Poradna duly
Jana Čurdová
Krasne ranko tehulky,
ja jsem jak kdyby me prejel parni valec, prselo tady asi od tri v noci a me to pekne probralo, tak jsem nemohla poradne zabrat a kdyz jsem zabrala, tak zvonil budik, mela jsem pocit, ze ho asi roslapu, kazdopadne zatim je docela prijemny vzdousek, uvidime jak to bude vypadat pres den.
Taky gratuluji k uspesnych kontrolam
![]()
Me opet dneska neprisel mailik pro brisko z www.rodina.cz, uz jsem to urgovala vcera a nic, tak nevim. docela me to mrzi. Zvykla jsem si na nove a nove info o brisku
![]()
Ahoj holky!!!
Po vydatné noční bouřce klesla teplota ráno z 19°C na 18°C…to asi neznamená, že bude chladněji…co ![]()
Gratuluju všem k úspěšným kontrolám! Škoda, že nemám fotečku, taky bych ráda věděla, co by vaše s.r.o firma řekla, že čekáme ![]()
Nevím, jestli je to možné, ale včera večer v posteli jsem měla pocit, že citím to prtě kopat
(mám usínací rituál na zádech a s rukou na bříšku a asi 4× v takových nepravidelných intervalech jsem cosi cítila)…no…možná to byla jen střeva ![]()
SEZNÁMEK
HANNAH85 — 31 let — Královéhradecký kraj — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola ??? NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 10.7. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 27.6. Hugo TUTINKA — 25 let — Brandýs nad Labem — čeká první mimčo — TP 4.12. — kontrola 28.6.
PETARKA — 30 let — Praha — čeká první mimčo — TP 7.12. — kontrola ? Piškotek APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola 4.7.
KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 31.7.
BERHU — 28 let — Brno — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 3.7.
NOEMMI — 20 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 28.6.
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 11.12. — kontrola 17.7.
MARIKA01 — 21let — Praha — čeká první mimčo — TP 12.12. — kontrola 27.6.
GINNY1 — 32 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 20.12. — kontrola DNES!!! VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 20.7.
MAKA — 26 let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 29.6.
SOUKUPKA — 28 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 18.7.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola??? Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola 29.6. Prcek LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 22.12. — kontrola 11.7.
MAJA78 — 27 let — Jablonec nad Nisou — čeká první mimčo — TP 24.12. — kontrola ??? BROKYNA — 26 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 26.12. — kontrola 11.7.
SSLUNICKO — 27 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 28.12. — kontrola ?
SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola 26.6.
STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 30.12. — kontrola 27.6./17.7. Fifísek ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 29.6.
PRASADKO — 36 let — Haar, Německo — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 28.6.
HAIDULE — 22 let — Praha — čeká první mimčo — TP 31.12. — kontrola DNES!!! TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 1.1.2007 — kontrola 7.7.
DANDULAK — 30 let — Mladá Boleslav — čeká druhé mimčo — TP 31.12. — kontrola 4.7.
POPELKA čestný host
DUHOVKA čestný host
LINDULE2 čestný host
Terro: Tak to jsme na tom úplně stejně, taky mi z rodiny nic nechodí a taky jsem si na to už zvykla.
Jo včera jsme dostali s manželem od ségry dvě krásná pyžámka, budeme mít oba svátky, tak nám to dala už předem.
Berhu, nazdarek, ja jsem u Olivera mela pohyby taky od 15tt, takze si myslim, ze to mohlo byt klido ono, uvidis, jestli to ted bude casteji a bude to silit, zavidim - ja chci taky pohyby
![]()
Hm..tak jsem si právě přečetla mailík z rodiny a tam psali, že první pohyby u prvorodičky až ve 20tt…takže asi střeva
![]()
Krásné dobré ránko těhulky ![]()
Už jsem zpátky z krve, naštěstí mi dneska brali jen jednu zkumavku.
Tady pršelo celou noc a ráno byl krásný vzduch, ale už tady zase začíná pořádně smažit sluníčko ![]()
Holky ještě jednou moc gratuluju ke kontrolám, mám z těch zpráviček vždycky hroznou radost ![]()
Dneska má kontrolu Ginny1 a Haidule . Tak holky, držím palce ![]()
Terro Jestli chceš, můžu ti ty dva mejly přeposlat nebo zkopírovat sem. Jen mi řekni, kolikátý den máš jako poslední ![]()
Já vám nevím, ale to naše malý mě zá:,–(ně kope ráno a potom pozdě večer. Tak doufám, že si na tohle nezvykne
Jinak včera manžel poprvý mimčo cítil. Už jsem ležela v posteli a zase začal kopat, tak jsem manželovu ruku přimáčkla na břicho. A jakoby se malý chtělo předvést, dvakrát pořádně kopnul… Manžel z toho skoro nemohl spát
![]()
Jsem zvědavá, jestli se vaše s.r.o. trefila, bylo by to neuvěřitelný ![]()
KRISTY - to by me zajimalo, proc nas vzdycky takhle nalakaji a nakonec to potom nejde, tak si nemaji zrizovat takovouhle sluzbu, kdyz jim po chvilce prestane fungovat
![]()
berhu
Blbost, co tam píšou. Já už pohyby cítím od myslím 16. týdne
Je to strašně individuální, nedá se to nikam naškatulkovat. Uvidíš dneska, jestli se to bude opakovat.
BERHU - presne jak pise NONNA je to hrozne ruzny, kazdej to ma jinak, zalezi na tom jak mas velky brisko, kolik tam ma prcek mista, jestli jsi hubena nebo silnejsi atd atd. Drzim palecky at se ti to kopanicko pekne rozjede!!!
NONNO - to by jsi byla zlaticko, poslu ti SZ
![]()
Berhu
A ještě jen pro informaci, hubená rozhodně nejsem a jsem prvorodička… Takže podle tabulek bych pohyby měla cítit někdy od 22.týdne
![]()
Terro Nejní problém.
A kdybyste holky ještě něterá chtěla mejl z Rodiny.cz, dejte mi vědět, jakým dnem vám posílání skončilo a já vám to doplním. Mě teď mejly chodí celkem pravidelně…
Já zatím pohyby necítm, jen takové jakoby bublinky v břiše, tak manžel říká, že to miminko prdí a pak ty bublinky chytá do pusinky. Snad už brzy začne kopat.
KRISTY - pohyby zacinaji bublinkami v brisku, to bude urco ono
![]()
Fakt si myslim, ze to je hodne individualni, kazdy to ma jinak, a nikdo se podle me nemuze ridit tabulkami. Uz se na to MOC A MOC TESIM!!!!!!!!!!!
NONNO - je to krasnej pocit vid!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak jsem se zaregistrovala znovu na rodine, tak uvidime, co to udela treba zitra
![]()
Juuu, to by bylo fajn, kdyby to už doopravdy bylo ono! Přece jen, zatím kromě šílené únavy - což byl můj jediný těhupříznak - o mimískovi vůbec nevím…
Kristynab , manžel je teda vtipálek
Někdo ale právě popisuje ty první kopanečky jako bublinky v bříšku, takže… ![]()
Bylo by super, kdyby už začalo kopat, oba se na to strašně moc těšíme, tak se snad třeba do týdne dočkám, ale až začne mimčo kopat, tak manžel ruku z břicha nesundá.