prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6954
23.6.06 09:15

Noono ,
nic si z toho nedělej, mě polohu placenty taky nehlásili… :wink:
A přecitlivělá jsem taky, tento týden Káje v jídelně nepřihlásili oběd, přestože koruny na účtě byly a objednávala jsem ho, volala jsem do jídelny a pak jsem se málem rozbrečela, že nemá oběd… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
23.6.06 09:20

No ,mě by taky neřekl ,kde jí mám,ale to proto ,že machan nebyl až tak dobře vidět,pro tu placentu :evil:
Ano ,pdle UTZ si upravuju metřík a taky proto ,abych neztratila přehled ,když jdu na kontrolu ,abych vůbec věděla,kolikátý jsem :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
23.6.06 09:25

No, já jsem teď koukala do papírů a oni to opravdu už počítají jen podle UTZ… Mám přehled vyšetření, k tomu doporučený týden a datum, kdy ten který týden začíná… Takže nechat si metřík dle MS, asi bych z toho byla půl blázna půl netopýra… Tudíž chápu… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
23.6.06 09:29

Dobré ranko berušky…tak tady máme zase další horký a tím pádem minimálně pro mně ulepený den, co? :lol:

Brokyno gratuluju ke sqelé KO s UZV…já mám první UZV už asi ve třetím týdnu, ale tam toho moc nebylo vidět, tak si teprve teď (když už je piskotek takovej čilouš) vždycky na KO vychutnávám ty pokroky a změny :lol:
A vlastně…jak to, že ti ho dělali teprve teď ????

Holky já včera vyrazila na tu kosmetiku a musím říct, že jak jsem v pondělí jásala, že mě pustili v MHD sednout (to víte, pupiště se už hlásí a je nepřehlédnutelné :lol: ), tak jsem včera dostala pěknou ťafku…nejen, že mě slečna odstrčila ve dveřích a zasedla před nosem jediný volný místo v buse, ale když jsem tam tak stála a začalo se mi v tom vedru dělat mdlo, tak ani pohotový zásah jakési vedle stojící milé paní ve středním věku nepomohl, aby se zvedla a nechala mě sednou…normálně se otočila a čučela z okna a ani jí nevadilo, že se na ní všichni dívají…ale i tak musela zasáhnout ještě další paní, aby se zvednul „tatínek“, který seděl a vedle sebe na sedačce měl tak osmiletou holčičku…oni by mě tam snad nechali normálně omdlít…nevěřila bych :evil: :cry: :evil:
Už máte nějakou zkušenost s MHD???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
23.6.06 09:33

Petarko ,to je asi normální ,nikoho to nezajímá ,já jela metrem na kontrolu a nikdo nepohnul ani prdelí ,i když jsem se sotva držela :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
23.6.06 09:40

Já naštěstí s MHD moc zkušenosti nemám.. Ale kdybych jezdila každý den do práce přecpaným metrem B, tak bych brzo asi střílela :evil: :evil: :evil:
Ale včera, když jsem jela na krev, jsem jela autobusem a nejen, že na mě autobusák počkal, než stačím k autobusu dojít, protože jsem přicházela k zastávce pozdě, ale navíc když jsem vystupovala a on čekal na křižovatce na zelenou, mi ukazoval na bříško a gratuloval mi :wink:
Ale určo to záleží na konktrétních lidech. Ovšem překvapili mě důchodci. Přesněji řečeno staří a galantní pánové. Co jsem zažila, tak se vždycky mohli přetrhnout, aby mě pustili sednout. Mladí i starší koukaj jinam a dělaj, že nic nevidí a děda, který je o holi, se zvedá, že mě pustí sednout..Holt stará škola, je stará škola :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
23.6.06 09:45

Petarko ,
bohužel je to tak, že lidi moc nezajímá, co se děje okolo… Já jsem sebou jednou (byť jako netěhotná) málem sekla na chodbě před lékárnou, byla jsem po injekci a lidi nejen že se tvářili, že nic nevidí, ale ještě když jsem si na chvíli sedla na lavici a pak se vrátila do fronty tam, kde jsem původně stála, koukali co že si to dovoluju. Takže jsem ve frontě seděla na zemi, aniž by se kdokoliv zeptal, jestli něco nepotřebuju a v lékárně když mě viděli, okamžitě volali tomu dr., co mi to píchal, ať okamžitě přijde a ukládali mě… Lidi nic.

V MHD máš ale možnost vytáhnout těhu průkazku, přesně jako invalida ZTP a požádat o místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
23.6.06 09:52

Ahoj holky,
Včera jsem byla na kontrole, vše bylo v pořádku, dělal mi i ten UZ (když mě bolelo v pr. podbřišku)jestli nemám cystu, ale nemám. Šlojmu jsem vcelku neviděla - vždy jen hlavičku, žaludek, ručičku…Za 3 týdny jdu na další UZ a tak tam si ho nechám pořádně ukázat.
Jo ale placentu mi ukazoval - mám ji ve fundu dělohy a tam taky myslím má být…
Kdo jste to psal o tom brečení kvůli maličkostem - já to mám taky - asi hormony. Mně dojme i něco absolutně nesmutnýho, natož pak ty smutný věci!!!
Ohledně dopr. prostředků - asi před 6 nedělema jsem jela do školy autobusem, měl 20 minut zpoždění. Venku byla děsná zima, tam přetopeno a děsně narváno. Stáli jsme až u schůdků. Když jsem málem omdlela z toho vzduchu a řekla řidiči, že si sednu na schody, že jsem těhu a jinak asi omdlím, tak mi vynadal, že tam se sedět nesmí!!!!!! Řekla jsem mu že si sednu - nekompromisně a dal pokoj. Kdyby ještě prudil, tak bych mu asi řekla ať zastaví, nechá lidi vystoupit tak, abych se bez problémů dostala na místa vyhrazená pro invalidy a těhotné atd… No děs!!! Neměla jsem ale chuť se hádat, ale měla jsem sto chutí si na něj stěžovat. Jenže pak jsem udělala úspěšně dvě zkoušky a všechno mě přešlo.

Tak asi tak, zatím pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
23.6.06 09:53

Jo Noona, do seznámku prosím: UZ 13.7, kontrola 14.7, jméno " Šlojma"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
23.6.06 10:07

hannah85
Gratuluju ke kontrole :wink: A do seznámku jsem to doplnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
23.6.06 10:09

Holky ,ta nová diskuze je fakt někdy síla ,už jsem tam tý hlavní postavě misela napsat i svůj názor :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
23.6.06 10:12

Ahoj holky :D
Tak dneska jsem neplánovaně viděla mimíska :D Ráno zase zlobil polyp a vzhledem k tomu, že jsem včera četla ten článek od Kasii…no…dovedete si představit, že jsem hnedle viděla černě. Ale mimís je v naprostým pořádku, důkladně jsme ho s dr. okoukaly, ukazovala mě močový měchýř stylem: a tady to - to je močový měchýř…no, tak právě se nám vyčůralo. A co myslíte, vzápětí si to čunče vrazilo palec do pusy a začalo ho žužlat. Teda po kom to dítě je :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
23.6.06 10:13

Sajsa …no jo, když já jsem takovej blbec, že se nerada někoho doprošuju a taky jsem si až do včerejška myslela, že jsou lidi slušní aspoň k těhulím :evil:
No nic…asi se tou průkazkou začnu ohánět…a s těma staršíma pánama máte pravdu…v to pondělí mě pustili sednou právě dva tací :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
23.6.06 10:26

Ahoj děvčata, gratuluju k úspěšným kontrolám, snad je to „nakažlivé“ a taky mi to dobře dopadne, ten článek od té nešťasntné holčiny mě taky dost zdeptal a začaly ve mně hlodat pochybnosti :(
V Praze jsem bydlela 5 let a s MHD mám bohaté zkušenosti. Když jsem byla těhotná, tak jsem naštěstí neměla žádné problémy a sedět jsem nemusela, ale horší to pak bylo s kočárkem, to jsem si někdy připadala jako obtížný hmyz :evil: Kupodivu naprosto opačný přístup jsem zažila, když byl Šimon v šátku, to všichni hned roztáli a předháněli se, kdo nás pustí sednout - zajímavé :)
A staří pánové jsou někdy legrační, když jsem jednoho chtěla pustit sednout, tak se urazil, že ještě nemusí sedět, že má sice 80, ale že naprosto zdráv! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
23.6.06 10:33

Leno , to chce klid… Ať se Bilypes baví jak chce. Rozhodně tam nic připisovat nebudu, byť tam mluví o nás bez nás - to je na e-mimi opravdu nový fenomén a pro změnu musím říci, že to zase přijde divné mě. Taky mám manžu (manžel mi přijde velmi oficiální a jméno většinou nepíšu), taky mám mimíska, taky jsem těhu, protože vypisovat popadesáté „těhotenství“… Nic to nemění na tom, že jsem normální ženská, s normálními starostmi a právě teď s chutí popovídat si o svém TĚHU s někým, kdo je na tom podobně. Ona i Bilypes se do toho zamotává, protože chce neosobní doskuzi a už vysvětluje, že není polodement ani ona, ani přítel. Neboj, všeho dočasu. Počkej si na ni za rok. S miminkem doma myslím trochu změní pohled. A hlavně - proč být neosobní na diskuzi, kde spolu strávíme devět měsíců čekání, porodíme, pořešíme větry atd. Chápu, že to trochu víc řešíme, protože by patřila k nám, ale Prosinec 2006 není o nic víc kvokací, než jakákoliv jiná diskuze podle narození, či jiné, kde se sdílí stejné problémy mezi lidmi, kteří se „internetově znají“… :wink: Ať si Bilypes debatuje kde chce a o čem chce, ne? HOWGH 8) Ne každý, kdo porodí v prosinci (nebo v lednu, že Brokyno a Terri :wink: ) musí patřit do Prosince 2006… Máme svobodnou volbu. Naštěstí.

Berhu , teda to fakt nevím, po kom to dítě máš???? Tohle to mé nedělalo. 8) Aspoň ne na veřejnosti… 8) :lol: :lol: :lol:

Petarko , mě by to asi taky přišlo hloupé, takže pokud je mi fajn a místo není, klidně stojím. Kdyby mi ale bylo špatně a nebylo kam sednout, vytáhnu ji v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí