prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1450
22.6.06 12:50

Ještě, že už to vím…já mám občas takový tiky (když se cítím obzvlášť netěhotně) ten testík udělat a uklidnit se pohledem na dvě čárky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
22.6.06 12:52

berhu
Teď budeš muset počkat na pohyby :wink:
Já se jdu natáhnout, je tu hroznej vzduch :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
22.6.06 13:20

Holky, co vám nechodí maily od rodinky!!!

Teď jsem koukala na rodinu a na hlavní stránce je takový krátký článek s prosbou, abyste se ozvaly…prý to vypadá, že to nechodí jen na seznam… něco s tím provádějí, ale potřebují zpětnou vazbu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
22.6.06 13:20

Terra …to bylo přesný :lol: :lol: :lol:

Noona …to jsem netušila s tím TT…to bych asi byla celkem hotová, kdyby mě napadlo si ho teď jen tak ze cviku udělat :)

Víte…já nevím, kolik z vás je těhotných po IVF, ale já na to čekala skoro deset let a teď mám pořád pocit, že se prostě najednou probudím a zjistím, že se mi to jen zdálo…každou KO vidím piškotka na UZV a stejně tomu pořád nemůžu uvěřit…jsem asi magor, co??? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
22.6.06 13:22

Petarka,

nejsi!!! Mám úplně stejný pocity! Ale neboj, až začnou prcci doopravdy kopat, tak nám konečně dojde, že z tohohle snu probuzení nehrozí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
22.6.06 13:24

Berhu díky.....jsem teď nějaká strašně lítostivá a ubrečená a mám takovýhle depkovský pocity…asi potřebuju opravdu slyšet, že to není jen u mně…sakriš už aby piškotek kopnul!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
22.6.06 13:35

Petarka ,

chápu chápu!!! Já si furt myslela, jaký jsem tvrďák a že mě jen tak něco nerozbrečí…no..a včera jsem probrečela celou pohádku Princ a Večernice (nebo jak se to jmenovalo) :lol: :lol: :lol: A to je jen pohádka, když jde o mimíse, je to mnohem horší…vem si třeba, že já jsem ten šťastlivec, co oni jednou neobjímal záchodovou mísu! Někdo řekne: Juuu, ta se má! ALe víš jak já těm ostatním holkám záviděla??? Když nic necítíš a na každou kontrolu jdeš s tím, že ti dr. určitě řekne, že je to omyl…HRŮZA!!! Fakt se nemůžu dočkat těch prvních pořádnejch kopanců, protože až tehdy si začnu připadat doopravdy těhotná! Asi jsem cvok, ale je to tak 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
22.6.06 13:55

Hoj těhulky!

Konečně u nás dnes v noci taky bouřilo, a pršelo až do rána. Nicméně vzduch se sice trochu pročistil, ale teď odpo je zas hic.

Berhu nejsi cvok, jsem na tom stejně jako Ty, taky jsem neměla žádné těhotenské příznaky a byla (spíš stále jsem) jsem z toho vedle. Každý večer ležím v klidu s rukama na břiše a čekám na pohyby :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
22.6.06 14:18

VerKo a berhu …to se mi hned ulevilo…já totiž bulím při každý maličko srdceryvný scéně…a taky jsem ani jednou nezvracela i když teda šoufl mi bylo, ale vzhledem k tomu, že vypadám jak kojná, tak jsem si říkala, že se určitě zadařilo…i když červíček pořád našeptával, že si to jen namlouvám…tak asi až v prosinci tomu uvěřím na 100% :lol:

No nic…jdu na kosmetiku, tak se loučím…ještě jednou moc díky za podporu… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
22.6.06 14:26

Ahoj holky těhulky, tak jsem včera měla veselý odpoledne. Jeli jsme s Matějem a kamarádkou na procházku na Vyšehrad a po cestě začalo pršet, tak jsem dala malýmu na kočár pláštěnku a když jsem jí po dešti (cca 10 min) sundala, tak byl chudáček celel poblinkanej. Málem jsem z toho zvracela taky. Dneska už je v pohodě. Asi to bylo z toho horka a pod tou pláštěnkou byl jak v sauně. Fakt mi ho bylo líto.
Jinak všem gratuluju k dobrým výsledkům kontrol. Už se taky těším až budu mít všechny testy za sebou. Ještě si chvíly počkám.
Jdu se podívat jestli je Matěj v pořádku. Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
22.6.06 14:28

Petarko, já myslím, že uvěříš i dřív. Až se Ti v břiše ozve malý fotbalista a kalhoty, který Ti ještě před týdnem byly a už Tě tlačí na bříšku… :wink:
Užij si kosmetiku, když na to myslím hned bych utekla z práce a nechala se taky opečovávat, to já velmi ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
22.6.06 15:07

Tak jsem byla za koníkem a nachystala mu věci (věcičky :D )na chatu(chatičku :wink: ). Je tam šílené vedro(vedřínko :D )No nic, půjdu si dát sprchu (spršku :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
22.6.06 15:17

Holky, sorry, že vám to avizuju, ale musím se s tím svěřit… četly jste nejnovější článek nady na e-mimču???
https://www.emimino.cz/modules.php?… :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Já jsem z toho úplně na prášky, to je strašný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
22.6.06 16:20

Tak to je síla, asi jsem to ani neměla číst :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
22.6.06 16:31

Tak ja pres slzy ani nevidim, Kasiu neznam primo, ale je od nas z TPP. Ten osud je proste hrozne nespravedlivej. Proc se nemuzeme prestat bat uderem 12 tydne, proc musime ty muka strachu prozivat celou dobu, kdyz je mimi na svete tak je ten strach na dennim poradku, ale je jiny. Boli me to za vsechny, kterym se takova bolest prihodila a drzim palecky at jsou brzy jen a jen stastne s uzlicky v naruci :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí