Poradna duly
Jana Čurdová
Hannah , hezkou dovolenou… ![]()
Brokyno užij si víkend i neteř. ![]()
Berhu , vysvětli mu to, na veřejnosti by nemuselo…
![]()
No jo…tak jsem si maličko chrupla a jdu něco dělat…je pátek, takže se pravděpodobně ozvu až v pondělí…tak všem pěkný víkend nebo krásnou a pohodovou dovču.....
Páček Petarka
Sajso , ![]()
Já se loučím, příští týden tady nebudu, tak doufám že mě nevyškrtnete ze seznámku
Mějte se mooooc krásně a dávejte na sebe pozor! Příští týden prý mají být ještě horší vedra než tento ![]()
Berhu , ze seznámku tě nevyškrtneme, pokud si teda nezaložíš třeba Diskuzi bez kvokání, nebo tak něco…
Měj se krásně.
Hezký víkend i Petarce … ![]()
Ale to je dobrý nápad!!!
Ne, vážně..mějte se hezky a moc toho za ten týden nesepište! Ať to zvládnu přečíst ![]()
Jo děvče, kdyby to záleželo jen na mě…
Bohužel nemohu slíbit… Když tak ti pak řekneme ty hlavní kvoky, ju?
![]()
Tak jsem zase vytuhla u televize ![]()
Brokyno Fotečky jsou super!!!
Berhu Mno já ti nevím, ale já tam vidím i zárodky ručiček a nožiček
A neboj, já nikoho se zenamu jen tak neškrtám
![]()
Kdo odjíždí na víkend nebo na dovču, přeju krásnej víkend a kdo se jako my, budou pařit doma, tak přehu, ať vám nezastaví studenou vodu
![]()
Tak jsem absolvovala projížďku autem v největším vedru (s Robem k Dr.), ale byla jsem odměněna obídkem (mňam). Teď jsem spinkala a klidně bych i dál, ale to by se mi pak nechtělo v noci. Připojuji se k odjíždějícím na víkend, asi po měsíci vyrážím na chatu mezi lidi, stavět výběh koníkovi. ![]()
Krásné zatažené dopoledne
![]()
Konečně se tu trochu ochladilo, máme tu 20 stupňů ![]()
Jedem se s manželem podívat do prodejny Dětský Ráj, tak jsme oba moc zvědaví ![]()
Užívejte si krásného dne!
Jsem tu koukám stále jediná
![]()
Tak jsme se tam byli podívat, celkem ok. Měli tam hodně kočárků, mohli jste si je ošahat, rozebrat, žádnej prodavač se vám nenutil, jestli něco nechcem
A manžel mě tam nakonec rozmluvil kyblík na koupání… Já jsem ho chtěla, připadal mi supr. Ale manžel má pravdu, když říkal, že je to sice supr, ale je to hodně krátkozraké..A do toho se nám vložila jedna mamča, která říkala Ano, kyblík je supr, ale déle jak půl roku to nevydrží, pak se tam už mimčo nevejde… Tak jsme si tam vybrali vaničku i se stojanem
Ale budem to kupovat přes net, nepotáhnem se s tím přes celou Prahu
Takže jsme měli celkem úspěšný lov. Není tad to si vše ošahat v reálu a pak to všecno levněji objednat přes net ![]()
Tak si holky užijte večer, já jdu připravit večeři a pak jdeme jukat na Zelenou míli. Sice jsem to už několikrát viděla, ale nikdy mě to neomrzí ![]()
zdravim vsechny,zejmena ted Noonu…
Holky ja jsem ted cca 2000 od domova smerem na sever a reknu vam, ze vam ty vedra zavidim-tady je kosa jak v ruskem filmu,dnes jsme byli na vylete a lilo jak z konve,teplota max 15, obvykle spis 13 - ja uz si niky nebudu stezovat na nase tepla a podnebi,fakt ![]()
jinak jsem se nejvic nasmala reakci na namysleneho cokla od Terry ![]()
Noono proc myslis,ze chodila k nam a pak se trhla, jsou tam krome tech obecnych kecu nejake podobne indicie
-dlouho jsem to necetla a ani se mi nechce.Yrovna tak jsem necetla clanek od Kaisy a ani to delat nebudu…ale holky, mam pocit,ze dneska poprve citim jak prcek kope
![]()
vsechny moc zdravim,ozvu se zrejme az po navratu ![]()
BilyPes píše:
Dobře, uznávám, že jsem maximální exot a tenhle můj pokus se opravdu nesetkal s kladným ohlasem. Za odpovědi děkuju (i za ty sarkastické - sarkasmus je mi vlastní). Ujasnila jsem si, že nejlepší bude, když se zase pěkně odregistruju, povídat si budu v reálu se svými blízkými a na internetu si i nadále budu vyhledávat informace, které mě budou zrovna konkrétně zajímat - třeba i tady. Jsem si úplně jistá, že do žádné „povídací“ diskuze, které tady jsou k dispozici, se zařadit nemůžu, protože jakmile jsem to zkusila, hned mi začaly všechny spolupovídalky „držet palečky“ a byla jsem zařazena do „aktualizovaného seznámku“ a z toho jsem okamžitě měla kopřivku a šedý zákal. Ani trochu nemám touhu někoho prudit ani se někomu vysmívat za způsob, jakým komunikuje. Proto je mnohem lepší a taky jediné řešení, zůstat mimo takové komunity, jak mi příhodně radíte - abych nelezla tam, kde se mi nelíbí. Jenomže tady opravdu nemůžu vlézt na jentak popovídání vůbec nikam. A celkem mě ani neutěší, že na Rodince je to údajně ještě horší. Předpokládám, že lidi jako jsem já tady odtud zase rychle utečou nebo se opravdu podílejí jen na věcných jednotlivých tématech, jenže já jsem hledala trochu něco jiného. Ale nevadí. PS: Já taky nemluvím o svém budoucím miminku například jako o „kojenci Karlovi“, zdrobněliny ve vztahu k dětem taky neodsuzuju, ale aby šišlal někdo na mě, to mi fakt neni příjemný. Ale všechno tohle už jsem psala ve svých dvou předchozích příspěvcích. Mám dojem, že některé z odpovídajících reagovaly spíš na reakce ostatních, než na to, co já jsem psala, protože jinak by mi nevkládaly do pusy věci, nad kterýma valím oči, a neradily mi věci, které jsou tak trochu mimo toho, o co mi jde. A nebo jsem to prostě nesrozumitelně vysvětlila.
Tak se tady mějte
Tak asi tak. A už tu kauzu uzavírám ![]()
Ahoj holky,
tady to vypadá, že na víkendu jsou všici… ![]()
Jolmo , přivez něco z těch 15 stupňů, tady to promícháme a bude z toho rozumný kompromis… ![]()
Noono , asi máš pravdu. V tom případě jsem koukala do seznámku a na začátek diskuze a teorii mám… Zatím si ji nechám pro sebe…
zdravim… dneska jsme dost unaveni,tak jsme to zapichli driv a tudiz jsem se dostala k netu ![]()
nakoupila jsem par pidioblecku,pouze ve slevach- realne se pak priblizim cenam napr.za riflove laclaky na 180 a tricka s dlouhym rukavem na 80 Kc -vyber je samo obrovsky,ale myslim,ze uz se nemame za co stydet a stejne dobre obalime prcky doma, akorat na tom nebudou viset ty ruzne priblble znacky ![]()
pocasi se tu strida neuveritelne rychle - dnes jsme zazili vse od deste a kosy az po slunko…
teplota se vysplhala uz na 20 C,coz je myslim rekord
hezky zbytek vikendu ![]()
SEZNÁMEK
HANNAH85 — 31 let — Královéhradecký kraj — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 13.7./14.7. Šlojma NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 10.7. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 27.6. Hugo TUTINKA — 25 let — Brandýs nad Labem — čeká první mimčo — TP 4.12. — kontrola 28.6.
PETARKA — 30 let — Praha — čeká první mimčo — TP 7.12. — kontrola 4.7. Piškotek APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola 4.7.
KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 31.7.
BERHU — 28 let — Brno — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 3.7.
NOEMMI — 20 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 28.6.
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 11.12. — kontrola 17.7.
MARIKA01 — 21let — Praha — čeká první mimčo — TP 12.12. — kontrola 27.6.
GINNY1 — 32 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 20.12. — kontrola ?
VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 20.7.
MAKA — 26 let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 29.6.
SOUKUPKA — 28 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 18.7.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola??? Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola 29.6. Prcek LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 22.12. — kontrola 11.7.
MAJA78 — 27 let — Jablonec nad Nisou — čeká první mimčo — TP 24.12. — kontrola ??? BROKYNA — 26 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 26.12. — kontrola 11.7.
SSLUNICKO — 27 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 28.12. — kontrola ?
SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola DNES !!! STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 30.12. — kontrola 27.6./17.7. Fifísek ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 29.6.
PRASADKO — 36 let — Haar, Německo — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 28.6.
HAIDULE — 22 let — Praha — čeká první mimčo — TP 31.12. — kontrola ?
TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 1.1.2007 — kontrola 7.7.
DANDULAK — 30 let — Mladá Boleslav — čeká druhé mimčo — TP 31.12. — kontrola 4.7.
POPELKA čestný host
DUHOVKA čestný host
LINDULE2 čestný host