Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj všem,
tak hlásím, že jsem napůl denaturovaná dorazila zpět z Gennetu. Screening je negativní, riziko VV 1:10 000, takže jsem ráda (teď ty tripply, viď Tuti…
). Nosní kost máme, NT 1,7mm. Posunuli mi termín porodu na 27.12., prý je větší, než podle PM. Vložím vám obrázek, vám určitě minimálně jinak leželo… V galerce je taky..
Jinak je to docela atlet, cvičil ostošet. Dr. mi ukazovala močový měchýř, ledviny, žaludek, počítala prstíky, docela jí obdivuju, já vždy viděla tečku a hotovo…
Gratuluji všem k úspěšným kontrolám a co se gyn doktorů týká, souhlasím s Jolmou, chlapi jsou jemnější.

Sajso to je krásná fotečka… a zdá se mi, že je na ní chlap /jenom tak, intuitivně, nikoli podle nějakých znaků
/
Sajso
Upřímně gratuluju, máš krásný mimčo- teda podle fotečky ![]()
Jolmo Plosím, plosím..Jukni na mojí fotečku v galerce, jestli taky intuitivně necítíš, jestli má pindíka nebo pipinku
jsem děsně zvedavá
![]()
Jolmo, já nejsem hrdina, já jsem jedna z těch bláznivých ekomatek
![]()
Sajso, blahopřeju ke kontrole, fotečka je krásná, ja chci taky takovou…
Holky děkuju…
Jolmo , já to taky tak tuším… I když hlavička je menší, než stanovili termín dle UTZ…
![]()
Noono , viď, já si říkala, že určitě bude podobné Káje, už se to rýsuje… ![]()
Pra:,–(ko , u vás se nedělají fotky, nebo jsi ještě nebyla na UTZ? Ale nesmutni, všichni pořád mají fotky a tohle je moje první… Historicky první, bo za Káji se na UTZ ještě jen koukalo, max. natáčelo na video. ![]()
SAJSO - krasna fotecka, moc gratuluju!!!
Holcinky, mam prosbicku, tak jsem se prave domluvila s tetou, ze misto k mori pojedeme letos nekam v Cechach, jen proste nevim kam, chteli bychom v srpnu a potrebuju neco vymyslet, kocicky nemate nekdo nejaky dobry tip kde stravit tydenni dovolenou s pindou a se svezi duchodkyni? Mockrat dekuju
![]()
Jo a bláznivá ekomatka taky budu, chtěla jsem Popolini, ale moc se mi líbí Totsbots… Zvláště bambusky a Fluffles…
Noono , ty se toho UTZ nemůžeš dočkat viď? Já mám intuitivně docela úspěšnost, ale až když je větší bříško a musím vidět mamku celou… Takhle z UTZ…
- na Jolmu nemám…
![]()
Sajso Jo, jo..Jsem fakt horší než slepice
![]()
Terro Já mám ráda Jizerky. přímo Bedřichov. Je tam kousek supr přírodní a čistá přehrada…Víc neporadím
Noono - diky za tip, juknu na to na netu, nemas nejake konkretni misto kam tam? jako chajdu - hotel nebo pension atd.
Tehulinky, tak ja se pro dnesek loucim, jdu to tady trosku pofackovat, a budu cekat jestli dorazi kolegyne na stridani, ona totiz obcas zapomene. No tak na me myslete a ja budu zase na prijmu zitra. Zatim pa a krasnou dobrou noc, doufam, ze nebude tak horka jako byla ta dnesni.
CHCI BOURKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sajso, moje Dr. tady má UTZ, ale asi tak starý jako ona sama a ta fotka z něj je tak přesvětlená, že na ní není nic vidět ![]()
Terro, my jsme byli v zimě v Kašperských Horách na Šumavě, je tam takový poměrně drahý hotýlek na náměstí, ale mají skvělé vybavení pro děti, přebalovací pulty, židličky, postýlky i vaničky a v létě i bazének na zahradě. V blízkosti jsou hned dvě levné restaurace s nekuřáckými jídelnami a v okolí krásné procházky, třeba zrovna na hrad Kašperk.
Sajso, vítej do klubu
Totsbots se mi taky líbí, já mám 60 čtvercovek nad jejichž kvalitou by jeden brečel, české čtvercovky si určitě nepořizuj ![]()
Terri , taky chci bouřku… ![]()
Pra:,–(ko , tak pak někam vyraž na 3D, z toho jsou krásné fotky, prý jsou si ty děti hodně podobné… Já už jsem se dnes objednávala, mají docela plno…
Látkovky mám po Káje, ty ještě šly, lepší byly po neteři, té je 14 a teď prý nestojí za nic… Kdyby čtvercové, asi bych koupila froté od Popolin… Ale když já se zamilovala do Totsbots…
Koukala jsem i na www.totsbots.com a jsou prostě úžasné, je tam i skládání fluffles na novorozeně a už bych se s nima muchlovala nejradši doma…
Jsem blázen. ![]()
Jinak mám nějakou demenci, dnes jsem chtěla jet z Vltavské na I.P.Pavlova, což je jasně jen po trase C, naprosto bezvadně mi to zapadalo a nakonec jsem dojela na Florenc a přestoupila na B, tam jsem I.P.Pavlova hledala samozřejmě marně, kdo by mě sledoval, myslel by si, že mám vycházku z Bohnic. K dovršení všeho jsem si koupila v Albiu medový chleba k snídani na to, abych si další snídani koupila po návratu domů.
Takže mou druhou snídani právě snědl rozveselený manža… ![]()
Sajso, tomu říkám těhu demence v plném proudu
![]()
Ale já to mám taky, nic si z toho nedělej…
Tady je kousek od nás speciální obchod na plíny, chodím si tam kupovat separační vložky. Tak až budu mít po testech, tak si tam půjdu ošahat i plínečky a možná zainvestuju do nějakých lepších ![]()
Já myslím, že každá ekomatka je hrdinka… ale já už jsem vlastně 2× byla ekomatka, tak si teď mohu dovolit 2× nebýt a budu na nule
.
Pra:,–(ko když si příští týden řekneš, tak budeš mít taky takovou fotku, ale nezapomeň !
Noono to na mne ze Sajsiny fotky jen tak dýchlo, a sorry, z té tvé na mě zatím nedýchá nic , i když, tip bych měla ![]()
Sajso ta velká hlava je genetická úchylka patřící k mému muži, víš? Proto jsem hned věděla, která bije… Posledně to bylo stejné - lebeňa se furt předbíhala
A nevěřím, že by na tom byla baba s hlavou stejně ![]()