prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2870
15.6.06 16:53

Tak jsem úspěšně vytuhla :oops: :lol:
Jinak vzdávám hold těm, které z vás jsou schopné v tomhle parnu jít a začít sbírat jahody… Já bych asi vypustila duši…
I mě teď rostou chlupy více než jindy. A u mě jako u blondýnky je to přinejmenším zvláštní… Hlavně mi vyrašily tmavé chloupky na břiše :? Takže to řeším voskem… Holit se mi to nece, pak bych byla ještě chlupatější :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
15.6.06 17:03

Hmmm…já pořád holím…nějak se toho vosku bojím :oops: …ale asi to vyzkouším…nechci skončit jak medvěd…i když na zimu…hmmm :lol: :lol: :lol:

Já se taky přes den v tom horku k ničemu moc nevybičuju…sice mám všude otevřený okna a dveře, ale nějak to nepomáhá…jen pes má radost, že může bez problémů lítat ven :lol:

Sakra pořád o těch jahodách…já si snad pro ně někam ještě skočím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.6.06 17:30

Ahoj mamky 2v1…

Tak nám přišlo teplo a jsem z něj nějak mrtvá… :roll: Včera jsem byla s Kájou a její školou v ZOO, bylo to krásné, ale taky jsem byla úplně groggy… Po návratu jsem si namočila nohy do lavoru a už se nehla…

Gratuluji všem k skvělým výsledkům kontrol, Nooně k dobrým tripplům… :wink:

Jolmina marmoška vypadá dobře, ještě sehnat někoho, kdo natrhá ty jahody… :lol:

Oči mám taky ne úplně dobré a rodila jsem i minule normálně, očař to dovolil…

Depiluju voskem nebo depilátorem, voskem je to rychlejší.

Mako , myslím, že podruhé bříško roste rychleji -já minule taky ještě v šestém měsíci nosila normální kalhoty, ale teď to nehrozí…

Alinko , tak teď už máš i od pana doktora fotku, tak by ses pro změnu mohla přesvědčit, aby ti bylo dobře. :wink:

Tveret je drahý, původně jsem si tam nic kupovat nechtěla, ale když jsem to pak viděla v reálu, nějak jsem změnila názor… V září si tam koupím džíny, protože vypadají oblečené super a taky svetr, ty věci jsou moc pěkné.. Trička koupím asi někde jinde, 1000,– za triko je fakt i na mě dost… V Praze má pěkné věci také www.mamashop.cz a pak myslím www.tehotenske-obleceni.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
15.6.06 18:35

ahoj holky!!
sajso jaké používáš vosky???Já kdysi koupila veet ale s tím to vůbec nešlo…

petarko žiletku zahoď!!!Opravdu se vyplatí investovat nějakou tu bolest a odhodlání..Chce to roubík do pusy a jedem… :wink: Já se epiluju už i v podpaží a opravdu si to nemůžu vynachválit..Když přetrpíš to první holení,tak potom ti chloupky začnou růst postupně a ne všechny najednou,takže to už pak tak nebolí.A postupem času jsou ty chloupky jemnější a řidší takže to opět méně bolí a hlavně..když už se zapomeneš oholit,nejsou potom tolik vidět :wink:

Zdravím všechny zde přítomné těhulky a přeji pěkný večer!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.6.06 18:42

Haidule , úplně nejraději jsem měla Veet, ale teplý vosk. Ten ovšem přestali dělat… :cry: Takže naposledy jsem koupila v dm jejich proužky se studeným voskem Balea a nebyly špatné…

Nebolí to tak hrozně - je to o poprvé, pak už to jde. Nesmí se člověk bát, prostě škubnu a dá se to vydržet v pohodě, a hlavně - za čtvrt hoďky mám obě nohy hotové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
15.6.06 19:11

Taky se příkláním k vosku. Škubu si s ním úplně všechny chlupy…V podpaží i na stydký kosti. Žiletku jen na zbytek přirození. Nemám chlupy ráda a holit se mi to nece. Po 3 dnech jsou chlupy zpátky a takhle mám měsíc klid :wink:
Používala jsem horkej vosk, ale už dlouho jsem na něj nenarazila, takže používám ty proužky Veet.

Já jdu připravit manžílkovi papání a pak hurá na Ordinaci, v úterý jsem jí neviděla :lol: Užívejte večer. Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
15.6.06 19:23

Tak holcicky,

zdarvim vas po parnem dni, ve fotogalrce mate Calibri prukajdu (JOLMO :wink: )

Jdu uvarit manzelovi obed na zitra, pakpadnu za vlast.

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.6.06 19:31

Stazi ,
taky pěkná… :wink: Taky má pouzdro, to je praktické… No, tak ještě jsou někde další „vzory“ ? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
15.6.06 19:45

Pra:,–(ko v německém OBI snad musí mít všechno, i skleničky na džem :wink: . Já mám takové jako skoro trojúhelníkové od Leifheitu, kdysi je tady měli a ty mám moc ráda, vypadají i hodně úpravně :wink: . Jdu rodině vyrábět jahodovou zmrzlinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
15.6.06 20:00

Šmarjá, Jolmo, ještě zmrzlinu? 8O Se mi zdá, že ty nebereš jenom obyčejné vitamíny, máš té energie nějak podezřele moc :wink:
Noono, ta představa depilace některých, ehm… choulostivých partií mi nahání husí kůži :) Já jsem před lety investovala do depilačního strojku, ale používám ho jen na nohy, ta ostatní místa bych určitě nevydržela, takový hrdina nejsem :)
Ale vzpomínám si, jak jsem se holila těsně před odjezdem do porodnice - přes pupek jsem nic neviděla, neměla jsem tak velké zrcátko, tak jsem si do vany rozložila cédéčka a koukala se do nich, pořád to bylo snesitelnější, než se nechat holit od někoho cizího :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
15.6.06 20:26

Pra:,–(ko tak představa tvého předporodního holení pomocí CD mě opravdu rozesmála - to je velmi kreativní :lol: :lol: :lol: .
No, ono z 10kg jahod je docela odpad, který se nehodí do džemu… takže už máme bublaninu, v mrazničce tvarohové nanučky a právě dopíjím druhou sklenici koktejlu - to zas bude noc :wink: :lol: .
A co se týče holení - stroječek mám taky a jsem i hrdina, ale v tříslech mi to po depilaci vždycky hnusně zpupínkovatělo, tak jsem se v těchto místech musela vrátit ke krému - vosk mě teda nenapadl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
16.6.06 08:02

SEZNÁMEK

HANNAH85 — 31 let — Královéhradecký kraj — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola ??? NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 10.7. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 27.6. Hugo TUTINKA — 25 let — Brandýs nad Labem — čeká první mimčo — TP 4.12. — kontrola 28.6.
PETARKA — 30 let — Praha — čeká první mimčo — TP 7.12. — kontrola 20.6. Piškotek APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola 4.7.
KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 21.6.
BERHU — 28 let — Brno — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 20.6.
NOEMMI — 20 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 28.6.
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 11.12. — kontrola 19.6.
MARIKA01 — 21let — Praha — čeká první mimčo — TP 12.12. — kontrola 27.6.
GINNY1 — 32 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 20.12. — kontrola 22.6.
VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 21.6.
MAKA — 26 let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 29.6.
SOUKUPKA — 28 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 18.7.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola??? Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola 29.6. Prcek MAJA78 — 27 let — Jablonec nad Nisou — čeká první mimčo — TP 24.12. — kontrola ??? BROKYNA — 26 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 26.12. — kontrola 11.7.
SSLUNICKO — 27 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 28.12. — kontrola DNES!!! SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola 26.6.
STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 30.12. — kontrola 27.6./17.7. Fifísek ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 29.6.
PRASADKO — 36 let — Haar, Německo — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 28.6.
LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 31.12. — kontrola 21.6.
HAIDULE — 22 let — Praha — čeká první mimčo — TP 31.12. — kontrola 22.6.
TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 1.1.2007 — kontrola 7.7.
DANDULAK — 30 let — Mladá Boleslav — čeká druhé mimčo — TP 31.12. — kontrola 4.7.

POPELKA čestný host
DUHOVKA čestný host
LINDULE2 čestný host

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
16.6.06 08:03

Dobré ráno holky…nestačím zírat, ale dneska jsem první :lol:

A máme tu něco pro pracující…je páteček, takže jupííí…blíží se víkend :lol: .....přeju všem krásný den… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
16.6.06 08:04

…hmmmm…tak nic…druhá… :cry:

Noono krásné ranko… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
16.6.06 08:11

Krásné páteční ráno!
Dneska se konečně kontroly dočkala sslunicko , tak přejem hodně štěstíčka :wink:

Petarka Taky přeju krásný ráno. I když já se moc nevyspala. Zase jsem skončila v obýváku na gauči, manžel poslední dobou nesnesitelně chrápe :evil:

S tím voskem. Já párkrát zkusila mámin depilátor, ale nohy jsem po tom měla jako struhadlo a samej pupínek. Takže zlatý vosky! A to, že si to škubu všude…Asi takhle. Nesnáším chupiska a trochu bolesti mi za ten měsíc, kdy žádný nemám, stojí :wink: Jen to začíná být trošku problém. Přes břicho si na ní už nevidím :oops:
S těma CD si mě Pra:,–(ko fakt rozesmála :lol: :lol: Už jsme domluvená s manželem, že poslední úpravu před porodem nechám na něm :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí