Poradna duly
Jana Čurdová
Noona ,
třeba by vám pomohli tam, jak jste ho kupovali…teda pokud máte ještě nějakej doklad…
Petarka
To je pravda. Všichni jsou naprosto stejný kopie, jen v některých věcech se liší..Ale základ je pořád stejný ![]()
Berhu Už jsem tam psala mejla, ten noťas máme 20 dnů… Tak uvidíme. Se tím už stresovat nebudu, jsou horší věci ![]()
Teda tak teď jsem totálně konsternovaná ![]()
Představte si, že mi tady včera málem exnul opravář na bojler, protože i přes shozené jističe dostal dvakrát pecku a dneska na to elektrikář jen s pokrčením ramen řekne, že tam jaksi zapomněli dát jakési relátko či co a že to teda někdy přijedou opravit…a to jsme dělali kompletní rekonstrukci baráku, takže elektrika se dělala zgruntu nová před necelým rokem…sakra a prej, že se nemám v těhotenství stresovat ![]()
Ahojka holky jsem zpět v práci i na netu, hned jak budu mít chvilku tak vám popíšu jak přijali tchánovci zprávu o tom že budou mít další vnouče…
Zatím pa
Míša
Petarka
No to je teda pěkný
To je snad i na reklamaci těch, co dělali tu elektřinu, ne?
velchi Ahojky, jsem ráda, že ses zase ukázala ![]()
Noono …to víš, že jim za to nedám ani korunu…nejsem blázen, ale jen představa toho, že se mi tady včera mohl zabít chlap mě děsí…a kdo ví…co kdyby se do toho začal šťourat ten můf ferda mravenec…fuj…ani nemyslet…takový prachy za to člověk vysolí a ještě si ani nemůže bejt jistej, že je v bezbečí…chjoooo ![]()
No nic…se nedá nic dělat a hlavně, že to vopravěj, že jo?
A jak u vás? včera se tady přehnala pěkná buřina, samozřejmě jsem zrovna nebyla doma, takže všechno praádlo znova vymáchat a nechat uschnout…tak snad si spravím náladu dneska u doktora až budeme koukat na piškotka jak si tančí v bříšku ![]()
Petarka
No to určitě, to bylo štěstí, že se v tom nezačal vrtat!
Tady byla hrozná průtrž mračen, až jsme měli z toho vodu v kuchyni..Zjistili jsme, že máme nějak děravý parapety z venku a teklo nám do do bytu ![]()
Takže dneska bude hošíček tmelit.
Ale máme supr fotky mraků. Vypadá to, jak kdyby se blížil konec světa ![]()
Jejej…my špatnou elektriku, vy ďurky v parapetech…sakriš to mě potěšilo, že nejenom my pořád běháme a opravujeme
![]()
Hoj holky!
Tak u nás je azuro téměř od rána do večera, po dešti natož bouřce ani vidu ani slechu. Doma jsme včera měli 33° - to je na zdechnutí a nedá se v tom nic dělat, a na dnešek jsem si naplánovala uklízení, tak doufám že to nějak zvládnu.
A stěma chlapama máte absolutní pravdu - ten můj není výjimkou, je to zlatíčko, ale někdy bych ho šlahla ![]()
Dobré ránko, dneska jdeme konečně objednat matraci do naší nové postele. Kdyby to bylo jen na mě, tak už jí máme dávno doma, ale můj drahý když něco vybírá, tak to by ho člověk zabil (hnidopich jeden). Tak mi držte palce, ať si to ještě nerozmyslí jako už dvakrát.
Jo, jo jak jste psali někdy by je člověk zabil, ale většinou je milujeme a bez nich by to bylo na prd.
Dandulak přeji vše nej a užijte si svatbu dle vašich představ ať máte na co vzpomínat.
Všem kdo mají za sebou úspěšně KO tak gratuluji.
Petarka
jen se neboj
Ta voda nám úpně zničila barvu v kuchyni, takže budem muset znovu vymalovat
No co, stejně to plánujem vymalovat celej byt, tak to vezmem všechno najednou…Ale pořád je doma co opravovat, furt okolo něčeho lítáme…A to nemáme barák, ale byt…Barák je ještě horší.
Verko S tím úklidem bych to nechala na večer. Já teda určo. Bych tu padla za vlast, teď něco dělat ![]()
Noono,
jenže manža přijde domů v 18 a já to musím stihnout než se vrátí, on je totiž celkem bordelář a vůbec mu nevadí prach a smítka na podlaze. A pak on mi vůbec zakazuje abych něco dělala, včera jsem večer chtěla žehlit, protože se na tu hromadu už nedokážu dívat, a on mi to zakázal
No pravda nechtělo se mi do toho, ale je to už potřeba.
Teď jsem si volala o výsledky z tripple testů a dopadly prý úspěšně, hurááá. Nic bližšího teda nevím, tak na příští ko budu muset z dr. vytáhnout podrobnosti.
Jo a včera jsem narazila na české jahůdky za 29 Kč! Tak bych dnes ještě pár kg koupila a udělala marmošku a huhu koktejl, ale to nevím jestli zvládnu.
VerKo
Acha. Tak to ti nezádivím
Já jsem teda ráda, že mám ještě sílu vyndat prádlo z pračky, pověsit ho a dát prát nový. Víc bych nezvládla. A žehlit budu večer u Ordinace.
A posílám gratulace k Tripple testům ![]()
Ahoj holky,
nestiham vas ani docist, jen vam chci napsat, ze jeste ziju, vsechno je snad OK. Mame tenhle tyden absolutoria, u kterych sedim kazdy den az do vecera, sem z toho docela vyflusla. A docela spatne snasim vedra.
Mejte se krasne a pristi tyden snad na poctenou a popsanou.....
Tak jsem si šla ven jen koupit pizzu…asi 400m tam a 400 zpatky…no…a oblečení bych mohla klidně ždímat… ![]()