Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, to vedro je děsný - snad ještě hůř, že je pod mrakem - je víc dusno než když jen paří slunce.
Noona, já bych se gastroskopie taky bála (a to jsem sestra) , ale můj táta ji několikrát absolvoval a dokonce bez prášku na oblbnutí, a říkal, že to není nic moc, ale dá se to. Tak co ti na to teď dali - Omeprol nebo něco jinýho?
Tutinko, ty jsi ale šikulka
. Pěkně všechno vypeer, ať pak můžeš odpočívat a být v klidu. Oni ti budou dělat rovnou amnio, nebo jdeš nejprv na ty pohovory na genetiku? Určitě to bude dobrý, uvidíš, jen ty nervy budou asi hrozný…
hannah : Nejdřív na konzultaci a nejspíš hned po ní na amnio.
Tutinko, uvidíš, že to bude dobrý - je děsná spousta falešně pozitivních trple testů a vše je pak v pořádku.
Tak se drž!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ahoj spisovatelky!
Teda to je počasí..to je síla. Teď jsem byla na obídku a cesta tam i zpět…to bylo jako procházka skleníkem, bleee ![]()
Tak jsem tu..To jsem si zase naběhla
![]()
U obvoďáka už nikdo nebyl, tak mě sestřička objednala na příští čtvrtek, u zubaře mě objednali příští pátek… A nakonec gynda. Vyfasovala jsem zase nějaký čípky na mykózu a když jsem Dr.říkala, že mi poslední dobou otékají nohy a ruce, tak mi sestřička změřila tlak - 145/95
a zejtra musím znovu na nějaký krevní testy
Šmarjá, žádná krev mi už nezbyde a navíc v těhle vedrech budu lítat po doktorech.. Ach jo.
Vedro je tu na umření, na sluníčku máme na teploměru 36 stupňů ![]()
Na novinkách.cz píšou, že zítra příjde mírné ochlazení, tak doufám, že nekecaj, jinak za chvíli zahynu ![]()
Zdravím všechny maminy a hlásím příchod z kontroly
Mimčo má už 7 cm ,je to pěknej sportovec,zatím má všechno v pořádku ,koukali jsme na dutinu břišní ,zakončenou páteř ,takže všechno OK a viděli jsme i dvě ouška
,dneska jsem ale měla placentu otočenou k dutině břišní ,tak tam nebyl až tak moc vidět ![]()
Jinak dr.zase říkal ,že snad pindík ,tak se necháme překvapit ![]()
Tlak dneska super 130/70 ,ale to vedro ,to je hnus ![]()
lena123
Tak to je paráda, gratuluju
A kdy máš další kontrolu?
Noono,další kontrola do seznámku je 11.7
![]()
Jo a prý jsem 13+5 tt a termín porodu 22.12.2006
Teda LENO - moc gratuluju ke KO, to je opravdu skok, zrovna jsem se te chtela zeptat, jelikoz jsi na tom stejne jako ja, myslim delkou tehu - skoro stejne - oprava - to uz tam videl neco jako pytlik? Ja jdu az za 14 dni a maji mi delat nejake testy - neni na to pozde? rikal ze se delaji od 12tt tak se bojim abych neco neprosvihla
kdy jsi mela posledni MS?
Ahoj mé těhotné spolubojovnice ![]()
Za chvilku pádím na svůj první UTZ!!!!! Jsem jak na drátkách ![]()
ALe nedá mi to a zeptám se… Ten UTZ mi budou dělat vnitřní nebo přes bříško???? Moje dr. totiž utz nemá, tak jsem objednaná k jinému dr… A já se stydim
Nikdy jsem neměla chlapa gynekologa. Vím, že se říká, že jsou lepší, ale … A to si nemyslim, že jsem purytán, jen je to takovej zvlášní pocit..... I když jsem se o tomhle dr. dočetla na netu a je to prý plzeňská kapacita ![]()
Tak co myslíte?????
Brokyna
Normálně se dělá vnější..Ale když tam nebude nic nidět, budou třeba překážet střeva, udělá ti vnitřní..Ale neboj. Vem si, kolik ženskejch denně ten chlap vidí ![]()
Já jsem chlapa gynekologa měla jednou a pořád na něj v dobrým vzpomínám..A snad mě nakonec bude rodit ![]()
Brokyno, mně teda až dosud dělali Uz jen spodem. Měla jsem poslední ale ve 12tt. Nevím, jak to bude dál, ale tobě ještě asi budou dělat vaginálně. Teda nevím, jak to je jinde, ale u nás to tak funguje i u jiných doktorů - co vím od holek.
Neboj, to přežiješ…Já měla nejprv ženskou doktorku - byla stará a šla pak do důchodu, ale to mě ještě vyšetřovala konečníkem, protože jsem byla panna. Pak jsem přešla k tomuto doktorovi, který to vzal po ní. Bylo to příjemnější. Potom jsempracovala v jiném městě a měla doktorku tam a to byla hrůza -
istka největší.
Pak jsem zpět u svého původního doktrora, ale jak jsem jezdila na léčbu a na umělé oplodnění, tak jsem těch doktorů už zažila tolik, že mi to už ani nepřijde. Všichni jsou moc ohleduplní…Řekla bych, že od té ženské doktorky, ke které jsem chodila tenkrát v Pardubicích, nikdo horší nebyl!!!!
Brokyno ,
já byla na UZV ve 13tt u jinýho doktora…taky jsem z toho měla smíšený pocity, ale skoro celou dobu koukal na malýho přes bříško a až když nám blbě vycházelo to NT, tak to vzal spodem. Neboj!!! Já jsem do té doby tvrdila, že nemůžu potkat jemnějšího doktora než je moje doktorka…no…a tenhle byl teda ještě lepší
![]()
tak vám všem mockrát děkuju za informace a za podporu a já pádím ![]()
Zítra mám dovču, tak v pátek poreferuju ![]()
Pa pa