prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2870
13.6.06 17:52

Uuuuaaaa, tak jsme se pořádně vyspinkali. Teď jsem snědla celou čokoládu na energii, přestala mě trošku bolet hlava a malýmu se ta čokoláda asi hodně líbi, dole snad pořádá fotbalový zápas :lol: :lol: :lol: :lol:
Agata jsem ráda, že se na nás zase mrkla. Budu držet pěsti, aby vám to s bytem dopadlo dobře a vy jste konečně měli vlastní bydlení :wink: Pak se určo pochlub! Měj se zatím mco hezky a zase někdy ozvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
13.6.06 18:00

jolmo
tady je něco pro tebe… http://www.rodina.cz/clanek5083.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
13.6.06 21:23

No, tak minulý týden nám tady pana primáře odvolali, byť z jiných důvodů, takže jsem fakt zvědavá, co se bude dít… Furt je to o tom, že o co si člověk hlasitě neřekne, to nemá…
Holky recept bude zítra, dneska už balím, dobrou noc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
14.6.06 08:01

SEZNÁMEK

HANNAH85 — 31 let — Hrálové Hradecký kraj — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola ??? NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 10.7. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrolaVČERA!!! Fazolka, Hugo TUTINKA — 25 let — Brandýs nad Labem — čeká první mimčo — TP 4.12. — kontrola 28.6.
PETARKA — 30 let — Praha — čeká první mimčo — TP 7.12. — kontrola 20.6. Piškotek APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola 4.7.
KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 21.6.
BERHU — 28 let — Brno — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 20.6.
NOEMMI — 20 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 28.6.
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 11.12. — kontrola 19.6.
MARIKA01 — 21let — Praha — čeká první mimčo — TP 12.12. — kontrola 27.6.
GINNY1 — 32 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 20.12. — kontrola 22.6.
VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 21.6.
MAKA — 26 let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 29.6.
SOUKUPKA — 28 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 18.7.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola??? Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola 29.6. Prcek MAJA78 — 27 let — Jablonec nad Nisou — čeká první mimčo — TP 24.12. — kontrola ??? BROKYNA — 26 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 25.12. — kontrola VČERA!!! SSLUNICKO — 27 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 28.12. — kontrola 16.6.
SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola 26.6.
STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 30.12. — kontrola DNES!!! Fifísek ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 29.6.
PRASADKO — 36 let — Haar, Německo — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 28.6.
LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 31.12. — kontrola 21.6.
HAIDULE — 22 let — Praha — čeká první mimčo — TP 31.12. — kontrola 22.6.
TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 1.1.2007 — kontrola 7.7.
DANDULAK — 30 let — Mladá Boleslav — čeká druhé mimčo — TP 31.12. — kontrola 4.7.

POPELKA čestný host
DUHOVKA čestný host
LINDULE2 čestný host

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
14.6.06 08:08

Bré ránko těhulky!
Já jsem v noci vůbec nemohla spát, usnula jsem až okolo pátý ráno :?
Operace manžela snad dopadla dobře, má suprovou jizvu, nikde to nemá rozšklebený. Jen jí vůbec nemá rovnou, vypadá jak kdyby se s někým porval :lol: A když jsme jeli tramjaví zpátky, jak jí řídil asi nějakej začátečník, pořád s ní hrozně cukal a mě se z toho zvedal žaludek. Vystoupili jsme teda o zastávku dřív a zbytek došli pěšky…Ale co mi dělal malej v bříšku, to jsem jenom koukala. Normálně pohyby cítím, když ležím v posteli a musím být naprosto v klidu. A teď mě kopal i za chůze…Asi se mu jízda tramvají taky moc nelíbila :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A zase jsme u doktora nechali 1800,–. Včera jsme se oba tak vytočili. Každej měsíc si oba platíme X tisíc pojištění a stejně je nám to k h… :evil: Takže oba přecházíme k tý OZP. Každej solidní doktor v dnešní době už smlouvu s VZP nemá. Jen to už teď k 1.7.nestihnem, u OZP chtěj mít přihlášku ke 13.předchozího měsíce, takže to bude až k 1.9. Pozdě, ale přece :wink:
Včera měli kontrolu Verko a Brokyna , tak snad nám písnou jen pozitivní zprávičky.
A kontrolu má dneska Stazka , tak držíme palce :wink:
Já budu tak za hodinu volat na výsledky krevních testů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
14.6.06 08:27

Ahoj holky :!

hlásím, že včerejší kontrola proběhla v pořádku :D Dokonce mi při prohlídce doktorka řekla ať si položím ruku na podrbřišek, něco mi tam (jako uvnitř :oops: ) zmáčkla a mě to zatlačilo do ruky… No a to prej bylo ono… Na mou nechápavou otázku co „ono“ mi dr. se smíchem odpověděla, že mimčo. Tak je to jistý. Je tam :P :P :P
Další kontrolu mám 11.7. - pro Noonu :lol: Jo a datum porodu mi poopravila dr. na 26.12.2006, ale po UTZ (kterej mě čeká ve středu 21.6.) mi to určitě ještě změní.....
Jo a taky jsem včera konečně vyfasovala těhu průkazku :! :! :! To to trvalo :D
Takže moc vás zdravím a doufám, že je vám všem už líp, protože tabulky hovoří jasně!!!! To nejhorší už by mělo být za námi :wink:

Jo a teda Noono jsem překvapená, že už máš pohyby 8O Já pořád nic… Ale ještě je asi čas. A s tou pojišťovnou máš pravdu… Taky chci změnu… I když já u doktorky zatím nic neplatila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
14.6.06 08:39

Broky: Musím tě zklamat, ale ne všechny máme to nejhorší za sebou. já právě vyzvracela snídani, celou noc mi bylo zle… a to začínám 16tt (15tt+2). Nic moc. Kamarádka zvracela celé těhu a přibrala minimálně, zezačátku 4 kg zhubla a to byla štíhlá už předtím 8O
No já toho moc nenazvracela, spíš mi bylo zle, teď už jsem si začínala myslet, že se to lepší a ouha :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
14.6.06 08:40

Brokyna
Tak to gratuluju ke kontrole :!
Já mám vždycky takovej strach, když vidím, že má někdo kontrolu a ještě ten den se neozve :?
Je to zvláštní, ale pohyby už cítím od minulého čtvrtka. mluvila jsem o tom s Dr. Říkala, e oni ani nedělají výpočet porodu podle pohybů, protože je to strašně individuální…Závisí to na tom, jak je mimčo veliký, jak moc máš citlivou dělohu, kde zrovna je a taky si myslím, že to hodně ovlivnilo to, že jsem doma. Kdybych chodila do práce, tak příjdu z práce a plácnu s sebou do postele a na nějaký pozorování pohybů nebudu mít ani čas ani náladu…
Však neboj, brzo se dočkáš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
14.6.06 08:42

tutinka
Třeba to přejde. třeba se jen miminku nelíbilo, co jsi spapala a nechtěl to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
14.6.06 08:47

Noono, taky si myslím, ale dala jsem si vitamínky a ono už se mi to po nich jednou stalo, nějak mi asi nesedly.

Včera jsem mluvila po telefonu s kamarádčinou maminkou - PA, uklidnila mě, že to opravdu s největší pravděpodobností bude roztahování dělohy a napínání vazů. Taky mi řekla, že pokud se u mě mimi líbí, tak vydrží, pokud ne, nebo není něco ok, tak odejde a nic s tím nenadělám. Takže se nemám stresovat a užívat si. Taky mi řekla, že když jsem předtím jezdila 5× týdně na koni a teď 3 měsíce nic nedělám, ať se nedivím, že mám všechno uvolněné,a že je lepší, když i těhotné maminky jen nepoléhavají, ale hýbou se. Beru si to k srdci a budu chodit¨alespoň na delší procházky a na kontroly kašlu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
14.6.06 08:50

Tutinko neděs mě :! Já se upínám k tomu, že už ty nevolnosti musí přestat každou chvilku :! Mě třeba není nic moc, ale oproti tomu, co jsem zažívala před 14-ti dny je to určitě lepší… A doufám, že už to bude jen a jen lepší… tebe je mi ale líto… Člověk je rád, že do sebe něco nasouká a pak tohle :cry: Ale neboj, třeba to opravdu jen mimču nechutnalo :wink:

Noono já jsem se ještě včera z kontroly sice vrátila do práce, ale byla jsem v hroznym skluzu, že už jsem se na emimčo nedostala. Ale příště se polepším a napíšu hned :wink:
A na ty pohyby se moc těším :D A je jedno, že si ještě chvilku počkám… Stejně máš pravdu v tom, že v práci bych je stejně asi ani nepostřehla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
14.6.06 08:53

tutinka Třeba to je fakt jen těma vitamínama…A těch kontrol se falkt neboj, když příjde, určo se dá s Dr. domluvit :wink:

Tak jsem teď volala na gyndu, krevní výsledky jsou OK…A už jsem objednaná 18.7. do Gennetu na velkej UTZ… Jůůů, to mám radost :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
14.6.06 09:05

Noono: Gratuluju. no já se s Vámi loučím, dnes mám vycházkový den, v poledne jdu k oční, tak si dám od rána vycházku :D a večer se vrátím, snad to bude v poho. Chci se stavit u našich, moc si mě neužijí a taky navštívit pár známých, zakoupit či zapůjčit literaturu o mimi, nestihla jsem nic koupit a teď jsem zavřená doma. No tak snad mi už bude dobře…

Pa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
14.6.06 09:08

Já jdu na ten UTZ 21.7 :D taky do Gennetu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
14.6.06 09:25

Ahoj berušky,přeji krásné ránko!
Brokyno,tak ty máš kontrolu zdárně za sebou,jak já ti závidím!
Já jdu v pátek,tedy pozítří a mám už ted nervíky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí