prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19075
27.6.06 09:53

Sajsa, Petarka , dík moc za zítřejší držení palečků :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
27.6.06 09:56

Leno , já vlastně nevím, prý mi u jednoho hormonu vyšla mírně vyšší hladina či co, ani neřekla u kterého a výsledky asi uvidím až u nich…

Brokyna: Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
27.6.06 09:58

Tutinko ,neboj ,mokí kamarádce vyšli vysoký hodnotu Downa ,šla na amnio a je v pořádku ,znám víc takových mamin,kde hodnoty byli vyšší a OK :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
27.6.06 11:07

Ahoj holky,
děkuju všem za uvítání.
Sajsa tajně doufám, že to bude předvánoční dáreček. Přece jen bych na vánoce byla radši doma. Ale vždycky, když to řeknu, tak mám pocit, že se mimčo může v břiše smíchy umlátit :D .
Noono svět je malej :D . Jinak další kontrolu mám 7.7. jdu na odběry na TT a k dr. U prvního těhu mě testy vyšly špatně, tak se radši připravuju na to, že to tak zase dopadne :( .
Tutinko já jsem na plodovce byla. Nevím, jaké jsem měla výsledky hormonů, ale spočítali mi zvýšené riziko DS 1:160. Bohužel DS jinak než z plodovky vyloučit nelze. Ale pokud by ti vyšlo třeba zvýšené riziko rozštěpů, tak by stačil ultrazvuk a plodovka by nebyla nutná. Tak uvidíš zítra. Jinak znám hodně holek, co na odběru plodovky byly a všechny měly výsledky v pořádku. Tak se neboj.
Jo a svoji velikost břicha radši ani nebudu komentovat. Takový panděro jsem minule neměla ani ve 20tt (teď budu 15tt) :( . A nejhorší je, že nevypadám ani tak těhotně, jako spíš nesmírně tlustě :evil: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
27.6.06 11:19

Tutinko Držím pěsti, ať je všechno v pořádku. Taky mám dvě známé, co byly na AMC kvůli zvýšené hladině nějakého hormonu při triple testech, a u obou to dopadlo na jedničku. Určitě to bude dobrý!

Sajso : Tak to zatím přibíráme stejně :) I když je to jenom kilo, tak nosím těhu oblečení, je mně v tom moc fajn, nikde to neškrtí :) A co Karolínka ? Jak to dopadlo s odloženou operací ?

Katik : Mám podobný pocity ohledně Vánoc jako ty :) Podle UTZ mám termín 19.12., ale určitě budu pár dní zas přenášet…tak si to asi jen tak maluju, že bych mohla být už doma s mimčem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
27.6.06 11:21

Tak hotovo :lol:
Vyžehlila jsem 4 koše prádla, co se mi tu nakupily a můžu ždímat tričko :x
A to musím ještě dneska vysát a vytřít… To už asi udělám až večer, začíná tu být zase strašný vedro :roll:
Stazko Gratuluju ke kontrole :wink: A kdy máš další?
tutinko Katik má pravdu, třeba na amnio nebudeš muset vůbec :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
27.6.06 13:28

Se musím holky pochlubit… Jsem zase udělala nákup :lol: :lol: :lol: Objednala jsem Babyvak od Pechanců a nějaký oblečení pro malý… A jen tak mimochodem- oblečení na holčičku :wink: (ale kluk to užije taky :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
27.6.06 14:22

Teda Noono , Ty jsi drak :D Já jsem ještě nenakoupila nic. A cože si to koupila??? Babyvak??? To je něco jako batoh na děti ? :P
Asi bych už taky měla pomalu začít nakupovat, aby to maličký pak mělo vůbec co na cebe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
27.6.06 14:23

Noono , teď na to koukam… Vždyť Ty máš 4 týdny náskok :! :! :! Končím s panikou, mám ještě čas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
27.6.06 14:26

Brokyno Jen se neděs, ještě máš čas…Mě to dneska tak nějak přepadlo :lol: :lol: :lol:
Ten Babyvak od Pechanců je tohle:
http://www.babyvak.cz/…/i/vak1a.jpg /> Je to vlastně takovej už uvázanej šátek :wink: Je levnější a hlavně nebudu ztrácet čas úvazy jako se šátkem… Kdyžtak www.babyvak.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
27.6.06 14:35

ahoj

tak koukám že už jste něktedré zahájily i nákupy:o) no já de facto nic nepotřebuju. Na Michala se kupovaly neutrální barvy, takže jsem v klidu. Jen budu pak potřebovat zimní kombinézu. M. byl v únoru a to jsme si ji na ty dva tejdny půjčili od známejch:o) ted si určo koupím… taky ráda nakupuju no:o) ale počkám si ještě na to, zda růžovou nebo modrou. Jinak nestíhám všechno číst, takže mi prozraďte kdo už cítí pohyby???? já si teda nejsem jistá, ale asi ještě ne. Ale očekávám to tak za dva tejdny. Michala jsem cítila v 18 tt. Dnes jsem byla u zubáka a pěkně se mi kazej zuby a navíc mám trochu zánět dásně.. říkal že v těhu se i malý zánět zhorší:o( takže budu holt masírovat.

Jinak výsledky TT byly myslím hned druhej nebo třetí den… Já ani nevím kdy jdu. 16tt začínám tento čtvrtek, a jdu zrovna na kontrolu tak mi to možná naberou… jen bych měla dotaz… bere se ta krev i odpoledne, nebo se musí nalačno ráno???? Myslím že posledně jsem šla nějak brzo ráno, ale už nevím jestli se to tak musí, nebo jsem tam šla tak brzy kvůli práci…

Jinak babyvak je sqělá věc, ale pro mě jen tak do 6 kg váhy mimča, protože pak už z něj bolí záda. Potom mi vyhovoval víc šátek, kde se i kolíbka dá uvázat přes obě ramena a váha se rozdělí.

jo a kdo všechno už ví co bude mít????, já myslím že pozítří na kontrole mi UTZ dělat nebude, takže si asi budu muset počkat do toho 20 tt, ale uvidíme.

tak zatím pápá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
27.6.06 14:36

Ty jo, to je hezkýýýýýý. A myslíš, že ho přes zimu užiješ? Bo bude spíš až na jaro, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
27.6.06 14:38

Holky,nevím jak snášíte ta vedra ,ale já šíleně :evil: ,umírám za živa,ani nevystrčím nos :evil:
Maka ,já jsem včera cítila první pohyby,ale já už čekám čtvrtý,tak mám nárok :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
27.6.06 14:41

maka …mě nabírali krev až hooodně pozdě odpoledne…prý je to jedno…

Ten Babyvak má kámoška a souhlasím s tím, že je to sice jednodušší bez uvazování, ale říkala,, že je to dost záhul na záda a taky mi to přijde takový dost neohrabaný…navíc mám polovičku o dost větší, takže asi koupíme raději větší šátek ať je nám pak oboum :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
27.6.06 14:46

Maka
Tak já už pohyby cítím dlouho :wink: Jsem asi nějaká vyjímka :lol:
S tou krví netuším… Já byla brzo ráno a na lačno.
Brokyna Pokud to půjde, budu ho v Babyvaku nosit i doma. A halvně to bude pro manžela, kterej většinu dne, když je doma, prosedí u PC. Tak vyfasuje babyvak s mimčem a já budu mít chvilku pro sebe :wink: A ven taky..Vezmu si ho pod bundu… Já totiž fakt nechci kočárek. Jsem zvědavá, jestli se mi to předsevzetí nakonec podaří splnit :roll:
Hlavně se mi nechce riskovat, že koupím šátek za 2 tis a malýmu se tam nebude líbit… Takhle to oba ozkoušíme a uvidíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí