prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6954
17.6.06 08:49

Hezké ráno,
Terri , to koukám, dobrá kamarádka. Asi by mě to taky mrzelo, ale na druhou stranu, než aby koukala špatně, že nezvládáte to co ona a stejně rychle, ať si jede s kým chce, ne? :roll: Jednou pozná…

Taky jsem se moc nevyspala, napřed bylo vedro a pak bouřka - Kája byla vzhůru, takže se myslím budu večer těšit do postele stejně jako včera… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
17.6.06 09:37

SAJSO - prave ze to je takova ta kamaradka, ktera ma rada Olika, ale na druhou stranu nejake vysedavani v detskych hernach, nebo neco takoveho ji moc nebere, nechape, o cem se muzou kamaradky co maji deti mezi sebou bavit, ze by ji nebavilo porad probirat jen kakani a curani atd. Nevim co na to rict, jsem vazne zklamana, a vim, ze jednou se na me bude obracet az ona sama bude potrebovat vedet, proc stolice neni zelena, ale zluta :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Jinak jsem vcera Alberta vzdala, mela jsem ukrutny hlad a varit uz bych asi nezvladla. Odvezl me nas udrzbar domu a ja jsem si cestou v pizzerii koupila testovinky se smetanou a zampionama, nebylo mi ale po nich moc dobre, zase jsem mela prujem, tak nevim jestli mi neco nesedlo, ale byli moc dobre :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
17.6.06 10:01

Terri , holt mamky absolutně pochopí teprve tehdy, až sama porodí… No, těžko jí to mít za zlé, protože my dokud jsme děti neměly, taky nás kakání moc nebralo… :wink:

Jojo, těstovinky bych si taky dala. Nejlépe nějaké, které uvaří někdo jiný, a taky po sobě uklidí… 8) :lol: To je ale dnes utopie, tak jdu dělat borůvkový koláč… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
17.6.06 10:03

SAJSO - tak to vypada, ze te asi taky brzo navstivim, ten tvuj recept na zemlovku je super, jen nevim kdy se dokopu abych to zkusila a boruvkovy kolac!!!!! TO mi ani nerikej, nebo necham hotel hotelem a jedu za tebou!!! Ze Zenskejch domovu jsem tam co by dup :wink: :wink: :wink: Je tady BUS STATIOn, tak do hodky me muzes ocekavat, to bude akorat teplej vid :wink: :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
17.6.06 10:15

Terri , do hoďky bude ještě syrovej. Ještě jsem nezačala a musí kynout… :roll: Takže času dost… Já to tipuju tak na sváču, či pozdní zákusek po obědě… :wink: A žemlovku zkus - je to rychlé a mooooc dobré. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
17.6.06 10:20

SAJSO - ok, takze to nechame na odpolko a co bude k obedu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
17.6.06 10:50

:lol: :lol: Dělám maso v mrkvi - u mě je to tak doslova, mám asi tak 150 g masa na kilo mrkve. S masem ta mrkev chutná mnohem líp, ale zase ho nemusím, takže je tam fakt trocha kvůli chuti. No a brambory, jasně… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
17.6.06 10:56

Je mnam mnam mnam, to mam moc rada, mam rada i dusenou mrkvicku a bramburky, ja si davam Floriana - coko s kokosem, mam hladik ale nevim na co - vecnej to problem :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
17.6.06 10:59

Jo, tak to znám. Taky mám často hladík, jen nevím na co, na cokoliv to rozhodně není… :roll: Většinou to vyřeším broskví, nebo meruňkou. Ale ani jogurt není k zahození. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
17.6.06 11:26

Nazdárek holky!
Tak už jsme sice u mojí mamči, ale je tu pod mrakem a občas sprchne :roll: Ale hlavně, že je tu klid a pohoda :wink:
V noci ve 3 ráno nás taky probudila bouřka. Takový hřmění jsem ještě neslyšela 8O
Tak já jdu odpočívat. Mějte se zatím mco hezky. Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
17.6.06 12:20

Halo halo, kde jste kdo? to jsem tady zase sama samotinka? 8O 8O 8O :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
17.6.06 12:41

Terro:
teda ta kamarádka by zasloužila, bych jí asi něco řekla, tak tě neměla zvát, když si myslí, že to s Váma nepůjde, ne. Já nevím, ale tohle bych asi neskousla, i když pravda je, že to moře asi bude lepší nechat na příští rok.

Jinak mi teda děláte chutě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
17.6.06 13:00

TUTINKO - ja to vim, ze to bude asi lepsi, i kdyz jsem si myslela, ze se tehu nepodari a tak nejak jsem si to planovala uz dlouho, ale samo ze to vydrzim do pristiho roku - mimi je prednejsi. Ta kamaradka me taky dostala. Vim, ze to s malym neni kolikrat jednoduchy, proste i deti maji svoje dny a nekdy jsou uplakane nekdy zase neco jineho, ale ja vim, ze by to zvladnul, mela o tom premyslet nez mi neco nabidla, protoze ja jsem se toho hned chytla. Dalsi vec je to, ze odjizdi v den, kdy ja se vracim z dovolene v cechach, taky jak naschval, abych nahodou nemohla chtit jeste jet s nima. Ani bych nejela :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
17.6.06 13:06

Terro: No je to prostě káča, tedy nic proti ní, možná jí to jen nedošlo, ale aspoň víš na čem jsi, taky mám pár takových „kamarádek“ :wink:
Užiješ si dovču v Čechách, bůhví jak by dopadla ta francouzská…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
17.6.06 13:12

TO se neboj TUTI - ze si ji neuziju, budu tam s myma obouma klukama a k tomu jeste s hromadou PRATEL - kteri teda maji deti - tak mi asi rozumi. Ona ta kamaradka je nekde jinde, ma dobrou praci, hodne penez, bohateho pritele a proste zivot na haku, ja tolik penez nemam, ale mam zdraveho syna, hodneho pritele - i kdyz teda nekdy by zaslouzil - a miminko pod srdickem, ji bude 28 a materstvi ji vubec nebere, bude se divit az jednou nebude moct otehotnet tak jak by si prala - tim nechci privolavat nic zleho. :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí