prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19075
19.6.06 12:19

Ahojky, právě jsem se vrátila z Gennetu, byla jsem na tripple testu, tak nám držte palečky, ať je vše ok :wink:

Jinak jsem utrácela a koupila koníkovi vitamínky za 1700,–, které jsem tedy měla koupit už asi před půl rokem, ale nějak jsem to finančně nezvládala…

V Praze je šílené vedro a cesta domů mě málem uškvařila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
19.6.06 12:22

Holky!
Teď jsem četla jednu nově založenou diskuzi…a…asi bychom se měly nad sebou zamyslet! Takže..odteĎ žádnej manža, mimísek a chrupkání..jasný :lol: :lol: :lol: No jo..jsem jedovatá..ale vzhledem k tomu, v jakém týdnu je ta maminka, tak je to nejspíš narážka na naši diskuzi…

K těm výpočtům…no…já nevím..já furt myslím, že to bude kluk, ale podle toho by to měla být holka…možná by to stálo za samostatnou tabulku..co si my myslíme, že to bude, co myslí dr. , co ten výpočet..no a co se narodilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
19.6.06 12:23

no príma… kamošce taky říkali, že bude mít kluka, šla rodit kluka a z porodnice přivezla holku:o))))))

u nás by byl z praktického hlediska lepší zase kluk… , ale vzhledem k tomu že oblečky jsem zvyklá nakupovat z mimibazaru, takže neutratím majlant a ještě seženu občas takový krásný oblečky, který bych v kamenejch obchodech nesehnala… tak je mi to fuk, manža chce holčičku...... co chci já… hlavně to už vědět..... a řeknu vám je strašný nemít co na práci… já se tu dnes válím celej den u PC, už jsem si přečetla co všechno novýho nový miminko umí a už mi z toho hrabe, furt přemýšlím jestli všechno bude v pohodě...... když je tu Michal tak na nic takovýho nemám čas, a když jde spát tak si jdu odpočnout taky a většinou i usnu...........
vzpomínám si že když jsem čekala michala, tak jsem se v práci dost nudila furt byla na netu a furt se sledovala… bylo to děsný:o))) navíc těm maníkum ta skříň jde pomalu:o(((( ona je to vestavná a ještě vestavná do šikminy (máme půdní byt) takže tady budou ještě dost dlouho… jak já bych šla uklízet:o((( a přemisťovat MIchalovi věci do nové skříně......ááááááách jo:o(((((((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
19.6.06 12:27

To je nějaká drsoňka :lol: ta z tý nový diskuze, ale ráda se mrknu kolik podobných nežvatlajících skoromaminek a maminek se objeví :D .

To by mě zajímalo, co by říkala na moje ťuťátko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
19.6.06 12:31

Berhu - klíííííííd klidně papinkej, manžuj , chrupkej...... neboj ona i BilyPes, až se jí narodí dítě pude papat, chrupkat.. no možná spinkat, kakat, občas určitě zašišlá nebo zažvatlá, to ti zaručuju.....

spíš to na mě působí že nemá moc času, a chce jen získávat releventaní informace o těhotenství...... což sice naše diskuse poskytuje taky, ale jsou zde i naše osobní věci… máme prostě čas to psát a číst… tak proč ne:o)

chápu ji i já jsem byla taková, a teď se občas neudržím a i na svýho včera 16ti měsíčního syna zašišlám a zažvatlám… :o)))

tak uvidíme jak se diskuse rozjede:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
19.6.06 12:32

Tutinko , :lol: :lol: :lol:

Jsem si vždycky myslela, že jsem normální…ale teď zjišťuju, že ne..jsem naprosto mimo z hrášku :lol: Nemůžu jít v obchodě nebo kolem stánku, kde vidím hrášek…ten náš mimís bude snad zelenej!!! Taky jsem zvědavá, co budu dělat až nebude hrachová sezóna 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
19.6.06 12:34

Mako ,
tak u nás by z praktického hlediska byla lepší holka, mám spoustu krásných věcí po Káje a po neteřích, takže - to zcela jistě bude kluk… :wink:

Tutinko ,
no nevím, na odborné bázi si popovídám s panem doktorem, případně s kolegy, takže holt nemám deficit… Nejsem psycholog, ale myslím si, že dlouhodobé společné sdílení stejného „problému“ jednoznačně nese s sebou to, že o sobě víme více, než například na diskuzi Jakou zeleninu na první příkrm… :wink: A ty hormony taky dělají své… No, nevím, mimíska mám taky a jsem zato ráda, mě zase nepřijde normální říkat mu plod… 8) :wink: Ale proti gustu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
19.6.06 12:35

Mako , jasný! Já jí to neberu! Spíš mě to pobavilo a jsem zvědavá, jestli jí někdo odpoví…Ono..všemožné informace jsou potřeba, ale myslím, že je snáz najde na internetu než čekat, než ji někdo odpoví :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
19.6.06 12:38

Přibyla hezká odpověď… To je holky lepší než fotbal… 8) :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
19.6.06 12:41

Berhu: Já to mám s jahodama, to nic, to se spraví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
19.6.06 12:45

Holky, já s třešněma a meruňkama… :roll: Akorát ty dovozový třešně jsou poměrně drahý, tak doufám, že mi místní špačci taky něco nechaj… Prý drancují naši letošní úrodu… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
19.6.06 12:45

Dobré poledne, tady uz je plno a my jsme teprve pred chvili dosnidali :oops:
Mako, nam to se Simonem nevychazi - ma narozky 2 mesice po mne a 4 mesice pred Ondrou. Ze to bude kluk jsem si myslela od zacatku a taky se to brzy potvrdilo na UTZ. Ted si to teda myslim taky, ale uz si tak jista nejsem :-)
Mne vaha nejdriv klesla, pak nejakou dobu stagnovala a ted zacina pomalinku stoupat, protoze sezeru na co prijdu.
Tak a jdu uklizet, dala jsem si dneska zavazek, ze umyju okna, tak jsem zvedava, jestli se mi to podari :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
19.6.06 12:47

Sajsa :
To je pavda… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
19.6.06 12:49

Bohužel pro mě a mého MIMÍSKA… :wink: Holt se nedá svítit, budeme to muset vydržet s třešněma za 140 korun kilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
19.6.06 12:50

Sajso , třešně neee!!! Zaměř se na meruňky a uděláme s mimískem Tutinky a tím mým semafor :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí