Poradna duly
Jana Čurdová
Já se omlouvá,že se objevuju tak sporadicky,jsem ale celkem v obraze ,sleduju vás
Někdy nemám ani sílu jsem vložit příspěvěk,asi těhu demence a ještě k tomu to vedro
,i když jsme na chalupě ,tak mi to vedro nevadí ,ale tady doma v paneláku tade docela jo
![]()
Dobre ranko!
Jolmo gratuluju k dobrym vysledkum kontroly a tise zavidim!ja si musim jeste 14dni pockat na ko.Musim se vam pochlubit,ze se budu vdavat!Vybrali jsme termin 21.7. a na zamku Sychrov,jestli vam to neco rika.Budu asi uz pekne kulata,ale to preci neva!Jelikoz se budu vdavat uz podruhe,nechtela jsem saty,jen neco obycejnskyho.Ale byli jsme se podivat v pujcovne a zamluvila jsem si saty hned dvoje!Proste nadhera!
Dandulak , tak to držím palečky, ať je vše ok a svatba se vám povede, abyste měli na co vzpomínat ![]()
Jinak mě vyšel v obou chlapeček
, ale asi to ještě nebudu brát úplně vážně ![]()
Berhu
Tak to jo
Já už myslela, že jedeš někam k moooři ![]()
Leno To vedro je fakt úděsný. Včera jsem prochrápala celej den. Nevím, jak jinak to přežít
Včera taky byla velká bouřka, ale dneska to bude zase strašnej pařák…
ahoj holky,přeji krásné ránko!
Berhu,tak to budete na dovče kousek od nás!
Berhu ja taky nemuzu nejak v noci spat!Zato pres den to bych nic jineho nedelala!Jsem snad jeste linejsi nez driv.Asi se ridim take tou radou ![]()
S tou nespavostí mám taky problém…V noci tady bulíkuju kolikrát do 3 do rána a přes den se v těhle vedrech snad nic jinýho dělat nedá ![]()
Hromadně DOBRÉ RÁNO
Dneska se nás tu sešlo po ránu teda plno!!!
Dandulak , moc gratuluju a ať to všechno vyjde hezky podle vašich představ. Zámek Sychrov znám…z pexesa ![]()
Leno zitra na tebe budu myslet!At ti vsechno dobre dopadne!Zitra by ti meli potvrdit toho chlapicka ne?
Noono ty obaly jsou omyvatelný a dezinfikovatelný, takže problém v tomhle případě nehrozí… ![]()
Dandulak přeji, ať vyjde nejen počasí, ale celkový záměr ![]()
Přes noc už jsem se stačila z té radosti vzpamatovat /no, bolístky pofoukal tatínek - byl moc hodný
/, tak jsem hned ráno malému na udobřenou objednala dvě kombinézky /větší a menší/ v bazaru. A jsem zvědavá, jak se začnou postupně odtajňovat vaše pupíky
.
A dnes je mi děsně blbě, od žaludku, ale na vedro si nestěžuju - když si vzpomenu jak jsem ještě před 14-ti dny nosila zimní bundu, tak bohudík za to slunko. Já mám teplo ráda ![]()
Krásné ranko ffffšem ![]()
Nějak skoro ani nestíhám číst kolik a co jste kdo už dneska napsali, takže to asi shrnu…všem s dobrejma výsledkama u doktorů gratuluju…kdo nemůže spát toho polituju (já spím jak dřevo
) a pro ty ostatní popřeju krásný sluníčkový den…jestli jste četli co jsem psala včera ráno, tak dneska pro změnu abych se nenudila čekám na opraváře elektriky
…takže se pak odmlčím, neb mě vypnou ![]()
Já mám taky KO dnes, ale až v šest večer, takže se ozvu nejspíš až zítra ráno…Ivanka dneska v poutíčkách porodí, tak si to nesmím nechat ujít ![]()
Ještě jednou přeju krááááásnééééééééééé ranko ![]()
Dandulak
Jůůů, tak to přeju všechno NEJ do manželskýho života ![]()
Já si zrovna chtěla stěžovat na toho svýho, ale nechám to na později, aby sis to třeba ještě nerozmyslela
![]()
Noono , co ti provedl??? Dandulak má doma chlapa taky a určitě si nemyslí, že je svatej
Já včera toho svýho málem zavraždila, protože se mu nechtělo do obchodu, kterej má deset minut od baráku a dožadoval se, abych nakoupila já a táhla to vlakem a busem…prej to mám po cestě
Trvalo to, ale nakonec pochopil
![]()
berhu
někde zašantročil instalační CD na noťase
Takže když se nám notebook po***, tak ho nebudu moc přeistalovat, ale můžu ho hodit rovnou ze skály
Ale nějaký software jsem našla u výrobce na netových stránkách, snad to bude všechno… A když ne, tak ať se snaží to CD někde schrastit…
A s tím krámem mi ani nemluv. Pokud bych já ráno nedošla pro snídani a nedošla se psem, tak jsme o hladu a pes se počůrá. Vstává opravdu tak, aby si dal kafe a odchází do práce. A když někdy nevstanu, pes mě do 10 minut vzbudí, že chce ven, protože páníček s ním prostě nejde ![]()
Mno jo, někdy jsou ty chlapy fakt na pěst…Ale někdy jsou to naše zlatíčka ![]()
No jo holky…je to tak…někdy by člověk až brečel jak jsou sqelí a jak je milujeme a někdy by se chtělo vraždit, že jo? ![]()
Ale jsou v jádru všichni stejní…věřte mi, už mám doma papírově druhýho ![]()