byli jsme na chalupě asi 80 km od Prahy a nejbližší zubní pohotovost v Praze, takže jsme měli veselý víkend. Ale hlavně že je v pořádku a moc ho to nebolí. Tak za hodinu odcházím na UTZ, bojim bojim, aby bylo všechno jak má být.
Koukala jsem na fotečky máte krásný bříška. Já bohužel nemám digitál, ale až uvidim švagra, tak řeknu ať mě vyfotí a taky tam vložím svůj příspěvek. Mějte se hezky a užívejte krásného počasí. Večer písnu jak jsem dopadla na UTZ. Pa
Díky za kladný názory k OZP. Já k nim už chtěla přejít dřív, ale sestřička na gyndě mi řekla, ať to nedělám, že prej je zrovna OZP docela vypekli s platbami. Ať si nechám VZP. Že sice platěj pozdě, ale platěj..
Jenže jak byl manžel na tý operaci, tak sice to bylo v Nerocentrum Praha- tedy vyhlášený středisko, ale smlouvu s VZP nemaj, takže jsme to museli platit…Už proto aspoň manžela v OZP nahlásím..A já tam přejdu na podzim, to už Dr. může bejt srdečně jedno ![]()
A koukala jsem na bonusy OZP a např. připlácej na nadstandart 500,– za den..No neberte to
![]()
Pra:,–(ko
Tak to je super, že ti Jolma pomohla s Dr. tady v Čechách ![]()
Bulovky se zas tak nebojím, ale prostě jsem chtěla rodit jinde..Někde, kde to dobře znám…Ani nevím, do kdy se musím na Bulovce registrovat…
Soukupka Tak to je mi malýho líto, hlavně, že mu není nic vážnýho.
sslunicko Buď ráda, že ti nic není a neboj, určo je všechno v pořádku ![]()