prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2446
20.6.06 07:58

Já se omlouvá,že se objevuju tak sporadicky,jsem ale celkem v obraze ,sleduju vás :lol: :lol: :lol: Někdy nemám ani sílu jsem vložit příspěvěk,asi těhu demence a ještě k tomu to vedro :oops: :oops: ,i když jsme na chalupě ,tak mi to vedro nevadí ,ale tady doma v paneláku tade docela jo :evil: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
20.6.06 08:03

Dobre ranko! :D Jolmo gratuluju k dobrym vysledkum kontroly a tise zavidim!ja si musim jeste 14dni pockat na ko.Musim se vam pochlubit,ze se budu vdavat!Vybrali jsme termin 21.7. a na zamku Sychrov,jestli vam to neco rika.Budu asi uz pekne kulata,ale to preci neva!Jelikoz se budu vdavat uz podruhe,nechtela jsem saty,jen neco obycejnskyho.Ale byli jsme se podivat v pujcovne a zamluvila jsem si saty hned dvoje!Proste nadhera!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
20.6.06 08:06

Dandulak , tak to držím palečky, ať je vše ok a svatba se vám povede, abyste měli na co vzpomínat :wink:

Jinak mě vyšel v obou chlapeček :D , ale asi to ještě nebudu brát úplně vážně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
20.6.06 08:06

Berhu
Tak to jo :wink: Já už myslela, že jedeš někam k moooři :lol:
Leno To vedro je fakt úděsný. Včera jsem prochrápala celej den. Nevím, jak jinak to přežít :roll: Včera taky byla velká bouřka, ale dneska to bude zase strašnej pařák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
20.6.06 08:07

ahoj holky,přeji krásné ránko!
Berhu,tak to budete na dovče kousek od nás!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
20.6.06 08:09

Berhu ja taky nemuzu nejak v noci spat!Zato pres den to bych nic jineho nedelala!Jsem snad jeste linejsi nez driv.Asi se ridim take tou radou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
20.6.06 08:11

S tou nespavostí mám taky problém…V noci tady bulíkuju kolikrát do 3 do rána a přes den se v těhle vedrech snad nic jinýho dělat nedá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
20.6.06 08:13

Hromadně DOBRÉ RÁNO :D Dneska se nás tu sešlo po ránu teda plno!!!

Dandulak , moc gratuluju a ať to všechno vyjde hezky podle vašich představ. Zámek Sychrov znám…z pexesa :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
20.6.06 08:17

Leno zitra na tebe budu myslet!At ti vsechno dobre dopadne!Zitra by ti meli potvrdit toho chlapicka ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
20.6.06 08:23

Noono ty obaly jsou omyvatelný a dezinfikovatelný, takže problém v tomhle případě nehrozí… :wink:
Dandulak přeji, ať vyjde nejen počasí, ale celkový záměr :wink:
Přes noc už jsem se stačila z té radosti vzpamatovat /no, bolístky pofoukal tatínek - byl moc hodný :) /, tak jsem hned ráno malému na udobřenou objednala dvě kombinézky /větší a menší/ v bazaru. A jsem zvědavá, jak se začnou postupně odtajňovat vaše pupíky :wink: .
A dnes je mi děsně blbě, od žaludku, ale na vedro si nestěžuju - když si vzpomenu jak jsem ještě před 14-ti dny nosila zimní bundu, tak bohudík za to slunko. Já mám teplo ráda :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
20.6.06 08:29

Krásné ranko ffffšem :lol:

Nějak skoro ani nestíhám číst kolik a co jste kdo už dneska napsali, takže to asi shrnu…všem s dobrejma výsledkama u doktorů gratuluju…kdo nemůže spát toho polituju (já spím jak dřevo :D ) a pro ty ostatní popřeju krásný sluníčkový den…jestli jste četli co jsem psala včera ráno, tak dneska pro změnu abych se nenudila čekám na opraváře elektriky :evil: …takže se pak odmlčím, neb mě vypnou :cry:
Já mám taky KO dnes, ale až v šest večer, takže se ozvu nejspíš až zítra ráno…Ivanka dneska v poutíčkách porodí, tak si to nesmím nechat ujít :lol:

Ještě jednou přeju krááááásnééééééééééé ranko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
20.6.06 08:35

Dandulak
Jůůů, tak to přeju všechno NEJ do manželskýho života :wink:
Já si zrovna chtěla stěžovat na toho svýho, ale nechám to na později, aby sis to třeba ještě nerozmyslela :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
20.6.06 08:51

Noono , co ti provedl??? Dandulak má doma chlapa taky a určitě si nemyslí, že je svatej 8) Já včera toho svýho málem zavraždila, protože se mu nechtělo do obchodu, kterej má deset minut od baráku a dožadoval se, abych nakoupila já a táhla to vlakem a busem…prej to mám po cestě :roll: Trvalo to, ale nakonec pochopil :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
20.6.06 08:58

berhu
někde zašantročil instalační CD na noťase :evil: Takže když se nám notebook po***, tak ho nebudu moc přeistalovat, ale můžu ho hodit rovnou ze skály :cry: Ale nějaký software jsem našla u výrobce na netových stránkách, snad to bude všechno… A když ne, tak ať se snaží to CD někde schrastit…
A s tím krámem mi ani nemluv. Pokud bych já ráno nedošla pro snídani a nedošla se psem, tak jsme o hladu a pes se počůrá. Vstává opravdu tak, aby si dal kafe a odchází do práce. A když někdy nevstanu, pes mě do 10 minut vzbudí, že chce ven, protože páníček s ním prostě nejde :roll:
Mno jo, někdy jsou ty chlapy fakt na pěst…Ale někdy jsou to naše zlatíčka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
20.6.06 09:02

No jo holky…je to tak…někdy by člověk až brečel jak jsou sqelí a jak je milujeme a někdy by se chtělo vraždit, že jo? :lol:

Ale jsou v jádru všichni stejní…věřte mi, už mám doma papírově druhýho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital