prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6954
19.6.06 09:45

Jo, tak to je slušné rozpětí… :roll: My jsme jednou měli mezi 8 a 12… Taky dobré. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
19.6.06 09:48

Ale pochopíš to? Já nějak ne…jsme už týden bez teplé vody, protože dřív nemůžou a ještě si dají takovou dobrou dvouhodinovku co kdyby něco náhodou…nedivila bych se, kdyby se ještě cestou stavil na obídek a dorazil až v poledne…no, třeba mu křivdím a dorazí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
19.6.06 09:52

No nepochopím to. V podstatě aby si na to člověk, který pracuje, vzal dovolenou, protože kdyby řekli konkrétní hodinu a byla jsem mimo práci třeba půl hoďky tak OK, ale s rozmezím 8-12… Holt jich není moc, takže si to můžou dovolit, protože když se třeba chceš vykoupat, prostě na ně počkáš… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
19.6.06 09:56

jasně......jsou to vlastně vyděrači…ještě, že to je v záruce a nemusím mu za to platit :lol:

A jak se vede? Já měla strašnou radost, že je mi už týden dobře a nejdnou se mi objevila těhotenská zácpa…fakt libovka…už jsem vyzkoušela snad všechno a nic…asi půjdu do teplý švestkový šťávy :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
19.6.06 09:59

No, tak aspoň nějaká útěcha… :wink:

Já teda měla zácpu spíš ze začátku, ale i teď mi přijde, že ty střeva jsou nějak nafouklá a i když jdu každý den, jako by to nebylo úplně… Takže úplně to asi bude až tak v lednu… :wink: Jím hodně ovoce - broskve, meruňky, chce to dost pít, ale sušené švestky jsou prý taky celkem spolehlivé… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
19.6.06 10:13

Teda to je přesně ono…já teda první tři měsíce měla spíš opačný problém, tak jsem jásala a teď mě to překvapilo :cry:

Sušený švestky? Zkusím… Já zase slyšela, že sklenice vlažné vody na lačno…ale po tom je mi jen blbě a nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
19.6.06 10:15

No, vlažná voda nalačno, to opravdu asi hned letím, ale jiným koncem… 8) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
19.6.06 10:24

ahojky,

ted nějak zaostávám, jelikož přes ty vedra, jsme furt někdy v bazénku tak ani PC nezapínám:o) ale dnes nám dělají vestavnou skříň, mládě jsem odeslal k bábi, tak jsem celej den sama doma:o) … no sama s dvěma dělníkama:o)

nicméně, to že jsem těhotná, tak kdybych neměla těhu průkazku a pár fotek, tak prostě nevěřim… připadám si netěhotně, mini bříško nahmátnu jen ráno v poloze ležmo na zádech..... ale abych se vešla do svýho obleční to ani rána… tak jsem šla na nákupy do Brna...... půl dne chození a pak jsem z nouze koupila jedny 3/4táky který mi snad ještě měsíc budou..... stály 399,– když bych koupila těhu 3/4 tak za ně dám 1300 takže to si radši za léto koupím dvoje a furt mi to vyjde levněji.

Jinak jak jsem včera houpala michala na houpačce, tak jsem si o konstrukci ukopla malíček, ted z něho mám buřťíček a bud je zlomenej nebo obraženej, každopádně bolí…:o((( k dr nejdu, páč rentgen si dělat nenechám, … co s ukopnutým malíkem, maximálně ho přivážou k vedlejšímu prstu, jinak nic..... no kdyby to bolelo víc a víc tak bych si zašla pro nějakou mastičku… ale stejně je to pech:o( jsem jak důchodce, furt u dr… ještě minulej tejden jsem byla na převaze tý popáleniny, a už mám další něco:))))))

Jinak už bych moc chtěla vědět co to bude… potkala jsem kámošku a ona říkala že jí ve strašně moc případech vychází tento propočet… když je den početí prcka blíž ke dni narození muže, bude to kluk a naopak… u Míchala mi to vyšlo, počatej byl kolem 6.6. a manža má narozky 19.6..... tak uvidíme co to druhý… to by , když jsme ho upekli koolem 30.3. měla bejt holka, páč já mám narozky 11.2..... tak se uvidí…

co vy co už máte prcky… vychází nebo nevychází????

tak končím a jdu je tam zkouknout (řemeslníky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
19.6.06 10:30

Přijel mi dělňas na bojler, tak se rychle loučím…ozvu se asi až večer…papa všem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
19.6.06 10:32

Ahoj Mako ,
tak kalhoty svoje zatím nosím, jsou mi jen jedny - 3/4 džíny… Jinak žádné, možná nějaká sukně, ale už to tlačí…

Ten propočet mi u Káji nevychází - počata byla 19.května a manže je 9.6., takže by měla být kluk… Teď je to jednoznačné - mimi je z 8.4. a 12.4. mám narozky já, tak uvidíme… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
19.6.06 10:56

Ahojky, výpočet mě vychází, ale týchně má tři kluky a dva znich byly podle měsíců počati blíže k jejím narozeninám, tak mám pořád šanci, že to bude holka.
Víkend byl super, ale moc jsem si neodpočinula, protože jsme dělali na zahradě a chodili po návštěvách, ale zase jsem si krásně pokecala.
Dneska mě čeká žehlení :evil: :evil: :evil: , jak já to nemám ráda, ale už musím, manžel nemá co na sebe do práce, tak asi večer až nebude takový horko.
Jdu vařit oběd, nechce se mi, ale něco jíst s Matějem musíme. Zase na vás kouknu až usne. Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
19.6.06 11:05

Tak to jsem ráda že to nevychází… i když nám je to vlastně jedno, kluk holka,… no možná ta holčička když už kluka máme… uvidíme, já si ještě furt myslím, že to bude kluk a bude úplně stejnej jak Michal… nějak si nemumím představit, že porodim vizuálně jiný dítě:¨)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
19.6.06 11:06

na ten propočet jsem zvědavá!
počali jsem cca 2měsíce po manželových narozeninách a já nějak podvědomě cítím,že to bude kluk,tak u mě to možná vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
19.6.06 11:56

Ssluničko - já taky u Michala podvědomě cítila že to bude kluk, pak nám v 18tt řekl holka… a mě zklaplo, možná víc než manžovi,,,, pak jsme si zvykli na holčičku, bříško už se jmenovalo Zuzanka… a ejhle ho v 21 tt na velkým UTZ se tam najednou vyklubal pindík..... takže ted se určitě nebudu ptát dřív než na velkým utz.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
19.6.06 11:59

Mako , to ještě jde… Ségře říkali celé těhu kluka, ještě před termínem jí nezávisle na sobě několik dr. řeklo, že je to na 100% kluk, měla vše v modré žádné překvapení nečekala a nakonec přišlo… Jmenuje se Klárka a už jí bude 14… 8) :lol: To, že bude mít holku jsem jí říkala já, ale nikdo mě nebral vážně. :roll: :wink: A podruhé se to zopakovalo, s tím rozdílem, že už jim to až tak nevěřila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí