prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2870
19.6.06 08:35

berhu Taky jsme byli o víkendu u našich. Bylo to hrozně supr. Mamka s babičkou se úplně rozplývaly nad bříškem. Užívala jsem si to :lol: :lol:
U nás průtrž byla ještě v pátek v noci, takže jsem stačila všechno pozavírat. Ale jak jste dopadli vy, vám nezávidím :?
Sajso S tou váhou já nevím..V pondělí jsem byla u Dr a vážila se a nepřibrala jsem ani ťuk. A včera jsem se vážila u mamky a bylo tam o 5 kilo víc 8O :roll: Ale zdá se mi to divný. Za necelý týden přibrat 5 kilo… I když domeček mi roste rychlostí blesku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
19.6.06 08:41

Noono ,
myslím, že na to, abys mohla říci, kolik jsi přibrala by ses měla vážit stále na stejné váze. Já se vážím doma, ráno před snídaní. Například u dr. mám na jejich váze o 2 kila víc, než u mě. Je teda pravda, že tam se vážím oblečená, zatímco doma ne, ale prostě váhy váží každá jinak.

Hlavně teď ne takto:

http://www.gify.nou.cz/…bory/184.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
19.6.06 08:44

Zdravím…
Na kontrolu jdu až po poledni /s taťkou :wink: /, tak jsem zvědavá, co nám řeknou. Holky. já budu ale bezpečně rekordmanka - dostanu totiž už druhou těhuprůkazku - přes noc mi totiž načůrala některá z koček /podezření mám na starší/ do kabelky a samozřejmě vzal za své hlavně průkaz - a to jsem ho já vůl večer sklízela ze stolu do té kabelky :roll: . Ona ta starší kočka poslední dobou magoří a tohle je její způsob pomsty, dnes to ale opravdu přehnala :evil: :evil: :evil: . Ještěže je doktor normální a zvířatům nakloněn, nebudu si muset vymýšlet žádné báchorky, ale i tak se budu stydět, že ani v kabelce nemám doklady v bezpečí :oops: .
Jinak jsme včera byli na Senci - je tam termální koupaliště a bylo to super, jsme s broučkem i trochu zaplavali… A mám trošku opálený ksichtík…
Sajso já doufám… :wink:
Holčiny mažu, mám toho na dopoledne hodně…pak dám vědět 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
19.6.06 08:47

Jo, a s tou váhou je to pravda - u nás naštěstí dr. neváží u sebe, ale ptá se na to, co jsem navážila doma - a já chodím na pořádnou řeznickou váhu /ta se bohužel neplete :oops: :wink: /. Takže se pěkně važte na jedné váze, ať nemám deprese, že tloustnu sama :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
19.6.06 08:51

Jolmo , to je ale potvora… :lol: :lol: Ale třeba mezitím pan doktor dostal nějaké nové typy, tak si budeš moci vybrat z více možností… :wink: :lol:

No, jinak jsem zvědavá, tu růžovou ti moc přeju… :D U nás už to rozhodla Kája - včera jí táta půjčil model auta, takové šestimístné a ona odříkávala kdo kde sedí, no a vedle ní sedí kluk… 8) :wink: :lol: Tak uvidíme, jestli se trefila. Ale věřila bych tomu, prostě chce svou výbavu. :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
19.6.06 08:56

Jolmo , promiň! Je mě jasný, že tobě to asi k smíchu moc nebylo…ale :lol: :lol: :lol: :lol:

Noono , no on z toho byl smutnej hlavně manžel…kytičky jsou jeho chlouba a teď vypadají jako by prošly mlýnkem na maso :? Ale ony se vzchopí zase :wink:

Teda…teď jsem se dozvěděla, že máme autíčko u doktora a asi ho do zítra neopraví…no to je super, u dr. mám být v 6:20…to abych použila bus v 5:30 8O :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
19.6.06 08:58

Berhu v 6.20 ráno?? :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
19.6.06 09:01

Sajsa , jooo v 6:20 - kvůli krvi asi…vůbec nechápu, co mě přesvědčilo s tím souhlasit…no…ale zase tady budu zítra první :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
19.6.06 09:09

ahoj berušky,tak vás zdravím po víkendu!

musím nahlásit moji páteční návštěvu u doktora!
takže náš mimísek má 6cm,vše je v pořádku. objednala jsem se na genetiku,kterou mám až 17.7.
mám krásnou fotečku našeho mimíska,jak si cucá palec!

bohužel další KO zatím nevím. mám volat doktorovi 3.7.,jak jsem se dohodla na té genetice,on má pak dovolenou,tak podle toho mě vezme jěště před nebo po!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
19.6.06 09:18

Berhu , no budeš to mít tedy brzy za sebou, ale jinak je to ještě skoro v noci… :wink: :lol:

sslunicko , veliká gratulace, to jsou skvělé zprávy! :lol:

Jsem zvědavá na naše mimi, jdu ve středu na NT UTZ do Gennetu a měl by z nich vypadnout mimo jiné termín dle UTZ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
19.6.06 09:24

Ahojky holky…zdravím a přeju všem krásné ranko 8)

Milášek mi na celý víkend odpojil čopítač neb dělá v pracovně novou elektriku, tak jsem tady až dnes a koukám, jaká čilá diskuse tady už probíhá :lol:

Ta pročůraná kabelka je fakt boží…mě teda zase pes zá:,–(ně „používá“ nejoblíbenější šminky (a taky pochopitelně ty nejdražší…nechápu, jak to pozná :evil: )…takže si z toho jolmo nic nedělej…jsou to prostě zvířátka :wink:

Teda holky taky míte někdy pocit, že mít trpaslíka, tak vám vyroste?…nám v uplynulém týdnu doma vyhořel rok starej bojler (teď čekám na nějakýho šmudlu až to přijede opravit), zjistili jsme, že kotel na dříví už nás asi další zimu neohřeje a včera přijela tchýně z chaty s tím, že i tam odešel najednou bojler…sakra jsou nějaký skvrny na slunci, nebo co??!!! :evil: :evil: :evil:

Ale vám všem přeju krásný sluníčkový den..... 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
19.6.06 09:30

Petarko , to vypadá, jako by veškeré vaše vytápění podlehlo dojmu, že vedra už neodejdou a nebude třeba ani hřát vodu a topit se už taky nebude. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
19.6.06 09:31

Hmm…to mě nenapadlo…že by se k nám přestěhovaly tropy???…ale umejt se v teplý vodě bych si fakt ještě dopřát chtěla :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
19.6.06 09:33

Ani se nedivím… :wink: Ale pokud to tak půjde dál, bude teplá všude… :lol: I když, přeci jen bude větší jistota, když to ten šmudla opraví… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
19.6.06 09:40

…jo…když dorazí…má rozpětí mezi devátou a jedenáctou, tak jsem na něj zvědavá…já kdybych se takhle dohodla s klientem , tak mě asi pošle někam 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí