prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8569
26.6.06 15:54

Petarko, ja bych taky chtela mooc holcicku, ale ted je prioritou hlavne to zdravi, takze beru vsechno :wink: :D Tehdy jsem byla o sest let mladsi, tak kdyz mi dr rekl, ze to je kluk, tak jsem se rozplakala…tak moc jsem chtela Karolinku…
Ted se za to stydim, kdyz vim, jake to je stesti mit zdrave dite…

Krystynko, jake geneticke testy? To se delaji v 16tt? Ja myslela, ze je jen Tripple test (ktereho se dost bojim…) a pak ve 22tt geneticky UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
26.6.06 15:55

ssluníčko …a ty jsi před IVF nebyla na genetice???…kde ti to dělali?…jestli se teda můžu zeptat.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
26.6.06 15:56

ALINKO - ahojky, ja jsem stale v praci a mam pocit, ze asi kazdou chvilku umru, malej mam nakonec nejakou letni virozu a ta vyrazka je pry z vody, takze super, asi jsme neco chytli od kapriku :? :? :? :? :? ty se mas ze jdes na ko uz ve ct, ja bych sla taky, ale ja si musim jeste pockat do pristiho patku, to je hrozna doba.

Jinak holcinky mam problem a nevim co s tim, jelikoz jsem na nemocenske a stale chodim do prace i pritom, teda jen na nekolik dnu, ale stejne, dneska prijela sefova z dovoleny a rikala mi, ze kdyz mi nic neni tak ze by mi to mohl dr. ukoncit treba zpetne, dobry co. Ale ja nevim jestli chci zustat v praci, nebo byt doma, kdyz budu doma, tak mi da MD vic nez v praci, ale na druhou stranu zase budu doma jeste dlouho, nevim jak byste to resily vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
26.6.06 15:56

Alinko,já vím,že to zní divně,ale prostě od 1.UZ mám tušení,že to bude kluk. Poslední dobou mi to i ti,co to ví,říkají,že mi to sluší a že tipují kluka.
mě osobně je jedno jestli to bude holčička či chlapeček.
snažili jsme se o něj 2roky,tak je nám to ted fuk.
po 1.IVF jsem se necítila na nic,ale ted jak říkám od 1.UZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
26.6.06 15:57

Tak tam zavolej driv…nic se nestane a Ty budes klidnejsi…Oni jsou tady pro nas…musi to pochopit…

Ja jsem si taky domluvila drivejsi KO, protoze odjizdime na dovcu 1.7. a chtela jsem byt ujistena, ze je vse ok.

Ty taky jdes na geneticke testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
26.6.06 15:57

Jinak se pridavam k tematu pohlavi miminka - ja jsem presvedcena ze budeme mit kluka. Podle vseho to tak vychazi, nevim proc, ale proste to citim. Asi nam ta holcicka vyjde az do tretice, myslite si berusky, ze v tom 15tt uz by to mohl zjistit? Olika mi zjistili ve 4 mesici, ten se porad ukazoval :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
26.6.06 16:00

Jinak jsem se dneska od majitele dozvedela, ze u jeho zeny nebylo tehu videt az nekdy do pateho mesice a ja mam bricho holky, jak kdybych fakt byla v tom patem, nevim, hodne lidi rika, ze pry u druheho ditete to je rychleji videt. 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870

Alinka Ahojky, jsem ráda, že ses tu zase objevila :wink:
S tím sladkým jsi mě dostala. Nikdy jsem totiž na sladký nebyla a teď když nemám denně aspoň jeden bombón, tak to nejsem já :lol: :lol: :lol: Tak to vypadá, že se firma jolma&sajsa s.r.o. skutečně trefila :wink: Uvidíme za tři týdny, to jdu na velký UTZ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826

Petarko,já jsme po 2.IVF. 1.IVF se nám také povedlo na poprvé,ale bohužel v 9tt byl konec. Můj gynekolog mě proto poslal na genetiku (jsem z Plzně a tu mě dělali v jednom soukromém centru).
ted mi doktor řekl,abych si tam zavolala a objednala se. tak jsem tak učinila a oni mě objednali tak abych byla v 16tt,tak to oni chtěli.
ty jsi odkud a kde jsi byla na IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
26.6.06 16:02

Slunicko, tak jsem tedy zvedava, jestli to bude fakt kluk :wink: Mozna Ti ten tip vyjde :! :D :D :D

Teri, neznam poradne Tvou situaci, ale do konce prosince je to dlouha doba…Mas v praci relativni klid, nikde nemusis behat, jen ty dvanactky…Kdyz se citis dobre, tak zustan v praci…Vzdy to muzes ukoncit. Ale musis se rozhodnout sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
26.6.06 16:04

Ahojky Terro,já bych to vyřešila tak,že bych jí řekla,že když dojdeš za doktorkou,tak tě raději nechá doma než tě uschopňovat a jestli tedy chtějí,aby jsi jim tam chodila,tak ať do toho nešťourají,že jinak jsi hned druhý den doma.

jsem ráda,že tu popisuješ,také takové pocity jako mám já.
já také prostě cítím,že to bude kluk a nedokážu to vysvětlit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
26.6.06 16:05

To je pravda ALINKO - i kdyz ted v tech vedrech to tady nemuzu rozdychat, taky zacinam premyslet o tom, ze to ukoncim tu neschopenku, akorat jak rikam, delala jsem 15 dni ted delam jen 8 nebo 9 takze je to o jinych penezich, tak vazne nevim :roll: :roll:

JSEM HROZNE OSPALA, UPLNE SE MI ZAVIRAJI OCI :evil: :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
26.6.06 16:06

Ahoj Noono, tak to bude holcicka jako vysita!!! :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
26.6.06 16:09

Já jsem teda doma na neschopence a jsem za to ráda :lol: Nedokážu si představit, jak bych s tímhle břichem jezdila každý den přecpaným metrem a pak celý den volala dlužníkům a vymáhala z nich peníze :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
26.6.06 16:09

Alinko,já jdu na genetiku kvůli tomu IVF,měli jsme ICSI a to dřív bylo na plodovku. dnes se z toho upustilo,ale musí se jít na testy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí