Poradna duly
Jana Čurdová
Alinka Kupodivu jsem s tím už tak nějak sžila a připravila se na eventualitu, že to bude holčička
Strašně jsem totiž chtěla kluka ![]()
Alinko: Dělali mi jak tripple testy, tak i nějaké genetické nebo to tak pan doktor říkal, tak doufám, že bude vše v pořádku, nemůžu se té středy dočkat a zároveň se i bojím.
Jinak já si taky myslím, že budeme mít kluka, od minulého týdne, jsem to tedy mohla vědět, ale my chceme s manželem mít překvapení.
noono,také si myslím,že to u tebe bude holčička!
já jsem také na neschopence,ale chodím také do práce.
jenže u mě je to něco jiného. nedělám tam téměř nic,ale jen svojí přítomností jim tam pomůžu.
ted tedy budu mít 14dní krušných,protože bratr jede na dovolenou a já tam budu sama,ale snad to zmáknu.
jen doufám,že už nebudou takové pařáky.
dnes jsem třeba byla s manželem v jedné firmě kvůli bazénu a dorazila v jednu. do práce už jsem to nezvládla,protože je tam šíleně!
Tak to mate super, ze to tak citite s tim pohlavim…nechame se prekvapit
Tak to tady bude plno chlapecku
![]()
Teri, ja jsem ted taky hodne ospala, ale nejak to vzdy prekonam, ale potom vecer mam krizovku.
Ja vim, doma je doma, je to pohodlnejsi, ale je to dlouha doba, takze kdyz to dr nezatrhne,tak proc nechodit do prace…Ale musis se Teri rozhodovat sama, hlavne, aby to bylo pro Tebe dobre…
Já nevím co říct k tý neschopence…vzhledem k IVF jsem byla doma od začátku a když k tomu přidám ty problémy s krvácením, ospalostí, žaludkem jak na vodě a teď to vedro jak v peci a ta MHD…a to nemluvím o práci, kde bych byla od rána do večera…jednání s klientama…za každých podmínek punčocháče a kostýmek…NE…nikdo mě tam hooodně dlouho neuvidí a já si to doma teď užívám…holky tolik času pro sebe (aspoň tedy prvorodičky) už asi nikdy mít nebudeme, tak proč si to neužít, ne????
![]()
Ssluníčko …já na doporučení kamarádky chodím rok do Gestu, cože je klasická gynda, ale i centrum AR…a nemůžu si je vynachválit…sice platíš, ale víš za co…všechno pod jednou střechou a doktoři se sestřičkama sqelí.....
Noono, kluk bude druhy
Jeste tech kluku stihnes dost!!!
Takze chcete to vedet…
Krystynko, ja Te obdivuju, ja bych to nevydrzela…
Jinak drzim palce na ty vysledky, je to nervak, taky se budu moc bat…
Slunicko, kde pracujes nebo co delas?
já chodím tady v Plzni do IVF Institutu a také si nemůžu vynachválit.
tedy ted už chodím ke svému gynekologovi.
moje kamarádka chodí do Gestu a chce ho ted opustit,protože už se jí 3× nezadařilo,přitom jsou oba v pořádku.
Petarko, mas pravdu, vsechno zalezi od toho kde pracujes, jak a cim dojizdis…Proto kazda z nas si musi vybrat sama, aby se citila co nejlip…
A penize taky hraji svou roli…
Tak to už jsou 4 tipy pro holčičku
![]()
Kristyn Jestli jsem dobře četla, tak vy si to s manželem nenecháte říct? Tak to smekám, já bych to nevydržela ![]()
už 7let vedem s bratrem pilu.
taťka ji na nás převedl,tak ted se staráme my!
máme cca 20lidí,takže záhul je to pořádný.
když jsem tu s brácho,tak mu pomůžu už tím,že sedím v kanclu vyřizuji telefony a zákazníky.
postarám se o zaměstnance,když potřebují nějaké papíry a výplaty.
když tu budu sama,tak se z toho zblázním. denně od nás odjíždí cca 5 avií zakázek,které jsou ten den objednané a ten den musí být i dodané.
a cca 5 kamionů týdně.
Noono: Nenecháme, vždycky jsem byla přesvědčená o tom, že to nevydržím, ale jakmile jsem otěhotněla, tak jsme si řekli, že by bylo hezké to nevědět a dozvědět se to až na sále, tak to tak i uděláme a zatím se to vydržet dá, už minule mi pan doktor řekl, že to vidět je, ale já řekla, že to vědět nechci. Oblečení nakupujeme neutrální, tak uvidíme v prosinci, jestli to bude holčička nebo chlapeček.
Jasně Alinko …přesně tak jsem to myslela…tohle je strašně individuální a jelikož já už čekám na miminko deset let, tak si to prostě doma odflákám ![]()
ssluníčko …no vidíš…a já zas byla v Medě a v Pronatalu i v Iscare (ani nevím, jestli ještě funguje) a ani v jednom se nepodařilo. Asi to chce i hodně štěstí a jak říká moje mamka (a to není věřící), tak to každej máme napsaný a když to má přijít, tak to prostě přijde. My jsme s manželem (č. 1 i č.2
) oba v pořádku, jen se prostě mímouš nezadařil a nikdo neví, čím to je…takže te´d si piškotka hýčkám jak oko v hlavě ![]()
kristynab …obdivuju…já to určitě nevydržím a budu to chtít vědět ![]()
Tak konečně jdu domů, jsem v práci od půl sedmé, tak se těším až se natáhnu, mějte se hezky.