prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6954
19.6.06 14:26

Noono , věřím, že v Praze to musí být hrozné… :roll: Asi by ti fakt bylo líp někde venku… Tedy venku z Prahy… :wink:

Mariko bílá paní taky jsem a i zůstanu. Koukala jsem na www.gennet.cz do diskuze a tam moc samoopalováky v těhu nedoporučují.. Ani taková ta nová mléka „s kapkou samoopalovacího mléka“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
19.6.06 14:27

Noono, minimálně tento týden bysme se měli ještě hezky ohřát 8) Dlouhodobým předpovědím moc nevěřím, protože občas se rosničkáři netrefí ani na týden, natož třeba měsíc!

Jestli vás to zajímá tak jsem si vyhlídla tyto sportovní šatky: http://www.rockpoint.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
19.6.06 14:30

VerKo , ty jsou moc hezký a jsou i nafukovací nebo prostě koupíš o trochu větší???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
19.6.06 14:56

Berhu, já je ještě neviděla na živo :o Musím zajet do Olomouce, kde je nejbližší Rockpoint. Asi to ale bude klasika, takže budu muset koupit trochu větší, abych je přes léto vynosila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
19.6.06 15:40

Jůůů, ty šatičky jsou krásný, zrovna si říkám, že si půjdu nějaký koupit, náhodou holky, teď jde lacl do módy :lol:

Sajso takž i krémy vadí??? No, to mě porž. Taky si říkám, co solárko, neriskovala bych to, ale když má některá těhu na to, aby se opalovala a pařila se dvě hodiny na slunku, tak nevyjde líp, když zajde jednou týdně na pět min do solárka? No, nevím, jsem z toho pošuk. Všude říkají něco jiného.

Holky, u nás se zatahuje, jupííííí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
19.6.06 15:42

Jééžiši, teď koukám, že už se mi z toho horka asi zavařuje mozek a já neumím psát. Podrž jsem chtěla napsat a takže :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
19.6.06 15:43

Mariko , nedoporučují nic. Ani opalování (kvůli skvrnám), ani solárko, ani samoopalovací krémy. Ublížit by snad neměly, ale prý je to zbytečná chemie, protože se to nanáší na velkou plochu jistě se něco vstřebá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
19.6.06 15:47

Chtěla jsem to najít, bylo tam toho víc, tak aspoň toto:

Dobrý den!
Ještě jeden dotaz chtěla bych v těhu použít to tělové mléko s kapkou opalovacího krému Garnier vadí to v těhu? Děkuji
MUDr Eva Hlavová 19.05.2006
Samoopalovací krémy zvláště v první části těhotenství nevidíme rádi - zbytečné chemikálie jen kvůli líbivému vzhledu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
19.6.06 15:53

Sajso Teda, tak to jsem netušila, já zrovna podobný krém od Johnson s kapkou samoopalováku používám občas na držtičku :cry: Tak přestanu, to se nedá nic dělat, holt budu strašit letos v létě i ve tmě :D

No co, no, přeci si toho sluníčka užiju v dalších letech ještě tolik 8) Hlavně, aby mimísek byl zdravý.

Holky, mátě nějakou předzvěst toho, co to bude? Já si mylsím, že to bude holčička… Nemáte na to nějakou vychytávku, krom prstýnku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
19.6.06 15:59

Poslušně hlásím, že jsme zpět z kontroly… dojal mně můj doprovázející mne muž, když vcházeje do vrátek před ordinací se mě zeptal, jestli dnes zase budeme dělat UZ - odvětila jsem, že jsem myslela, že tam jde se mnou kvůli tomu :? . Musela jsem si nechat vypsat novou průkazku - sestřička měla jen /pardon, dámy prominou/ nehezkou calibráckou, kterou byl pan dr. ochoten vyměnit za nějakou líbivější, ale závěrem jsem to shledala jako zbytečné… jali se totiž s tatínkem čumět do obrazovky a měřit… a už jak se začala měřít lebeňa, která s termínem porodu je cca o týden popředu před zbytkem těla, tak mi bylo jasné, kam to dospěje - po dalších několika sekundách a natáčeních sondy zleva doprava se potrvdilo mé čtrnáctidenní tušení - naše 13cm dítě MÁ OPĚT PINĎOURA :! :! :! Pan dr.to komentoval slovy, že kočka asi věděla, co dělá… tatínek zářil blahem /nechápu, jak může být tak nadšený z faktu, že bude mít pátého syna! 8O / a já jsem polykala slzičky :cry: . Ještě dnes ráno jsem v ruce v hadršopu obracela růžové dupačky… no, jak už jsem říkala, tušila jsem, že by to byla zbytečná investice… Jinak vypadá že bude všechno OK, máme obě ruce i s prstíky, taky nohy, dvě komory a dvě srdeční předsíně a ve čtvrtek půjdu na odběry na tripple aby se tak definitivně rozhodlo, jestli amnio jo nebo ne.
Omlouvám se za pro někoho možná nepatřičný pesimismus, ale já se fakt těšila, že třeba konečně budu mít čančací miminko :roll: .Jo, Noono, pokud to nebude jinak, tak další kontrola je 17.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
19.6.06 16:32

Jolma moc ti gratuluji k dobrý výsledkům, to je bezva, že máme všechny vše v pořádku! A k tomu pindíkovi, no, tak holt budeš mít doma šest pindíků :lol: Ale asi chápu tvé zklamání, o to víc, když už čekáš pátého hošíka, ono to musí být krásné, mít holčičku, víš, já si jí taky přeji,a ani si nepřipouštím, že by to měl být chlapeček a přítel taky, ne, ale abych pak nebyla zklamaná. Však ono je to fuk, hlavně, ať jsou zdraví 8)

Jejda, já už se tak těším, až mi poví, co to bude, holky, já tam jdu příští úterý, myslíte, že by mi mohl říct, co to bude? A co ty tipovačky na pohlaví, je na to nějaký vzorec krom prstýnku?? Já jsem táák zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
19.6.06 17:10

Ahoooj babulky,přišla jsem vás jen pozdravit občas si vás přečtu co řešíte a jen tiše závidím. Dnes je to 14dnů co mi to zjistili, ale už jsem celkem v pohodě a připravujeme se na další snažení. Chodím teď k holkám do TPP a hodně mi to pomohlo. Tak se tu držte zase příjdu na návštěvu a zvládněte ty vedra bez větších potíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
19.6.06 18:09

Jolmo, gratuluji ke kontrole, i k tomu pindíkovi a nezoufej, třeba se příště ta holčička povede :wink:
Lindule, držím palce, ať jsi brzo taky těhule!
Dneska je venku tak hnusné vedro, že jsem zatím nevystrčila nos z baráku, mám strach, že bych se rozpustila jako sněhulák. Ale zato jsem umyla všechna okna, ufff… myslím, že příděl energie pro dnešní den jsem vyčerpala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
19.6.06 18:19

To jsem tomu dneska dala :roll: Jsem prochrápala celej den :oops:
sslunicko Opožděně gratuluju k páteční kontrole :wink: A kdy jdeš zase, ať to můžu napsat do seznámku.
jolmo A ty jsi to tušila, že čekáš dalšího kluka? Nějaká vnitřní pocit? Máš asi chlapa, co dělá jen další pindíky 8) Já jsem zvědavá, co dokázal zplodit ten můj… Myslím si a doufám, že to bude kluk, ale jistotu budu mít až za měsíc v Gennetu. Jsem taky straaaaaaaaašně zvědavá a obdivuju ty, které si to nenechají říct. To bych nedokázala :oops:
VerKo Ty šaty jsou fakt krásný. Škoda, že mám teď nohy jak sloupy a natýkaj mi, takže si o krátkých šatičkách můžu jen nechat zdát…

Jinak vezu z Frýdlantu pozitivní zprávičku. Na 100% budu rodit ve Frýdlantě :! Mamka se nám nabídla, že když do tý doby nebudeme mít auto, tak jí můžu zavolat, až začnu mít bolesti a ona pro nás přijede-je tu asi za hodinu. A nebo nám půjči svoje milovaný autíčko-Toyotu Yaris. Tak jsme zase o něco klidnější. Přece jenom když jsem četla, že na Bulovce, když se nedostanete na nadstandart, je jeden záchod a jedna sprcha pro 3 pokoje po 3 ženských a návštěvní hodiny od 15-18hod, tak mi vstávaly hrůzou vlasy na hlavě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
19.6.06 19:24

Pra:,–(ko ty jako myslíš, že se chci rovnat našim romským spoluobčanům zde v oblasti zvaná „na Berlíně“ a že jsem tak naivní a když se z 5 pokusů dosud ani jednou mému muží nepodařilo zplodit holku, že bych jako doufala, že ten 6.....7.....8.....9 bude fakt ten pravý :wink: :?: :twisted:
Noono ano, cca 14 dní , absolutně nevím jak jsem k tomu dospěla, ale prostě jsem to najednou věděla, že na 90% to bude kluk - takže mě to utvrzení dnes sice mrzelo / :roll: kaju se /, ale vlastně nepřekvapilo. A přesně tak - můj muž kdyby nějaké takové vyšetření bylo na pořadu dne by byl jistě označen za přírodní anomálii, které chybí spermie nesoucí chromozom Y /doufám, že mi to v tom vedru ještě myslí :roll: /
A pro všechny vzdělanější : dneska abych si přečetla odkazy, tak musím rolovat i okno doprava? Dělá vám to taky nebo jsem někde něco blbě zmáčkla a teď mám tu obrazovku mimina tak velikou 8O :?: /rozlišení nemyslím, to je stejné/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí