Poradna duly
Jana Čurdová
šmankot, už je to tu zas…
http://www.novinky.cz/…8_1d6on.html
Jo, a to okno už je dobré, tak nevím, co to mělo znamenat ![]()
Jolmo, já myslím, že naši spoluobčané na Berlíně to tak neplánujou, prostě se jim „to“ přihodí ![]()
A vzpomněla jsem si na svého bratrance, který po narození čtvrté dcery v hospodě vykřikoval, že páté dítě ještě uživí
Ale žena už mu to zatrhla ![]()
Noono, to s těma sprchama byla asi jediná věc, která mi na Bulovce vadila, fakt by s tím měli něco udělat.
Jo, měřila jsem si taky pupík a už mám 90cm ![]()
ad sprchy, já rodila v Brně na obilním trhu. sprch cca 6 pro celé oddělení šestinedělek… z toho 2 nové, a 4 z roku razdva, bez závěsů prostě jen kóje… poté co jsem tam potkala cikánku ošklivou jak noc(chodila jsem do těch starejch nebyly tam fronty jak na banány), která se s mou spolubydlící bavila dost nevybíravým způsobem, a ještě na vás zírala jak jste se sprchovaly, jsem do sprch chodila už jen s obavou at na ni proboha nenatrefím..... jsou cikánky a cikánky… tahleta byla celá potetovaná vychrtlá, stará, a mluvila vychlastaným hlasem.....dát ji do nějaké pohádky tak se děti budou pěkně bát…
jo a nemusím psát že se všichni tísnily u těch novejch že…
takže kdo mě trumfne....... sprcha na pokoji… o tom tak leda nechat si zdát , proto už ted mám depku jak budu muset bejt v porodnici:o(((((((
zkusit tu druhou nebo tu nejmenší (mají tam myslím jen cca 10 lůžek ) si netroufám, jelikož na Obliném trhu je i novorozenecká JIP tak když není neco v pořádku, tak stejně vezou mimi na obilnák…
Jolmo , tak gratuluji k miminku, které má všeho správné počty… Holt proti očekávání ještě jeden cancourek navíc, ale hlavně že bude zdravé… A to jsem si říkala, že ti ty čančací věcičky, co mi zůstanou pošlu…
Kočka to rozsekla…
I když spíš tvůj raritní manžel, co nemá chromozomy X… ![]()
Lindule , je dobře, že ti je lépe… Moc se těšíme, až nám přijdeš ohlásit //… ![]()
Tak, a dneska jsem nemohla dospat já ![]()
Holky, chtěla jsem ještě říct, že v záchvatu „to tu nemohu nechat“ jsem koupila nádherné manšestráky a triko, ovšem jednoznačně s kytičkama, takže vyhlašuji soutěž o to, komu první řeknou, že čeká 100% holčinu - a té to pošlu
. Budou sice až na příští podzim, ale fakt jsem je tam nemohla nechat
.
A kdyby někdo stál o igelitový obal na těhuprůkaz, byť značky Mamavit, tak se ozvěte, mám teď dva
.
SEZNÁMEK
HANNAH85 — 31 let — Královéhradecký kraj — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola ??? NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 10.7. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 27.6. Hugo TUTINKA — 25 let — Brandýs nad Labem — čeká první mimčo — TP 4.12. — kontrola 28.6.
PETARKA — 30 let — Praha — čeká první mimčo — TP 7.12. — kontrola DNES!!! Piškotek APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola 4.7.
KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 21.6.
BERHU — 28 let — Brno — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola DNES!!! NOEMMI — 20 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 28.6.
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 11.12. — kontrola 17.7.
MARIKA01 — 21let — Praha — čeká první mimčo — TP 12.12. — kontrola 27.6.
GINNY1 — 32 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 20.12. — kontrola 22.6.
VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 21.6.
MAKA — 26 let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 29.6.
SOUKUPKA — 28 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 18.7.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola??? Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola 29.6. Prcek MAJA78 — 27 let — Jablonec nad Nisou — čeká první mimčo — TP 24.12. — kontrola ??? BROKYNA — 26 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 26.12. — kontrola 11.7.
SSLUNICKO — 27 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 28.12. — kontrola ?
SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola 26.6.
STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 30.12. — kontrola 27.6./17.7. Fifísek ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 29.6.
PRASADKO — 36 let — Haar, Německo — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 28.6.
LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 31.12. — kontrola 21.6.
HAIDULE — 22 let — Praha — čeká první mimčo — TP 31.12. — kontrola 22.6.
TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 1.1.2007 — kontrola 7.7.
DANDULAK — 30 let — Mladá Boleslav — čeká druhé mimčo — TP 31.12. — kontrola 4.7.
POPELKA čestný host
DUHOVKA čestný host
LINDULE2 čestný host
Krásné dobé ránko!
Dneska má kontrolu Petarka a Berhu , tak přejeme hodně štěstíčka ![]()
jolmo A co kdyby mladej nosil věci s kytičkama? Vždyť by to bylo hezký
A s tím obalem bych ještě počkala, kočky čůrají stále
![]()
Marika01 Našla jsem na netu výpočet pro pohlaví mimča. Jukni sem
https://www.emimino.cz/modules.php?…
nebo sem
http://jasanek.webpark.cz/utf/plzak.html
Mě u jednoho vyšla holčička a u druhýho chlapeček… Takže si budu muset počkat ten měsíc ![]()
Tak jsem si myslela, že tu budu dneska první…no a nic ![]()
Hlásím, že jsem po kontrole…teda kontrola - odevzdala jsem moč a asi tak hektolitr krve (to s tou krví by se mělo zakázat
). Ta další kontrola by měla být 30.6, ale vzhledem k tomu, že v té době budeme na dovolené, tak to určitě někam šoupnem…
Jolmo , kluka bych si moc přála já, takže předpokládám, že to bude holka
Ale i tak, hlavní je, že mu nic nechybí a ani nepřebývá a kytičkový manšestráky může nosit taky ![]()
berhu
A kdy budeš mít výsledky?
Taky bych si moc přála kluka, ale nefím, nefím..Manžel mi tvrdí, že když jsme malý dělali, dělal holčičku
![]()
Přeji hezké ráno a moooc gratuluji Jolmě k parádní kontrole
![]()
Tý jo Jolmo ,takových chlapů v rodině
Teď se snad množí samý chlapi ,nebo co
![]()
Já jdu zítra na kontrolu ,tak pak taky podám zprávu ![]()
Takže podle Plzáka pohlaví nelze určit, podle toho druhýho chlapeček - tak z toho moudrá nejsem
![]()
Noono , no dr. povídala posledně, že výsledky budou v další poradně - čili toho 30.6. (pro nás až 3.7 - pokud mě tam přeobjednají).
berhu
A kampak valíte na dovču?
Lena123 tebe jsem už dlouho neviděla ![]()
Holky, teď mě pobavil mail z rodinky
Prý v noci teď můžu trpět nespavostí, ale nemám zoufat a mám to dohánět přes den, takže až vám tu budu psát něco takového: ddddddddddddjjjjjjjjjjjjjjjjjjkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkcccccccc, tak se neděste…řídím se radou
![]()
Noono , jedeme někam k Mariánským lázním, ale kam přesně - to netuším. Takže nazpátek do Brna to je přes celou republiku a to asi na 9:50 do poradny nestihnu
Chi, já vlastně ani netuším, co tam na té dovči budu dělat, protože všichni tam jedou s kolama (a jsou to fakt fanatici, takže nehrozí, že bych se sunula někde pozvolna za nima) - asi si budu hrát na šéfkuchaře ![]()