Poradna duly
Jana Čurdová
Pra:,–(ko, no je to tak… Ale jsem ráda, že nejsem sama… ![]()
Speciální obchod na pleny… No, to je krásný sen… To bych taky brala, tady většinou objednáváme vše přes net… ![]()
Noono , tak já mám taky tip, ale asi si ho nechám pro sebe, nepotěšil by tě… ![]()
Jolmo , u nás je zase spíš menší, takže žádný div… Každopádně intuitivně myslím kluka. I když koukám na oblečky, růžové ke mě nechtějí…
Ale mohu se plést, je ještě brzy… ![]()
Sajso tak co se týče Noony, tak to máme asi tip stejný
,a vlastně i co se týče tebe…
No, to bychom ale mohly brzo krachnout, protože šance máme vždycky 50 na 50
![]()
Jolmo, tak já si teda zkusím říct, jestli se nebudu bát ![]()
Dívala jsem se znovu na to Nooninu fotečku, ale nevidím tam lautr nic „pohlavního“, tak to jste teda holky dobré věštkyně ![]()
Takže holka to jistí, co?
Nu co, budu muset někde sehnat reklamační formulář
![]()
Jdu jukat na Chůvu v akci, mějte se krásně a přeju dobrou noc ![]()
Noono ale jak jsme ti právě řekly, šance jsou pořád 50 na 50 a my máme prostě jen tušení…
Pra:,–(ko šmankot čeho se jako bojíš? Prostě řekneš že bys ráda foto, připravíš si nějaké /nevím jaké/ kačky a je to… žádná depka !
ahojka holky,
tak máme po kontrole, všechno je v pořádku
prcek spinkal ale UTz ho probudil a pak tam začal rejdit.. moc se mu to nelíbilo, ještě jsme neviděli co to bude až tak za měsíc to už bude prý ![]()
NP v pořádku malinké, ale tripple mi budou dělat až příští pátek, to mám jen poradnu. a další Kontrola je až 20/7 ![]()
Tak se zatím mějte jdu si udělat nějakou zeleninku pa
Velchi a piškot
Ahojky, tehulky, ja porad moc nestiham, nejsem casto na netu, mam hodne prace a kdyz jsem FREE, tak se snazim odpocivat. Jsem hrozne porad unavena a nic nejsem schopna delat. Na jidlo porad nemam chut.
Sajso, gratuluji ke KO, mimisek je krasny!!!!
Takze TP Ti posunuli…mozna bude jeste driv na svete a budes mit darecek pod stromek ![]()
Velchi, Tobe taky gratuluji, ze je vsechno ok ![]()
U nas jsou taky takova vedra, ted by se tady hodila klimatizace…No, ale beru to jako nacvik pred dovolenou. Jedeme1.7, takze skoro za tyden. V Chorvatsku je podobne jako tady nyni, takze zbyva jen studena sprcha ![]()
Moc Vas zdravim, mejte se krasne.
Jolmo, já se nebojím, já mám jen fobii z doktorů ![]()
Velchi, gratuluju k dobrým zprávám.
Tady krásně prší a dokonce se i ochladilo, tak zítra je to určitě v Čechách. Tak dobrou noc ![]()
Ahoj,
tak se hlásím po kontrole, miminko je v pořádku a samozřejmě jedna z první věci, kterou nám ukázalo je, co to je, tak se mě pan doktor zeptal, jestli to vědět chci, tak jsem řekla že ne, takže opravdu to bude překvapení. Miminko se strašně mleno a bylo nějak stočené do oblouku, takže se nedalo změřit celé, tak vím jen obvod hlavičky a ten je 3,3 cm, a slyšla jsem tlukot srdíčka. Jinak mám vysoký tlak 145/92.
Další kontrotla pokud nebudou žádné komplikace, tak bude 31/7.
Výsledky testů budou příští středu odpoledne, pan doktor mě hned upozornil, že někdy vyjdou falešně pozitivní, tak ať se nedivím.
Tak to je zatím vše.
Přeji hezké ránko
,u nás hned od rána pařák
,dneska musím hned po ránu vyrazit do ulic ,jinak jsem jak zdechlina ![]()
Gratuluji Sajse,Velchi a Kristynab k úspěšným kontrolám
,jen tak dál berušky
![]()
Ps: musím změnit metřík a posunout ho ,dnes jsem 13+6 tt ![]()
Přeji krásné ránko.
u nás je po ránu krásně,protože v noci (možná spíš k ránu) sprchlo a je ted krásně pročištěný vzduch!
Dnes odpolko nebudu v práci,jdeme s manželem obejít nějaké firmy kvůli bazénu!