Poradna duly
Jana Čurdová
No co vám holky budu povídat, je to paráda
![]()
A u mě to je jako šimrání a někdy, když se malý asi zlobí, je to takovej malej kopaneček..Ale to se mi zatím stalo jen dvakrát..Jednou včera a pak když jsem jela tramvají a dělalo se mi špatně ![]()
Ahojky,
tady taky pekne sprchlo, teda blejskalo a hrmelo primo nad nama, takze jsem taky nemohla vubec spat.
Terry: hledam Te v lednu a ty zatim v prosinci
Ale ono se to stejne nevi u toho nase terminu, co?
Holky, jeste mi nedelali zadny krevni testy, nevite kdy by se meli delat?
Diky
TESI - ahojky, ja musim chodit tam i sem, nevim kdy bude mimi a nejdrive jsem mela termin 31/12 tak jsem chodila tam - uz docela dlouho a ted zase sem, ale jelikoz jsem holka sikovna, tak zvladam vsechno a jeste k tomu TPP kde jsem zacinala
![]()
Ahoj Tesi .
Krevní testy na Tripple testy se dělají po ukončení 15.týdne..Tedy od 15+1 ![]()
Pak se ještě dělají nějaký krevní testy ještě dřív, ale to ještě není tak rozšířené. Mě ho třeba Dr. nedělala ![]()
NONNO - takze ja kdyz jdu na kontrolu a budu zacinat 15tt tak to mi to jeste neudelaji vid
![]()
Me teda brali krev jen na RH a AIDS atd jinak nic ![]()
Terro
Tzn. že budeš třeba v 14+ něco? Ne, tak to ne..Ale asi si tě Dr. pozve za týden jen na ty krevní testy…
aha, a za jak dlouho jsou vysledky? Ja jdu na tu ko 07/07 a hned 08/07 jedu na dovcu a vracim se za tyden, tak to tak akorat asi vyjde vid. To budou zase nervy
![]()
Terro
většinou jsou do týdne. Ale já jsem třeba výsledky na vývojový vady měla po dvou dnech. Zbytek jako pohlavní choroby, krevní skupinu a rh faktor trvají dýl. To se dozvím až na další kontrole… Jen neboj. A nezapomeň, že kdyby vyšly pozitivně, nic se neděje
Stává se to často ![]()
Me jetste nebrali zadnou krev. Tehotenstvi potvrdila podle UZ v 6 tydnu a bylo. Nedelali mi testy ani na RH ani AIDS apod - to Ti delali Terry kdy?
TES - to mi delali na posledni kontrole, to jsem byla v 8tt. Jinak taky nic, rikala mi sestricka, ze priste budeme vazit, curat, tlakovat atd.
NONNO - tak to mam nerviky uz ted
ale nebudu na to myslet, nebo bych se zblaznila
![]()
Terry: jeste Ti musim podekovat za radu s tim metrikem, bez Tebe bych to vcera nedala dohromady!!!
moc a moc diky ![]()
Holky, taky jste premysleli nad tim, jestli je uz ta spravna doba na mimco, kdyz jste zjistili, ze jste tehu? My jsme mimco planovli a chteli a presto jsem z toho byla takova presla - navic jsem dva mesice fakt jen prolezela…
TESI - nemas zac dekovat, kdybych nepomohla ja, tak urco nekdo jinej a myslim, ze jsem ti zas tolik nepomohla. S tim tehu to mam na stejno. Mimi jsme taky planovali, snazili jsme se bez mesice rok, vloni jsem me SP tak jsem se bala aby se to neopakovalo. No a kazdy mesic, kdyz jsem to dostala, tak jsem to orvala, ale nakonec jak presla depka z MS, tak se mi na druhou stranu vzdycky ulevilo, kdyz jsem pak zjistila, ze jsem tehu, tak to taky bylo jine, na jednu stranu jsem moc rada a na druhou stranu mam strach, bojim se abych nesidila Oliverka, nekdy mam spatne nalady a odnaseji to vsichni, bojim se toho, jestli budu umet tu hroznou miru lasky kterou davam Olimu dat i druhemu prckovy, rekla bych ze to tehu je cele jine, taky mi bylo hodne spatne, to poprve nebylo a rekla bych, ze driv jsem to hodne resila, ted ne. Proste to beru tak jak to je
![]()
Teruš: ja cekam teprve prni mimco, ale presto mam hrozny strach. Vim, ze vzdycky bude duvod proc ho nemit a tak, ale strasne moc se boji, ze to nezvladnu, ze bude drobek tak malinkej, za mu ublizim nebo neco a navic nemam v HK jedinou kamosku co by byla tehu, tak se muzu alespon podlit s vami, coz mi moc pomaha
Jsem rada, ze to asi prozivaji vsechny. Manzelovi je 32, takze ten je uplne natesenej a vubec to neresi, ale me je teprv 26… Diky za uprimnost, moc mi to pomohlo ![]()
to sem musím dát..
To je krása
![]()
http://sklad.obrazku.net/…16762010.jpg
Ahojky holky!!! Tak se naše minismečka rozrostla o nového člena!!! ![]()