Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsem úspěšně vytuhla
![]()
Jinak vzdávám hold těm, které z vás jsou schopné v tomhle parnu jít a začít sbírat jahody… Já bych asi vypustila duši…
I mě teď rostou chlupy více než jindy. A u mě jako u blondýnky je to přinejmenším zvláštní… Hlavně mi vyrašily tmavé chloupky na břiše
Takže to řeším voskem… Holit se mi to nece, pak bych byla ještě chlupatější ![]()
Hmmm…já pořád holím…nějak se toho vosku bojím
…ale asi to vyzkouším…nechci skončit jak medvěd…i když na zimu…hmmm
![]()
Já se taky přes den v tom horku k ničemu moc nevybičuju…sice mám všude otevřený okna a dveře, ale nějak to nepomáhá…jen pes má radost, že může bez problémů lítat ven ![]()
Sakra pořád o těch jahodách…já si snad pro ně někam ještě skočím ![]()
Ahoj mamky 2v1…
Tak nám přišlo teplo a jsem z něj nějak mrtvá…
Včera jsem byla s Kájou a její školou v ZOO, bylo to krásné, ale taky jsem byla úplně groggy… Po návratu jsem si namočila nohy do lavoru a už se nehla…
Gratuluji všem k skvělým výsledkům kontrol, Nooně k dobrým tripplům… ![]()
Jolmina marmoška vypadá dobře, ještě sehnat někoho, kdo natrhá ty jahody… ![]()
Oči mám taky ne úplně dobré a rodila jsem i minule normálně, očař to dovolil…
Depiluju voskem nebo depilátorem, voskem je to rychlejší.
Mako , myslím, že podruhé bříško roste rychleji -já minule taky ještě v šestém měsíci nosila normální kalhoty, ale teď to nehrozí…
Alinko , tak teď už máš i od pana doktora fotku, tak by ses pro změnu mohla přesvědčit, aby ti bylo dobře. ![]()
Tveret je drahý, původně jsem si tam nic kupovat nechtěla, ale když jsem to pak viděla v reálu, nějak jsem změnila názor… V září si tam koupím džíny, protože vypadají oblečené super a taky svetr, ty věci jsou moc pěkné.. Trička koupím asi někde jinde, 1000,– za triko je fakt i na mě dost… V Praze má pěkné věci také www.mamashop.cz a pak myslím www.tehotenske-obleceni.cz
ahoj holky!!
sajso jaké používáš vosky???Já kdysi koupila veet ale s tím to vůbec nešlo…
petarko žiletku zahoď!!!Opravdu se vyplatí investovat nějakou tu bolest a odhodlání..Chce to roubík do pusy a jedem…
Já se epiluju už i v podpaží a opravdu si to nemůžu vynachválit..Když přetrpíš to první holení,tak potom ti chloupky začnou růst postupně a ne všechny najednou,takže to už pak tak nebolí.A postupem času jsou ty chloupky jemnější a řidší takže to opět méně bolí a hlavně..když už se zapomeneš oholit,nejsou potom tolik vidět ![]()
Zdravím všechny zde přítomné těhulky a přeji pěkný večer!!!
Haidule , úplně nejraději jsem měla Veet, ale teplý vosk. Ten ovšem přestali dělat…
Takže naposledy jsem koupila v dm jejich proužky se studeným voskem Balea a nebyly špatné…
Nebolí to tak hrozně - je to o poprvé, pak už to jde. Nesmí se člověk bát, prostě škubnu a dá se to vydržet v pohodě, a hlavně - za čtvrt hoďky mám obě nohy hotové…
Taky se příkláním k vosku. Škubu si s ním úplně všechny chlupy…V podpaží i na stydký kosti. Žiletku jen na zbytek přirození. Nemám chlupy ráda a holit se mi to nece. Po 3 dnech jsou chlupy zpátky a takhle mám měsíc klid ![]()
Používala jsem horkej vosk, ale už dlouho jsem na něj nenarazila, takže používám ty proužky Veet.
Já jdu připravit manžílkovi papání a pak hurá na Ordinaci, v úterý jsem jí neviděla
Užívejte večer. Papa
Tak holcicky,
zdarvim vas po parnem dni, ve fotogalrce mate Calibri prukajdu (JOLMO
)
Jdu uvarit manzelovi obed na zitra, pakpadnu za vlast.
papa
Stazi ,
taky pěkná…
Taky má pouzdro, to je praktické… No, tak ještě jsou někde další „vzory“ ? ![]()
Pra:,–(ko v německém OBI snad musí mít všechno, i skleničky na džem
. Já mám takové jako skoro trojúhelníkové od Leifheitu, kdysi je tady měli a ty mám moc ráda, vypadají i hodně úpravně
. Jdu rodině vyrábět jahodovou zmrzlinu…
Šmarjá, Jolmo, ještě zmrzlinu?
Se mi zdá, že ty nebereš jenom obyčejné vitamíny, máš té energie nějak podezřele moc ![]()
Noono, ta představa depilace některých, ehm… choulostivých partií mi nahání husí kůži
Já jsem před lety investovala do depilačního strojku, ale používám ho jen na nohy, ta ostatní místa bych určitě nevydržela, takový hrdina nejsem ![]()
Ale vzpomínám si, jak jsem se holila těsně před odjezdem do porodnice - přes pupek jsem nic neviděla, neměla jsem tak velké zrcátko, tak jsem si do vany rozložila cédéčka a koukala se do nich, pořád to bylo snesitelnější, než se nechat holit od někoho cizího ![]()
Pra:,–(ko tak představa tvého předporodního holení pomocí CD mě opravdu rozesmála - to je velmi kreativní
.
No, ono z 10kg jahod je docela odpad, který se nehodí do džemu… takže už máme bublaninu, v mrazničce tvarohové nanučky a právě dopíjím druhou sklenici koktejlu - to zas bude noc
.
A co se týče holení - stroječek mám taky a jsem i hrdina, ale v tříslech mi to po depilaci vždycky hnusně zpupínkovatělo, tak jsem se v těchto místech musela vrátit ke krému - vosk mě teda nenapadl ![]()
SEZNÁMEK
HANNAH85 — 31 let — Královéhradecký kraj — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola ??? NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 10.7. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 27.6. Hugo TUTINKA — 25 let — Brandýs nad Labem — čeká první mimčo — TP 4.12. — kontrola 28.6.
PETARKA — 30 let — Praha — čeká první mimčo — TP 7.12. — kontrola 20.6. Piškotek APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola 4.7.
KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 21.6.
BERHU — 28 let — Brno — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 20.6.
NOEMMI — 20 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 28.6.
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 11.12. — kontrola 19.6.
MARIKA01 — 21let — Praha — čeká první mimčo — TP 12.12. — kontrola 27.6.
GINNY1 — 32 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 20.12. — kontrola 22.6.
VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 21.6.
MAKA — 26 let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 29.6.
SOUKUPKA — 28 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 18.7.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola??? Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola 29.6. Prcek MAJA78 — 27 let — Jablonec nad Nisou — čeká první mimčo — TP 24.12. — kontrola ??? BROKYNA — 26 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 26.12. — kontrola 11.7.
SSLUNICKO — 27 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 28.12. — kontrola DNES!!! SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola 26.6.
STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 30.12. — kontrola 27.6./17.7. Fifísek ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 29.6.
PRASADKO — 36 let — Haar, Německo — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 28.6.
LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 31.12. — kontrola 21.6.
HAIDULE — 22 let — Praha — čeká první mimčo — TP 31.12. — kontrola 22.6.
TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 1.1.2007 — kontrola 7.7.
DANDULAK — 30 let — Mladá Boleslav — čeká druhé mimčo — TP 31.12. — kontrola 4.7.
POPELKA čestný host
DUHOVKA čestný host
LINDULE2 čestný host
Dobré ráno holky…nestačím zírat, ale dneska jsem první ![]()
A máme tu něco pro pracující…je páteček, takže jupííí…blíží se víkend
.....přeju všem krásný den… ![]()
Krásné páteční ráno!
Dneska se konečně kontroly dočkala sslunicko , tak přejem hodně štěstíčka ![]()
Petarka Taky přeju krásný ráno. I když já se moc nevyspala. Zase jsem skončila v obýváku na gauči, manžel poslední dobou nesnesitelně chrápe ![]()
S tím voskem. Já párkrát zkusila mámin depilátor, ale nohy jsem po tom měla jako struhadlo a samej pupínek. Takže zlatý vosky! A to, že si to škubu všude…Asi takhle. Nesnáším chupiska a trochu bolesti mi za ten měsíc, kdy žádný nemám, stojí
Jen to začíná být trošku problém. Přes břicho si na ní už nevidím ![]()
S těma CD si mě Pra:,–(ko fakt rozesmála
Už jsme domluvená s manželem, že poslední úpravu před porodem nechám na něm ![]()