prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2226
27.6.06 14:47

Maka ahoj! tak to vezmu ve zkratce… Pohyby ještě necítím, ale to je jasný, jsem ještě „málo“ těhotná :wink: A taky ještě nevím, co čekáme, ale myslím si, že holčičku. Koukala jsem na Tutinky www stránky a má tam takovou čínskou tabulku, která určuje co se narodí… A taky mi vyšla holčička.

Jestli se dělaj TT na lačno Ti nemůžu říct, protože nemám zkušenost, ale předpokládám, že by dr. řekla: „Přijďte na lačno…“ Nic takovýho mi neřekla a na příští kontrole mi je taky bude nabírat.

Leno máš recht, ten hic je neúnosnej :evil: Teď se ještě přes celou Plzeň potahnu domů, tak to bude očistec. Určitě bude to bude všude zacpaný a moje car nemá kli¨matizaci :(

Takže se zatím mějte, odpočívejte a zítra ahoj :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
27.6.06 14:48

A zkoušení pokládání mimča do vaku budu zkoušet na psovi :lol: :lol: :lol: :lol: Teď jsem na něm trénovala oblíkání..Ten si se mnou taky užije :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
27.6.06 14:49

Noono , s tim vakem máš asi pravdu. Ani mě nenapadlo, že bych takhle mohla využívat tatínka :lol: Tak trochu mimivěšák :lol:

Ale už opravdu ahoj!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
27.6.06 14:55

:o))) čínskej kalendář už jsem taky zkoušela, jenže se tam spojuje věk matky (to vím) s měsícem početí (to je to co nevím..... protože to byl prostě přelom březen duben...... jestli to byl březen tak kluk, jestli duben tak holka… hm to teda nevím.

Michal jako kluk vyšel dobře:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
27.6.06 14:58

ahoj berušky,řešíte tu pohlaví. včera jsme si tu s holkama psaly!
já cítím kluka.
v čínském mi vyšla holka,ale v jiném kluk a tké mi všichni říkají,že u mě tipují kluka! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
27.6.06 15:03

Já teda necítím nic , s přáním to nemá asi nic společnýho,co :?: Hmmm,tak nic počkám na UTZ :lol: :lol: :lol:
Jo a podle čínského mi nevyšlo ani jedno dítěmtakže jsem asi vyjímka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
27.6.06 15:19

Já teda fakt nevím s pohlavím…Myslela jsem, že čekáme chlapečka, ale to spš bylo přání než pocit…Takže si počkáme tři týdny a snad to už vědět budeme…
Musím jít uklidit a uvařit. Tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
27.6.06 15:20

Ahoj,
tak na ty TT se nemusí na lačno, já byla objednaná až na večer a brala mi sestřička jednu velkou zkumavku a výsledky se dozvím zítra odpoledne, takže jsou do týdne.
Jinak já v bříšku už něco cítím jako by se tam občas převalovalo a pak takové ťukání, tak snad brzy začně pořádně kopat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
27.6.06 15:47

tak jsem si teď přečetla, že ten babyvak i půjčujou na týden jen za poštovné…to není tak špatný, že jo?…vyzkoušíš a případně pak koupíš :lol:

Noono …to je fíííbornej nápad…taky zapojím štěka :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
27.6.06 16:39

Ahojky všem!

Jsem po KO a vše v pořádku, výsledky ze štítné žlázy bylo OK, tlak jsem měla mimořádně dobrý a „Hugo“ si zas hezky hověl. Asi bude lenoch po mě :wink:
Dr. mě poslal na UTZ srdíčka k jinému dr., tak tam musím za 3 týdny zajet a další ko u mého dr. je 24.7.

Výsledky TT jsem měla do týdne a na krev se nemusí jít na lačno. Žádné pohyby jsem ještě necítila.

Noono, závidím Ti to vyžehlené prádlo, já jdu na něj teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
27.6.06 17:05

Jujko , přibíráme stejně… :wink: Já to střídám, jsou mi pořád dobře moje krátké kalhoty a občas vytáhnu těhu sukni… Je to pohodlné, to je pravda…

Tutinko , není zač. A třeba se to opravdu obejde bez amnio… :)

Pohyby jsem měla včera pocit, že cítím… Nejsem si jistá a nemám čas se moc sledovat (jojo, sladké první těhu… :wink: ), ale s Kájou jsem je cítila už v 16.týdnu, takže brzy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
27.6.06 18:12

No já možná už taky cítím pohyby, ale nejsem si úplně stopro jistá, musím to víc pozorovat :D U Nikolky jsem je cítila v 19 tt, teď by to mohlo být dřív…

Je to opravdu takový ťuknutí nebo šťouchnutí, už se těším, až se bude prcek pravidelně ozývat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
27.6.06 19:31

Tak to jsou holky skvělé zprávy, že už cítíte pohyby :! :! :! :lol: :lol: :lol:
Já jsem tady uklidila, dvě hodiny jsem se patlala s kuřetem, zelím a bramborovejma knedlíkama. No a manžel přišel domů s nějakou blbou náladou. Mno jak myslíte, že to dopadlo? :evil: No fakt, někdy shodit ze skály :evil: :evil: :evil: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
27.6.06 20:11

http://www.foto-album.cz/show.photo?…

Pro zájemce mé bříško v 16tt + 6 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
27.6.06 20:11

Holky, můžu se zeptat jaký je normální tlak v těhotenství, mě bylo řečeno, že ho mám vysoký, tak bych chtěla vědět asi o kolik, snad se mi to do příště nějak srovná.
Už aby bylo zítra večer, jsme zvědavá na ty výsledy triplle testů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí