prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
278
23.6.06 10:37

Hezké páteční dopoledne!

Gratuluju všem k úspěšným kontrolám i těm neplánovaným :wink:
Hlásím, že tady u nás na Moravě je zatažena, snad na celý svět, 23° a je to paráda, konečně se dá dýchat.
Dneska jsem si vzala do práce letos poprvé svoje oblíbené kalhoty a ejhle… sedím tu s rozpnutým zipem a knoflíky :? Asi je mám poprvé a naposled.
Ty MHD a metra vám fakt nezávidím, já s nimi špatné zkušenosti nemám. Bydlíme v malém městě, tudíž chodím hodně pěšky nebo autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
23.6.06 10:40

Petarko , UTZ mi dělali až těď páč minulý týden neměli volno :? A taky pro to, že to, že jsem těhotná jsem zjistila až na konci května… To víš, když to člověk neplánuje, tak ho to ani nenapadne :lol:

Jo a nějak mi uniká ten Bilypes a všechno okolo něj? Co to jako má být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
23.6.06 10:41

Leno, to chce klid. Už jsem si zvykla, že se tu na e-mimču občas objeví lidé, co strašně rádi řeší problémy „o mě beze mě“ :wink: Nemá to cenu…Ti lidé si do huby nevidí, jso to sebestřední lidé, co si myslí, že jsou jen oni… A ani si neuvědomují, že by člověku tím mohli ublížit :wink: Toť můj názor a víc si tím nebudu zvyšovat hladinu hormonů. Mě je s váma fajn, ráda si tu „pokvokám“ a pořeším manži, papaní, prdíky, papání a já nevím, co všechno :wink:
Sajsa Nezapomeň, že jsou tu dvě, co maj termín v listopadu :lol: My jsme takovej mix :wink:
Jinak se Sajsou souhlasím s MHD. Pokud mi je fajn, neřeším to…A pokud by mi bylo zle, bez rozpaků vytasím průkazku. ZPT to dělají neustále, i když jim evidentně nic není a vypadají úplně „normálně“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
23.6.06 10:42

Brokyno , mrkni na Diskuzi bez žvatlání, v rubrice Stejné názory… Bude mít jasno. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
23.6.06 10:44

Noono , OMLUVA… :oops: :oops: :oops: Těhu demence v plném proudu. 8) JASNĚ, máme i listopadové mamky… A já myslím, že přitom, že si mimča dělají svůj termín, často nezávisle na těch úředních, bude víc jak listopadových, tak lednových… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
23.6.06 10:46

Sajso , no po mě určitě ne..aspoň si nepamatuju, že bych tohle někdy dělala :lol: :lol: :lol:

Add nekvokací diskuze…tohle je moje poslední slovo k tomuto tématu, ale asi takto: ta slečna nebo mladá paní se stále oháněla tím, že nechce kvokací diskuzi a že chce jen sbírat informaca apod. Ja teda nevím, ale kvoká se tam stejně jako na kterékoliv jiné diskuzi…jediná zá:,–(ní věc, která se tam kdy řešila, byly játra… Každý by si měl nejdřív zamést před svým prahem…a to se netýká jen BílýhoPsa, ale i ostatních maminek a těhulí tam, protože plno jich tvrdí, jak nesnáší kvokání a přitom tam kvokaj první ligu :lol: :lol: :lol: HOWGH 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
23.6.06 10:49

Verko
A6 si těch mraků dosytosti užiješ, pošli je sem do Prahy, tzaky bych je uvítala :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
23.6.06 10:51

Berhu , pak to asi bude mít po tatínkovi… :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
23.6.06 11:04

Ahojky, přítel je neplánovaně doma, tak nemám moc času, ale aspoň jsem si početla :-)

Když jsem jela do Prahy, tak jsem si naštěstí sedla i bez pouštění. Dokonce, když jsem šla z Gennetu, tak mě pustil mladej pán v autě přes přechod, a to by klidně stihl přejet, než bych došla, pak se na mě usmál. No prostě máme trochu protekci. Já měla před těhotnejma vždycky takovou posvátnou úctu a myslím, že by to tak mělo být, vždyť v sobě nosíme nový život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
23.6.06 11:07

Ahojky, všem gratuluji k dobrým výsledkům kontrol a UTZ.
Nekvokací diskusi jsem si taky přečetla a dle mého názoru se ke konci už docela slušně kvokalo. Jsem zvědavá jak tam budou kvokat za pár dnů, měsíců. Toť ode mne vše k tomuto tématu o víc mi nestojí.
K MHD, docela často ho využívám a musím souhlasit, že stará škola je stará škola. Hodně jezdíme s Matějem bez kočáru a kdyby nebyli lidi ze staré školi, tak bych docela často nejenže držela sama sebe, ale i Matěje. Bříško na mě ještě není vidět. I když nejsou všichni důchodci stejní, jednou jsem jela sama a sedla jsem si na vyhrazená místa, přiskotačil nějaký důchodce a mával svojí průkazkou u mého nosu, po informaci, že jsem v jiném stavu mě naprosto v klidu sdělil, že ho to nezajímá, že má průkaz a musím ho pustit sednout. Nelenila jsem a vytáhla svůj a řekla, že nemusím. Asi by se hádal, ale vzdal to neboť se paní naproti zvedla a pustila ho.
Už se těším na víkend, pojedeme na BAHNA (vojenská akce). Můj muž je fanoušek vojenské techniky. Docela se těším jak si odpočinu v přírodě. Můsím si sebou vzít karimatku abych si mohla lehnout pod stromy do stímu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
23.6.06 11:15

A tak jsem to nevydržela a napsala taky jeden vzkazík tomu namyšlenýmu čoklovi :D

Soukupko máš pravdu. Na nekvokací diskusi už se kvoká o sto šest :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
23.6.06 11:18

Brokyno , namyšlený čokl, to je dobrý výraz… :lol: :lol: A máte pravdu… Kvokací diskuze převlečená za nekvokací… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
23.6.06 11:21

Holky ,mě do toho nic není co si tam kvokaj nebo co,ale naštve mě vždycky člověk ,který si myslí,že sežral pánubohu moudrost a ještě se povyšuje nad ostatními,takovýho člověka bych nejradši shodila s hráze dolů :evil:
Mimochodem ,já to nečwtla důkladně ,ale předpokládám,že ta osoba nemá ještě ani jedno dítě a bude nám tady něco vykládat :lol:
Počkáme si až bude šišlinkat na to svoje ,takový totiž bývají nejhorší 8O
Už je tam stejně mrtvo ,co by si baby taky s chlapem pořád povídaly .co :?: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
23.6.06 11:23

Holky, jaká nová diskuse - jdu to najít. Já čtu jen ty dva pokojíky, co do nich chodím, jinak nic moc nestíhám -kor dneska balím na 14 denní dovču…
Takže tady 14 dní taky nebudu, ale neškrtejte mě :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
23.6.06 11:25

Holky, ale ten BílýPes je holka :! Přečtěte si její příšpěvky- píše tam: dělalA, muselA..Je to holka..Mě jediný vadí, že se pohybovala tady a pak si raději změnila přezdívku a založila „nekvokací“ diskusi :roll: Ať si to užije :lol: :lol: :lol:
Soukupka Tak to byl ale drsnej důchodce :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital