Poradna duly
Jana Čurdová
Však taky ještě pořád leží vedle mě na stole, ale dlouho nebude, když tak kráááááásně voní ![]()
Jdu si uvařit kyselicu… mám na ni chuť už od neděle, snad mě to v tom vedru neporazí…
Ahojka holky, tak se dostávám konečně k tomu abych vám napsala.
o oznámení rodičům jsem psala v jiné diskuzi a proto že bych to jen přepisovala koukněte se prosím pokud máte zájem samy… https://www.emimino.cz/modules.php?…
Jinak se máme celkem fajn, zítra jdu na kontrolu k doktorce, akorát jak jsem se po jednom dni absence vrátila do zaměstnání tka nevím kd emi hlava stojí asi byla fakt pravda že to v létě začne tady houstnout a přibude mi práce.. no dejme tomu.
Takže mě zítra čeká NP a taky tripple testy, no tak jsem fakt zvědavá jak to dopadne…
Držte mi palečky.
O víkendu jsme byli na Moravě a bylo tam fakt krásně, škoda jen že jsme nemohli někde nechat psa na hlídání a jet se koupat..
Jinak vše v pohodě, až na tchýni, no o švagrové nevím jaká byla její reakce ale předpokládám něco jako to se snad zbláznili.. si te´d pořídit dítě… no to by bylo na dlouho moje švagrová je totiž dost sebestředná a většinou je ochotná uvažovat jen o sobě a když jde o někoho jiného tak je to podle ní jen zbytečná záležitost.. viz její prohlášení před dvěma lety že jak otěhotním mám jít hend na potrat.. protože přece ještě nemůžeme mít děti…
Neřeším ji.
Dokáže být fakt zlá.
Důležité je že jsme daleko od nich přes celou republiku takže ačkoliv nám nebude mít která babička tady v Pze hlídat tak nám alespoň nebude zasahovat permanentně do života. Což mě samozřejmě nesmírně těší ![]()
Jinak se cítím dobře, přestala jsem být unavená jím všechno a dost pokud mám hlad hlavně ovoce a zeleninu a přibrala jsem zatím jen jedno kilo !!!
ani nevím jak se mi to podařilo.
A co v yholky, stíhám číct jen některé vaše článečky ale ne všechny
to je ten nedostatek času na internetu když jsem byla na víkend pryč bez netu ![]()
Zatím paaa
Míša
Velchi ,
tak jsem si právě přečetla reakci tvé tchýně…a musím říct, že jsem teda dost hotová!!! Nevím z koho víc - jestli z ní, nebo ze švagrové (sestřenice nebo kdo to byl), jak ti může někdo diktovat, kdy máš nebo nemáš mít dítě nebo jestli ho jsi nebo nejsi schopna vychovat…případně, kdy se máš vrátit do práce! Kdyby ti bylo 15, ale jste přece dospělí a rozumní lidé!!! Teda..jsem vytočená jak žárovka
![]()
VerKo , gratuluju k výsledkům.
Mě bohužel dnes volali sami (byla jsem na TT včera) a hladina jednoho hormonu je prý mírně nad nebo pod (moc jsem to nevnímala), takže příští týden jdu na genetickou konzultaci a pak s největší pravděpodobností na AMC ![]()
Mám strach ![]()
Holky, ahoj,
tak jsem to prolítla, vůbec mě v těch horkách neláká sedět v podkroví u počítače - je tu daleko tepleji než dole, tak radši jsem tam.
Tady byla bouřka v noci, ale v 9 ráno už bylo zase děsný vedro, pomohlo to k ochlazení jen na noc.
Já měla děsnou chuť na lívance, tak jsem si je upekla, dala s jahodama a zakysankou, ale snědla jsem jen 4 a zbytek se válí na talíři - v tomhle vedru jsem přežraná i po těch 4.....
Tutinko , neboj!!! Tyhle testy vychází dost často falešně pozitivně! Uvidíš, co vám řeknou v genetické poradně a třeba nakonec AMC nebude potřeba! Moc držím palečky!
Berhu
z toho si nic nedělej, už jsem si zvykla, máme štěstí že můj manžel ví moc dobře jak jeho rodina smýšlí.. a popravdě my se tím neřídíme, bydlíme 300 km daleko a děláme si svůj život jak my chceme a potřebujeme, nejsme na nich závislí ani finančně ani nijak jinak takže je nám to jedno.
Jen jsem si opět potvrdila že na mě není nikdo zvědavý a nikdo ze mě nebude přespříliš nadšený, tuto naivitu jsem už ze své tupounké hlavičky vypustila, jelikož mi to denodenně někdo připomíná.
Takže pomocnou ruku hledej na konci své paže. Ani manžel kolikrát nepomůže
i když se máme moc rádi a oba dva se těšíme, nikdo z nás nemůže za svoje rodiče.
A švagrová toto kdysi vypustila z huby a od té doyb jí to nemohu odpustit a neodpustím do své smrti.
Nicméně máš pravdu není mi 15 jsem dospělá a jejich syn taky na co potřebujeme si vyděláme nebo půjčíme a splatíme a mít dítě není hrůza a doživotní utrpení je to nádhera pokud je vše v pořádku a i maminka i mimi je zdravé. A to ostatní je nepodstatné, jen musí být něco do čeho ho oblíct čím ho nakrmit, a o to se už postaráme. Nejsme žádní chudáci
i za málo peněz může být hodně muziky ne?? ![]()
Tak se zatím měj pa
PS: A nerozčiluj se kvůli tomu oni nám neublíží ![]()
Míša
Berhu: No obrečela jsem to. Teď po půl dni, už je to lepší, ale ta nejistota, ach jo.
A to jsem měla screening v I. trimestr v pořádku.
Velchi : ![]()
Tutinko , to mě je jasný!!! Já myslím, ale že to bude vážně dobrý! Zvlášť když ten první vyšel v pořádku!!! Mě teda aspoň dr. říkala, že výsledky těch TT se kombinují s výsledky toho NT! Snaž se být v klidu, vím, že se to lehce říká…já sama byla hotová celej týden…ale aspoň to zkus!!!
Teda holky dneska nějak žádnej šlágr ![]()
Já jdu na odběry na tripple testy dneska večer, tak jsem zvědavá, jak to dopadne… tutinko držím palečky…určitě je to jen planý poplach, uvidíš…
tutinko určitě mají holky pravdu - já jdu na testy ve čt a sám dr. mi říkal, že se tím jen vymezí určité procento žen, u nichž je třeba provést hloubější průzkum. Já sama z amnio nejsem nadšená, ale mám dohodu s dr.že pokud bude mít on jen stín podezření, tak na ni půjdu - no tak půjdeš taky /podle mne ale ne
/ a budem aspoň obě 100% vědět, že čekáme zdravé prcky
.
Ahoj, ahoj, ahoj ![]()
Tak si to tu pročítam po víkendu a včerejší dovče (nesmyslně jsem dělala přijímačky na vysokou školu - práva
) a nestačim se divit, kolik jste toho zase napovídaly
Nejvíc mě snad zaujala reakce Velchi tchýně na miminko… To musí být milá paní
Ta moje zase prohlásila, že je to pro mě škoda, protože jsem ještě mladá (budu rodit ve 27 letech, tak to zas až tak moc nechápu
). Ale jinak je v pohodě (teda ta moje skoro tchyně)…
Tutinko neplač!!!! Bude to určitě dobrý!!!!
Já jdu zítra na svůj první UTZ, tak jsem napjatá jako kšandy. Tak nějak mi upřesní v kolikátým týdnu, že to tedy jsem a hlavně miminko uvidím!!!! Snad bude všechno O.K.
Já nevim, jak vy, ale já jsem z toho horka absolutně vyřízená… Normálně se mi vrátily nevolnosti… A to už jsem se pomalu začala radovat, že to přechází…
Asi to nepřejde nikdy ![]()
Takže všem přeju zdravíčko, pohodu a HLAVNĚ!!!! Přežijme to nesnesitelný horko
(Jak je to dlouho, co jsme volaly po sluníčku
)