Poradna duly
Jana Čurdová
Hezké páteční dopoledne!
Gratuluju všem k úspěšným kontrolám i těm neplánovaným ![]()
Hlásím, že tady u nás na Moravě je zatažena, snad na celý svět, 23° a je to paráda, konečně se dá dýchat.
Dneska jsem si vzala do práce letos poprvé svoje oblíbené kalhoty a ejhle… sedím tu s rozpnutým zipem a knoflíky
Asi je mám poprvé a naposled.
Ty MHD a metra vám fakt nezávidím, já s nimi špatné zkušenosti nemám. Bydlíme v malém městě, tudíž chodím hodně pěšky nebo autem.
Petarko , UTZ mi dělali až těď páč minulý týden neměli volno
A taky pro to, že to, že jsem těhotná jsem zjistila až na konci května… To víš, když to člověk neplánuje, tak ho to ani nenapadne ![]()
Jo a nějak mi uniká ten Bilypes a všechno okolo něj? Co to jako má být?
Leno, to chce klid. Už jsem si zvykla, že se tu na e-mimču občas objeví lidé, co strašně rádi řeší problémy „o mě beze mě“
Nemá to cenu…Ti lidé si do huby nevidí, jso to sebestřední lidé, co si myslí, že jsou jen oni… A ani si neuvědomují, že by člověku tím mohli ublížit
Toť můj názor a víc si tím nebudu zvyšovat hladinu hormonů. Mě je s váma fajn, ráda si tu „pokvokám“ a pořeším manži, papaní, prdíky, papání a já nevím, co všechno ![]()
Sajsa Nezapomeň, že jsou tu dvě, co maj termín v listopadu
My jsme takovej mix ![]()
Jinak se Sajsou souhlasím s MHD. Pokud mi je fajn, neřeším to…A pokud by mi bylo zle, bez rozpaků vytasím průkazku. ZPT to dělají neustále, i když jim evidentně nic není a vypadají úplně „normálně“.
Brokyno , mrkni na Diskuzi bez žvatlání, v rubrice Stejné názory… Bude mít jasno. ![]()
Noono , OMLUVA…
Těhu demence v plném proudu.
JASNĚ, máme i listopadové mamky… A já myslím, že přitom, že si mimča dělají svůj termín, často nezávisle na těch úředních, bude víc jak listopadových, tak lednových… ![]()
Sajso , no po mě určitě ne..aspoň si nepamatuju, že bych tohle někdy dělala
![]()
Add nekvokací diskuze…tohle je moje poslední slovo k tomuto tématu, ale asi takto: ta slečna nebo mladá paní se stále oháněla tím, že nechce kvokací diskuzi a že chce jen sbírat informaca apod. Ja teda nevím, ale kvoká se tam stejně jako na kterékoliv jiné diskuzi…jediná zá:,–(ní věc, která se tam kdy řešila, byly játra… Každý by si měl nejdřív zamést před svým prahem…a to se netýká jen BílýhoPsa, ale i ostatních maminek a těhulí tam, protože plno jich tvrdí, jak nesnáší kvokání a přitom tam kvokaj první ligu
HOWGH ![]()
Verko
A6 si těch mraků dosytosti užiješ, pošli je sem do Prahy, tzaky bych je uvítala
![]()
Ahojky, přítel je neplánovaně doma, tak nemám moc času, ale aspoň jsem si početla ![]()
Když jsem jela do Prahy, tak jsem si naštěstí sedla i bez pouštění. Dokonce, když jsem šla z Gennetu, tak mě pustil mladej pán v autě přes přechod, a to by klidně stihl přejet, než bych došla, pak se na mě usmál. No prostě máme trochu protekci. Já měla před těhotnejma vždycky takovou posvátnou úctu a myslím, že by to tak mělo být, vždyť v sobě nosíme nový život.
Ahojky, všem gratuluji k dobrým výsledkům kontrol a UTZ.
Nekvokací diskusi jsem si taky přečetla a dle mého názoru se ke konci už docela slušně kvokalo. Jsem zvědavá jak tam budou kvokat za pár dnů, měsíců. Toť ode mne vše k tomuto tématu o víc mi nestojí.
K MHD, docela často ho využívám a musím souhlasit, že stará škola je stará škola. Hodně jezdíme s Matějem bez kočáru a kdyby nebyli lidi ze staré školi, tak bych docela často nejenže držela sama sebe, ale i Matěje. Bříško na mě ještě není vidět. I když nejsou všichni důchodci stejní, jednou jsem jela sama a sedla jsem si na vyhrazená místa, přiskotačil nějaký důchodce a mával svojí průkazkou u mého nosu, po informaci, že jsem v jiném stavu mě naprosto v klidu sdělil, že ho to nezajímá, že má průkaz a musím ho pustit sednout. Nelenila jsem a vytáhla svůj a řekla, že nemusím. Asi by se hádal, ale vzdal to neboť se paní naproti zvedla a pustila ho.
Už se těším na víkend, pojedeme na BAHNA (vojenská akce). Můj muž je fanoušek vojenské techniky. Docela se těším jak si odpočinu v přírodě. Můsím si sebou vzít karimatku abych si mohla lehnout pod stromy do stímu.
A tak jsem to nevydržela a napsala taky jeden vzkazík tomu namyšlenýmu čoklovi ![]()
Soukupko máš pravdu. Na nekvokací diskusi už se kvoká o sto šest ![]()
Brokyno , namyšlený čokl, to je dobrý výraz…
A máte pravdu… Kvokací diskuze převlečená za nekvokací… ![]()
Holky ,mě do toho nic není co si tam kvokaj nebo co,ale naštve mě vždycky člověk ,který si myslí,že sežral pánubohu moudrost a ještě se povyšuje nad ostatními,takovýho člověka bych nejradši shodila s hráze dolů ![]()
Mimochodem ,já to nečwtla důkladně ,ale předpokládám,že ta osoba nemá ještě ani jedno dítě a bude nám tady něco vykládat ![]()
Počkáme si až bude šišlinkat na to svoje ,takový totiž bývají nejhorší ![]()
Už je tam stejně mrtvo ,co by si baby taky s chlapem pořád povídaly .co
![]()
Holky, jaká nová diskuse - jdu to najít. Já čtu jen ty dva pokojíky, co do nich chodím, jinak nic moc nestíhám -kor dneska balím na 14 denní dovču…
Takže tady 14 dní taky nebudu, ale neškrtejte mě
![]()
Holky, ale ten BílýPes je holka
Přečtěte si její příšpěvky- píše tam: dělalA, muselA..Je to holka..Mě jediný vadí, že se pohybovala tady a pak si raději změnila přezdívku a založila „nekvokací“ diskusi
Ať si to užije
![]()
Soukupka Tak to byl ale drsnej důchodce ![]()