Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, tak taky zdravim z paraku!!!! Prisla jsem driv z prace, teda…dojela strasne rozpalenym a horkym autem
, doma mame ted „jen“ 26 stupnu
Mame vsude stahnute zaluzie, takze slunicko nema sanci ![]()
Noono, Stazko…ja jsem taky chtela napsat ten dotaz…mne taky boli brisko, spis podbrisek, potom nekdy na jedne a pak na druhe strane…neco jako by pichani…
Doufam, ze to tak ma byt, ale ja myslela, ze to je jen na zacatku tehotenstvi… Zkusim se zeptat ve ctvrtek dr.
Terro, mne na spaleni vzdy zabirala bud kyska, jogurt nebo Panthenol ve spreji. Vytvari takovou penu, ktera se vsakne do kuze. Moc to pomaha…
My jsme se taky na chate koupali, ale byli jsme s Michalkem poradne namazani 25, takze jsem jen bezova…nastesti zadna cervena barva…
A ty vyrazky? To vypada, ze jste mohli neco chytit v te vode…
Nejaka alergie…
Jinak mne ted dost porostlo brisko, porad nic a najednou…Dokonce uz mi pribylo 1 kilo!!!!
A co Vy, holky? Jak jste na tom?
Ahoj Alinko,ráda tě zase vidím!
Já moc bříško nepoznám,protože ho mám velké už od stimulace. Jinak jsem přibrala už 3kg. Jsem hrozně rozežraná,tak tím to je! Špatně už mi není dlouho,tak to jde pěkně nahoru.
Co se bříška týče,tak to mě bolí jen když dlouho sedím.
Ahoj Slunicko, taky Te rada vidim
![]()
Takze nemas problemy s tim, co si vzit na sebe???Uz ses na to driv asi pripravila…Ja se porad v tom motam…jeden den mi je neco jeste dobre a za par dni uz se nevlezu…
Spatne mi uz taky neni, ale nemam moc hlad…jsem zvedava, kdy to prijde ![]()
Chodis porad do prace?
Teda dneska je opravdu hic…asi se půjdu naložit do vany do vlažný vody…uffff ![]()
Mě roste pupiště tak zhruba už dva týdny jak blázen snad každým dnem…po IVF jsem měla HS, ale to pak splasklo a ukazuje se až teď …zato ale parádně
…no a mám nahoře 4kilča, tak snad se mi to podaří nějak ukočírovat…ale když já bych teď vraždila pro sladký
![]()
Já jsem vždycky byla na sladký, ale třeba ne na čokoládu a sladký limošky…spíš tak koláč nebo buchtu…ale teď miluju čokoládu a všechno s ní spojený a dopřávám si skleničku Coly denně…jinak bych asi umřela…chjooo…závisláček ![]()
Ahoj holky.
tak já nejím skoro vůbec a už i manžel říkal, že bych měla začít víc jíst. Mě totiž není pořád dobře, takže toho raději moc nesním, aby mi pak nebylo zle, zjistila jsme, že mi je zle snad po všem. Vůbec třeba nemůžu mléčný, tak jím alespoň calcium. Zatím jsem nepřibrala vůbec nic a to bych už asi něco pomalu nahoře mít měla. Bříško tedy už mám, ale zatím jen to bříško. Dneska je asi mimčo hodně dole, protože skoro celý den v práci trávím na záchodě, pořád se mi chce čůrat.
Petarko,ty jsi také z IVF?
Povedlo se ti 1.?
Já neměla HS,ale všechny ty hormony a pak cca měsíc válení doma mi pomohly k tomu,že jsem přibrala cca 6kg.
Problémy z věcma mám,protože když jsem přibrala,tak jsem se válela doma a nikam nechodila a hlavně byla zima a mě jsou jedny černé kalhoty,co mě vždycky byly větší a jedny džíny s elastenem.
ted jak je teplo,tak mám zase dost sukní na gumu.
Horší je,že to jěště tajím (ví to moji a manželovi rodiče a cca 6kamarádů) neví to celá moje práce,moji a manželovi sourozenci,moji synovci a neteře,prostě dost lidí.
Jak se snažím to maskovat,tak je problém s oblečením!
Alinko,kdy jdeš zase na KO?
Petarko, ja jsem to jen testovala, protoze kdyz pred tehu nejis sladke a potom kdyz jsi tehotna, tak zase hodne jsi na sladke, tak to muze znamenat, ze to bude holcicka…
tak to já mám obráceně.
před těhu jsem byla na sladkém skoro závislá. na všem!
ted ho jím,ale zdaleka ne tak hodně jako před těhu.
no a na kluka se cítím celou dobu,tak to i tak vypadá.
Krystynko, tak to se musis dost trapit tema nevolnostma…ale neboj, mimisek si rekne, kdyz to bude potrebovat! Jeste mas spoustu casu na to, abys to dohnala ![]()
Sslunicko, na tom jsme podobne, u mne to taky hodne lidi nevi, takze s tim maskovanim je to dost problematicke…Jsem stihlejsi postavy a brisko jsem nikdy nemela, tak ted najednouje to trochu znat…Ale uz se tesim na to, kdyz ho budu mit vetsi. To se pak bude ukazovat!!!
![]()
Na KO jdu 29.6., ve ctrvtek. Minule jsem byla pred tremi tydny. Zase se bojim, tak jako vzdy…vsak to znas…ted uz se nejde nebat.
sslunicko …jsem po IVF a je to 1. pokus s mým druhým manželem…s tím prvním se to nepodařilo ani se zamraženýma, ale to jsem byla asi tak před devíti rokama, tak kdo ví, jak to tenkrát bylo…
Alinko …já bych moooc chtěla holčičku…škoda, že jsem baštila sladký i před těhu
…ale třeba to vyjde i tak ![]()
S tím oblečením…já už jsem to tady jednou psala…byla jsem před pár lety ještě kulatější než jsem teď, takže jsem vytáhla pár věcí, který jsem schovala pro tuhle situaci, takže zatím jupííí a nic jsem nemusela kupovat…ale na zimu nic nemám ![]()
Citis se na kluka
To je jak?
Kdyz jsem byla s Michalkem, tak jsem moc chtela holcicku a vsichni se ptali, jestli se na to citim? Ja to vzdy nechapala, jak se to da citit??
Ale mozna mas pravdu, kdyz nemas chut na to sladke a predtim jsi byla na nem zavisla…Ty chute se hodne meni, ale ne u mne…jim to, co jsem jedla, ale spis se snazim vybirat jen to zdrave…Treba cinske polevky…mnam
…ty jsem mela hodne rada, ale ted na ne nejak nemam chut, jdou z toho citit same „ecka“…
Špatně mi bývá ráno a večer sice nezvracím, ale i tak je to dost nepříjemné.
Já jsme byla minulý týden na těch genetických testech, tak se mám dozvědět ve středu výsledek, tak jsem i z toho trošku nervozní, na kontrolu jdu až za 5 týdnů, tak mi snad ve středu řeknou, že je vše v pořádku.
My jsme to tajili do 12 týdne, pak jsem musela v práci s pravdou ven, protže mě chtěli poslat na sklad vypomoct, šla celá kancelář, ale já se bála tahat něco těžkého a u manžela v práci to zatím ještě nevědí.
to u mě je to tak,že jsem kdysi byla dost kulatá a zhubla,jenže už je to dost dlouho a věci jsem vyhodila nebo přešila. dnes bych si nafackovala,protože jsem měla třeba hodně princesových šatů,které by byly super.
alinko,co se týče strach,tak vím o čem mluvíš. mě doktor na poslední kontrole (před 10ti dny) řekl,že se mám objednat na genetiku a pak mu zavolat,jak jsem se domluvila. Takže na genetiku jdu až 17.7. Jemu mám volat 3.7.,ale 10.7.už odjíždí a dovču na 10dní. říkal,že uvidí,jak se tam domluvím a bud mě vezme jěště před dovčou nebo po.
mám nutkání mu zavolat už v pátek 30.6,aby mě eventuelně vzal to pondělí 3.7