Poradna duly
Jana Čurdová
Brokyno ,
taky krása…
A krásně si tam plave… Moje mimi si na focení lehlo… ![]()
Já chci taky
Dneska jsem si sice jednu fotku vydupala, ale mimís na ní vypadá jak vajíčko na tvrdo
A přitom se na UZV tak předváděl… Jenže když dojde na focení, tak sebou musí pokaždé škubnout.
Fakt nádhera Brookyno!!!
Jo, asi ho unavilo to mrskání, když chtěli měřit NT… Tak si pak na focení lehlo…
Berhu , nechceš nám ho vložit? Marně přemýšlím, jak by na UTZ vypadalo mimi ¨coby vajíčko na tvrdo…
![]()
Sajso , bohužel tady nemám scanner, takze ho musím doma přefotit a až pak vložit…a vzhledem k tomu, že jedeme zítra ráno pryč a ještě nemám ani vypráno, tak nevěřím tomu, že to stihnu ještě dnes, ale šupnu vám tam vajíčko v 8+2tt …teda pokud se mě to povede ![]()
Berhu ,
dobře, tak vajíčko v 9.týdnu… My máme fantazii, tak si ho představíme trochu větší a s delšíma nožkama a ručkama. ![]()
Jéééé, vždyť má tvar srdíčka a né vejce „natvrdo“
To si piš, že jsem si ho pořádně zvětšila a prohlídla
Prostě srdíčko ![]()
Brokyno , ty máš teda fantazii
nebo já žádnou nemám
Ale teď je ta fotka podstatně horší, prcek je tam strašně pidi
Ale hlavně, že tam je a že se tváří spokojeně. A to s prstem a počuranou plodovkou mu ještě večer vysvětlím ![]()
Holky máte krásný fotečky. Taky mi to víc připomíná srdíčko než vejce natvrdo.
Soukupko dík
Už dlouho jsem nebyla tak pyšná ![]()
Berhu No to je jasný, že je pidi
Přece bys nechtěla slona
U mě je tak hezky vidět, protože je pan dr. móc šikovnej a mimíse si přiblížil a určitě i zvětšil ![]()
Tak a teď vás budu muset opustit až do pondělka. Nerada, KVOK
Ale teď ještě musím v práci pořádně máknout a ve dvě si jedu pro neteřinku (Majdinka 2,5 roku) ![]()
Odpojuju se a přeju vám hezký víkend.
Noona, já tě klidně přibalím, ale nemám kufr ale tašku.....nevadí???
Ahoj!!!
Taky se loučím, musím jít balit na zítřejší výlet a pak jít s Matějem někam ven asi na písek. Mějte se hezky a jestli nebudu zítra úplně hotová, tak se na vás večer kouknu. Hezký víkend a dávejte na sebe a mimísky pozor.