prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2857
20.6.06 14:28

ahojky

tutinko - vůbec se neboj, TT se třeba v rakousku nebo i v německu nedělají právě kvůli vysoké nespolehlivosti. Stačí abys byla jen nachlazená, nebo nějaký vir nebo cokoli z čeho se nemoc ani nemusí vyklubat a už vychází falešně....... Já jsem minulý těhu řešila to, že když tolika lidem vyjdou falešně pozitivně, tak co pak ty co vyšly negativně… to taky třeba může být zkreslený......

Jinak opravud osobně neznám nikoho, komu by se výsledek pozitivních testů potvrdil a osobně znám spoustu holek, který po amniu zjistily, že čekají naprosto zdravý prcky… vím že u nás z deníčku, na to amnio myslím 2 holky nešly,,, nechaly si udělat jen podrobnej UTZ a narodily se zdravý mimča..... ale chápu, že je to záhul na psychiku.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
20.6.06 14:50

Tutinko
hlavně se kvůli tomu netrap! Všechno bude dobrý. Je to těžký, ale veškerý tyto negativa ubližují tomu malinkýmu človíčkovi.
Mě minulý týden hned po odběrech sestřička varovala, že mi mohou říct, že mě pošlou ještě na přešetření do Olomouce, prý tam posílají tak 2 těhule za měsíc a chyba může být i na straně laboratoře.

Velchi
je dobře, že to bereš, tak jak to bereš. Tchýně by se měla řídit 2× měř 1× řež!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
20.6.06 14:59

Tutinko, klid, to bude dobrý, mně vzhledem k věku čeká nejspíš taky amnio a taky se na to netěším, ale prostě s tím radši počítám.
Velchi, ta tvoje tchýně je nějaká drzá ne? Já matku svého přítele vidím naštěstí jednou za čtrvt roku na dvě hodiny a bohatě mi to stačí. Ona mě asi taky moc ráda nemá, ale předstírá že jo a rozhodně by se neodvážila mi do čehokoliv kecat. To že čekáme druhé mimi jí říkat nebudu, nechám to na Ondrovi a co ona na to bude říkat je mi úplně jedno. Hlavně že je daleko :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
20.6.06 15:07

Tutinko, já také někde četla, že tytto testy vychází často pozitivní a je to planý poplach. Absolvuje se nějaká genetická poradna a tam to prozkoumají ze všech stran a teprv potom doporučí amnio. Ale asi i tak - mnoho mých známých na ni muselo z těchto důvodů a bylo vše OK a mají zdravé děti. Drž se, bude to jistě dobrý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
20.6.06 16:05

Vechi
Přečetla jsem si vaši návštěvu u tchánovců a jenom jsem valila oči 8O Ta paní dostála slovům- svině tchýně :evil: Mě tohle tchýně říct, už by mě tam v životě neviděli :evil: :evil: :evil:
tutinko Neplač! Holky mají pravdu. Opravdu tyhle testy vycházejí mockrát pozitivně absolutně zbytečně. Aspoň budeš 100% vědět, že máš zdravé mimčo a budeš vědět i pohlaví :wink: Opravdu si z toho nic nedělej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
20.6.06 17:19
:)

Příspěvek upraven 28.03.14 v 21:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
20.6.06 17:23

Tutinko Vážně se toho neboj, moje známa byla taky na AMC, říká se, že ty testy často vycházejí vyšší, a tak to vůbec nic neznamená, uvidíš, že bude vše v pořádku, aspoň se pak můžeš před námi vytahovat, jestli budete mít pindíka a nebo pipinku :lol: Hlavně se nestresuj, to nedělá dobře ani tobě, a ani miminku, víš přeci, že vše, co cítíš ty, cítí i mimísek, tak žádný stresy, vše dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
20.6.06 17:25

Marika01
Jsem tu já..prochrápala jsem zase celý odpoledne… Nemůžu v tom verdu dělat nic jinýho :roll:
A to že jsi omdlela- já bych k tomu nepřikládala nějakou větší váhu…Četla jsem, že je to v těhu normální. A když se k tomu ještě přidají tahle vedra, tak je to hned..Hlavně musíš pořád hodně pít..Nezapomeň, že piješ za dva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
20.6.06 17:37

Noona

Ahojky :)

však já si to taky myslím, že jen přítel plaší :lol: Teď už je mi výborně :)
Ty vedra jsou vážně šílený, já už nevím, kam bych hlavu strčila. Ale raději budu zavřená v paneláku, než se někde péct.
Ten pitnej režim jsem hned dohnala, už jsem vypila litr jablečnýho džusu, to zas bude lítáníčko na zachůdek :roll:
Taky pořád tak lítáš na záchod??? Nebo jsem jediná v 15 tt, co lítá víc, jak v 8 tt… :lol: Když jsem to řekla Mudrovi, tak mi řekl, že moč mám v pořádku, ať si koupím urologický čaj..to bych ale lítala ještě víc, vid?

Jinak už se nemůžu příští úterý dočkat kontroly, protože už mám takový divný pocit, prostě potřebuju mimíska vidět, jak se tam hýbe :)

Co ty, jsi doma sama nebo máš už společnost taťky? Já tu mám akorát fenku :wink:
Tajně se modlím, aby přišla bouřka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
20.6.06 17:41

manžel se mi vrátí až tak na zprávy :roll: Co teď nemáme auto, tak musí jezdit MHD a to jezdí hodinu a půl :x Mám tu jen psa, kterej spokojeně vedle mě hrní… Od tý doby, co jsem těhotná, se strašně změnil..Je na mě straaašně hodnej. Pořád by se jen mazlil..A lehá si mi na bříško :wink: Asi to nějak cejtí..
Já už moc čůrat nelítám..Vždycky jsem měla velký držáky..Take spím fakt celou noc a přes den tak trochu častěji než netěhule..Ale e to hlavně tím, že piju okolo 4 litrů denně.
Počkej, já se taky na kontrolu těšila a mimíšek o svícení nechtěl ani slyšet..Otočil se k nám zády a bylo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
20.6.06 17:48

To mě na poslední návstěvě mimísek předváděl kousky :lol:
S tím hafíkem máš asi pravdu, protože moje ridgebacka pořád lehá ke mě a čichá mi dlouze k pupíku, asi to vážně ti skřeti cejtí :lol:

S tím čůráním ti vážně závidím :?
Chci se zeptat, brali tvému manžilkovi krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
20.6.06 17:54

ještě ne..Až na příští kontrole mi řeknou výsledky krve-tedy skupinu a RH faktor…Do tý doby je to myslím zbytečný…
Jo, ti psi jsou fakt zvláštní..A dokonce se mě snaží i bránit..Třeba večer, když ho venčím a proti nám někdo jde, hned začne štěkat..A to u jorka vypadá fakt divně :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
20.6.06 18:32

noono Teď jsem si živě představovala, jak by to vypadalo, kdyby si mi Lara lehla na břicho, myslím, že pak by nějaká AMC byla zbytečná :lol:

Jinak už je mi líp, vím, že jsem s tím měla počítat, ale nepočítala, fakt mě to zaskočilo.
Půjde tam se mnou Robo, tak jsem ráda, že tam nebudu sama.
Moc děkuju za podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
20.6.06 18:36

tutinka
Mno to je výhoda malých ratlíků :lol: :lol: :lol:
A z těch testů si fakt nic nedělej..Mě třeba bylo i docela líto, že mě vyšly negativně. nebudu mít do porodu 100% jistotu, že je všechno ok. navíc když malý nebude chtít, nebudeme vědět, jestli má pinďulu nebo pipinku :lol:
Ono skutečně stačí, že Dr. napíše věk mimča podle MS a ne podle UTZ a špatný test je na světě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
20.6.06 19:40

Ahoj holky,

tak dnes byl tedy pořádný pařák… Ale aspoň jsem ve městě dokoupila ovoce a můžu fungovat dál… :wink:

Tutinko , z testů si nedělej těžkou hlavu, ty v prvním trimestru jsou prý přesnější a mají méně falešných pozitivit, tripple má falešných pozitivit až až… A ty první jsi měla dobré… :)

Velchi , mít takovou tchyni jako ty, tak jí každému s chutí půjčím… :roll: :wink:

Jolmo , máš SZ, doufám, že ne s křížkem po funuse… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital