prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44
20.6.06 23:30

Dobrou noc vsem!Ja jsem se drive mezi vas nedostala!Dekuji vsem za prani k snatku,ale je vubec co slavit?se skoromanzou jsem tri roky,myslite si,ze jsem jeste naivni? :? Vsechny chlapy nebudu hazet do jednoho pytle,ale spousta spolecneho maji urcite!Ale je fakt,ze bez nich to proste nejde!Zenska si dovede poradit i s chlapem! :wink: Tutinko tve vysledky me vydesili,ale bud silna,protoze sama znam dve kamaradky,ktere tak dr zbytecne vyplasili.A tobe to dopadne taky vsechno dobre,uvidis!Drzim palecky tobe i mimiskovi :! :! :! Velchi tebe uprimne lituju jakou jsi vyfasovala tchyni!Tosis neumela lepe vybirat?Ale bydlite daleko a jeste ji to ukazete jak se dokazete postarat o to nejkrasnejsi co vas mohlo potkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
21.6.06 07:15

Díky za podporu, nějak nemůžu spát. No a to má být dneska vedro k zbláznění… 8) Zase budu zalezlá doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
21.6.06 07:49

SEZNÁMEK

HANNAH85 — 31 let — Královéhradecký kraj — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola ??? NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 10.7. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 27.6. Hugo TUTINKA — 25 let — Brandýs nad Labem — čeká první mimčo — TP 4.12. — kontrola 28.6.
PETARKA — 30 let — Praha — čeká první mimčo — TP 7.12. — kontrola ? Piškotek APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola 4.7.
KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola DNES!!! BERHU — 28 let — Brno — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 3.7.
NOEMMI — 20 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 28.6.
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 11.12. — kontrola 17.7.
MARIKA01 — 21let — Praha — čeká první mimčo — TP 12.12. — kontrola 27.6.
GINNY1 — 32 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 20.12. — kontrola 22.6.
VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola DNES!!! MAKA — 26 let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 29.6.
SOUKUPKA — 28 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 18.7.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola??? Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola 29.6. Prcek MAJA78 — 27 let — Jablonec nad Nisou — čeká první mimčo — TP 24.12. — kontrola ??? BROKYNA — 26 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 26.12. — kontrola 11.7.
SSLUNICKO — 27 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 28.12. — kontrola ?
SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola 26.6.
STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 30.12. — kontrola 27.6./17.7. Fifísek ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 29.6.
PRASADKO — 36 let — Haar, Německo — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 28.6.
LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 31.12. — kontrola DNES!!! HAIDULE — 22 let — Praha — čeká první mimčo — TP 31.12. — kontrola 22.6.
TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 1.1.2007 — kontrola 7.7.
DANDULAK — 30 let — Mladá Boleslav — čeká druhé mimčo — TP 31.12. — kontrola 4.7.

POPELKA čestný host
DUHOVKA čestný host
LINDULE2 čestný host

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
21.6.06 07:54

Dobré ránko těhule :lol:
Kdy už přestane to pekenlý vedro? :x
Včera měla kontrolu Petarka , tak šup, šup pozitivní zprávičky :wink:
A dneska má kontrolu Kristinab , velchi a Lena123 . Tak holky držíme palečky :!

A já se sbírám a mažu obíhat doktory. Musím k obvoďákovi pro nějaký přášky na žaludek a jestli tam má EKG, k zubaři a nakonec musím znovu na gyndu :roll: Našli mi něco ve stěrech, tak si mažu pro nějakej recept :roll: Doufám, že to všechno stihnu dřív, než zase uhodí to děsný vedro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
21.6.06 08:06

Tak mi teď volal manžel, že mi zakazuje někam jít, prej je tam hrozně. Tak to nechám na zítra, má se trošku ochladit-konečně :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
21.6.06 09:03

No teda, tady se ale chrní :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
21.6.06 09:16

Dobré ránko,
nechrní ale pracuje :lol: Noono manžel má pravdu, dnes ani nevylízat jak je tam dusno :?

Včera jsem stihla pouze ty jahůdky, udělala jsem marmeládku, na večeři tvarohový knedlíčky s jahůdkama, mňam. No a uklízela jsem dnes ráno, přivstala jsem si a šlo to. Tak mám ze sebe dobrý pocit, jen ten koš s prádlem jsem včera pouze přebrala a to mě čeká asi zítra ráno.

Těhulky hezký den a moc se nepřetěžujte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
21.6.06 09:28

Mno jo vlastně :oops: :lol:
Tady je pod mrakem a vzduch celkem ujde, takže vyrážím směr doktůrci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6955
21.6.06 09:28

Ahojka holky, tak se vám hlásím z práce :)

Včera večer jsem byla nakoupit a jak jsem vařila večeři tak jsem si nadávala co já u toho sporáku dělám v bytě 28 a ještě vařím :)

Nicméně VŠEM vám děkuju za podporu, hlavně Mariko01 :) nic si z ní nedělám, jen vím jaká je a manžel to ví taky. Ještě že on takový není, je více po tátovi protože ten je fakt zlatej.

No a mě je 24 let :) a popravdě chtěli jsme miminko už před dvěma lety ale protože jsem měla stresující práci tak s enám nezadařilo až teď co jsem jinde tak to vyšlo ani jsme nevěděli jak.
Petr je náležitě pyšnej, ze začátku měl trošku šok, ale srovnalo se to, máme totiž tento rok opravdu velké změny, umřel mi táta v lednu, pak Petr dodělával konečně školu, pak svatba v říjnu se stěhujeme do svého KONEČNĚ :lol: a na Vánoce budeme rodit :) no vybereme si to všechno v jednom roce a pak zase bude klid :)

A popravdě mi Petr naplánoval rovnou i druhé mimi do dvou let od porodu prvního aby nebyli daleko od sebe a abych potom mohla jít do práce po obou mateřských a ne si to dělit..

A co jinak? No vykoupila jsem lékárnu, koupila si Rooibos čaj, protože vodu už nemůžu ani cítit… a taky nějaký kojící čaj granulovaný od Hippu protože těhu čaj v granulích neměli… a protože jsem hlava děravá tak ještě 10 kusů zkumavek na vzorky na poradnu.. protože je věčně necháám doma když tam mám jít, jako zrovna dneska… :)

Jinak s ena kontrolu těším nebojím se tak uvidíme.

JO a kvůli pitomému vedru mám už pár dní průjem ať jím co jím :( :oops:

Mějte se hezky jdu si dolů pro nějaké pečivo k snídani :D

pa

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
21.6.06 09:38

Ahojda,
Noono, na kontrolu jdu zítra, tak doufám, že vše bude OK - poslední dobou mě dost pobolívá pracý podbřišek, tak jestli se mi tam nedělá zase nějaká cysta… Jestli to teda je možný v těhotenství?!?! Nevíte někdo?
A copak ty máš za problémy se žaludkem a střevama, že musíš kvůli tomu k doktorovi pro prášky???
Velchi, průjem já měla na začatku těhu téměř obden a teď ještě občas taky. Naposledy jsem byla v horku na slunci (poprvé letos) asi hodinu a průjem měla potom. Dieta - nedieta - pořád stejné, takže jím co chci a je to celkem lepší - aspoˇn jsem najedená… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
21.6.06 09:44

Dobré ráno berušky.....hlásím, že naše včerejší kontrola proběhla dobře…máme cca 16cm a všechno na svém místě…odebírali mi taky krev na TT, tak jsem zvědavá, jak dopadnou (mám z toho maličko strach :( )…a další kontrola 4.7.06

Chtěla jsem se vás zeptat, jestli choděj polovičky s váma…ten můj milášek chodí pravidelně a včera mě dost pobavilo, jak si tam s doktorem vesele klábosili před obrazovkou UZV a teprve po chvíli je napadlo, že bych taky něco chtěla vidět a slyšet :lol: …no a pak doma nad fotkou machroval, to se ví :lol: Za měsíc mě čeká „velkej“ UZV, ale mám štěstí, že páni doktoři v centru kam chodím zajistili 3D (nebo snad dokonce je tam psáno 4D) UZV, takže si to pak necháme natočit na kazetku, protože tchýně už se tlačí, že se chce podívat taky :lol:

Velchi na nerudnou tchýni hoď bobana…ono na ní taky dojde, neboj. Já mám teda tchýni zlatou…ještě že tak, bydlíme na jednom pozemku a dělí nás jen dvorek :lol: …ale přítelkyně mého otce je šílená…my se teda moc nestýkáme, ale i tak kdykoli se vidíme, tak je z toho malér…naposledy to bylo před rokem na naší svatbě a to byl mazec :evil: …no a dneska večer se přijedou podívat, tak mi držte palce, jsem teď nějaká bojovná…abych jí tak ještě nevynesla v zubech :lol: :lol: :lol:

Noono už je asi pozdě, ale být tebou, tak nikam nechodím…tady je jak v prádelně a bude asi hůř :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
21.6.06 09:44

Krasne dobre ranko tehulinky,
tak se hlasim po delsi pauzicce zase z prace. ale po tech horkych dnech stravenych venku je to docela prijemna zmena. Jak se vsechny mate? Ja jsem spalena jak burtik, a to jsem se mazala cely den, mam to uz od nedele, ale porad ne a ne se to zlepsit, hlavne ramena a dekolt, no jo, to jsem cela ja, chvilku na slunicku a je vymalovano, a to jsem byla jen s Olim v brouzdalisti, radsi jsem se nekoupala v bazenu, nevim, mela jsem takovy divny pocit, takze jsem byla pecena varena pod sprchou. A co je noveho? Ja jsem dneska posnidala lusky, holky me tak boli zaludek, ze bych si nejradeji nafackovala, ale chut byla silnejsi. Zase me zlobi ten dvanacternik. Nevite co by mi to spravilo? Ja se na kontrolu taky moc tesim, jenze to mam jeste docela za dlouho, ale musim vydrzet. Tak tehulky, vsem co ji maji dnes preju jen same dobre zpravicky a vsem ostatnim krasny horky den. :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
21.6.06 09:45

velchi
Tak to máš dobrý, jak ti to manžel hezky naplánoval :lol: :lol: :lol: My bysme taky chtěli druhý do dvou let, ale uvidíme, jak to všechno dopadne.
Hannah Starý pozůstatek z mládí. Uhnala jsem si v 17 vředa. držela jsem nějakou hroznou dietu. Sice jsem pak měla 65kilo, ale to mi za to nestálo :roll: A čas od času se vředík ozve, nemůžu se ho zbavit a na gastroskopii (nebo jak se to jmenuje) jsem nikdy nešla. Bojím, bojím :?
Tak já mažu. Doufám, že mě zubař nevyrazí, když jsem u něj nebyla 5 let :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
21.6.06 10:21

Ahoj těhulky, tak jsme včera konečně objednali matraci do postele. Hurá po roce nebudeme spát na zemi. Kamarád včera pořádal takovou malou oslavu, tak jsem dělala řidiče. Nejsem moc dobrá řidička, ale v noci to v Praze zvládnu, na chalupě jezdím i ve dne, ale v Praze se tomu vyhýbám. Strašně jsem se tam přejedla všeho možného. Ještě teď mi je těžko, ale chutě už zase mám :D :D :D .
Velchi docela ti závidím, že máš tchýni tak daleko. Já jí mám sice taky kousek dál (cca 75 km), ale vídáme se docela často. Dost dlouho trvalo, než si oba zvykli, že si mě jejich syn vzal. Když se narodil Matěj, tak jsem obdržela několik „cených“ a „nepostradatelných“ rad jak se mám o malé dítě starat. Pořád ještě mají tendenci nám zasahovat do života, ale manžel naštěstí stojí při mě a tak jsem jim párkrát zopakovala, že je to náš život a naše dítě a oni nemají právo nám říkat co, jak a kdy máme udělat. Podle nich jsem měla mít druhé dítě už rok po prvním jako to měli oni atd.
Tutinko držím ti všechny palečky aby to dopadlo všechno dobře.
Před chvílí bylo zataženo a tak jsem se těšila na nějaký děštík a už zase svítí sluníčko a deštík nikde.
Matějovi zkončili pohádky a tak je čas na hraní. Mějte se a neupečte se. Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
21.6.06 10:50

Tak jsem byla na nákupu, koupila si magnesii a mattonku, gervé a lučinu a koláč k snídani, takže teď jsem si uvařila piquicka a nabaštila se.

Po nákupu jsme byly s Larou na prochajdě u Hrušáku-rybník, tam už bylo dusno, ale prošly jsme se a Lara si zaplavala :D

Ještě chci dopoledne na chvilku na zahradu, ale už je tam vedro, tak jen pověsím prádlo, abych využila to teplo k něčemu užitečnýmu a taky chci vyprat co nejvíc věcí, od středy budu zase ležák :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí