prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19075
19.6.06 12:56

berhu :lol: Tak semafor jo :lol: To bude legrace, jen abyste nás unesli, když budem nahoře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
19.6.06 12:58

Berhu :lol: :lol: :lol: , semafor můžeme udělat… Pak vyměním meruňky za broskve, ale jak Tutinka s jahodama, to nevím… 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
19.6.06 13:01

Cokoliv červenýho..přece se jen tak snadno nevzdáme :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
19.6.06 13:03

Jo, mám to - melouna… Nebo si Tutinka najde něco oranžového a v melounu pojedu já, pojedu v něm stejně… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
19.6.06 13:12

Teď jsem se mrkla na nežvatlání a je tam barbanek s Tadeáškem :lol: , to je teda něco pro BílýhoPsa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
19.6.06 13:18

No, já tam taky mrkám a říkám si, že třeba diskuze na téma Bavlněné plínky je něco jiného, než diskuze podle narození… Chápu, že v takovýchto tématických diskuzích se může pak špatně hledat, ale když to řeknu natvrdo, ten kdo jde něco hledat třeba k nám, holt nemůže počítat s tím, že tu máme samé míry podle UTZ, nápady na řešení těhu problémů a tak… A fakt mi nepřijde, že by si na Ekologické domácnosti a Přírodní kosmetice někdo vyměňoval až tolik osobních informací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
19.6.06 13:19

Holky melouna beru!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
19.6.06 13:33

Ahojte spisovatelky :wink:

Já než vás v práci dočetla a ještě u toho vydávala pracovní výkony, tak můžu jít skoro domů :o O víkendu jsem se za váma nedostala páč jsem byla poprvé letos na kole a moc jsem byla spokojená.

Já ulívátám taky na ovoci, ale ještě víc asi na šopáku, ten si dělám skoro každý den a když je dobře vychlazený… Mňam.

Zatím jsem ztloustla 2 kg, ale bříško už trochu mám. Vždycky jsem měla ráda letní šaty, takže teď mám naštěstí co nosit, ale za 14 dní jedeme do Českýho ráje a oboje šortky mají gumy dosti stáhnuté. Tak se je pokusím vypárat, ale nevím nevím. A ty krátký tričenka taky nevypadají nejlíp. Asi budu muset pořídit něco většího sportovního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
19.6.06 13:55

Budu se loučit, musím využít toho, že jsem byla u Dr. a tímpádem mám alibi pro případnou kontrolu :D
Večer se mrknu, pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
19.6.06 14:07

Nazdárek :wink:
To vedro už mi začíná jít krkem. Prospala jsem zase celý dopoledne a vzbudila se s bolestí hlavy :?
Ta nová „diskuse“ bez žvatlání je dobrá :lol: :lol: :lol: Podle počtu týdnů by holčina patřila spíš o měsíc dřív. Tam jsem jednou taky trošku zvířila vody a zkusila si vyřídit své soukromé problémy veřejně. Nemám totiž ráda pomlouvání :evil:
Nevíte holky dlouhodobo předpověď? Jak dlouho má bejt takhle vedro?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
19.6.06 14:16

Noono , vedro předpovídají kam dohlídnu… :wink: Taky mslím, že by patřila spíš do listopadu… Ale mimísci a manžové jsou prostě všude… 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
19.6.06 14:20

Holky, teď mě ještě napadá, co kuchtíte, mě už i ta inspirace dochází :D

Příspěvek upraven 28.03.14 v 21:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
19.6.06 14:21

Sajso
Asi pojedu tak na týden k našim :roll: Tohle vedro v Praze se fakt nedá :evil:
a mám pocit, že se mi rozskočí hlava. Jdu si dát mokrý hadr na hlavu, snad to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
19.6.06 14:26

Taky mi nevadí mimísci a manžové a už vůbec mi nevadí vám sdělit pár soukromých a imtimních informací.
Vedro je opravdu úmorné i u nás ve starém baráku začíná být na padnutí. Jdu sníst pár jahod a chrupnout si než se probudí Matěj a pak půjdeme někam ven, i když vůbec nevím kam, protože se mi nechce vůbec hýbat. No uvidíme co mě napadne, určitě si ale někde koupím melouna už od včera mám na něj děsnou chuť.
Jé, teď přišel Matěj, jako že je už vyspinkaný :( :( :( :( , asi si už nelehnu. Jak já to vydržím do večera to teda nevím. Jdu se o něj starat. Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
19.6.06 14:26

Noono ,
tak jsem teď koukala na meteopress a nevím, jestli ti to mám vůbec psát…ale…příštích 14 dnů teplotu pod 25°C nečekej :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí