Poradna duly
Jana Čurdová
Takjsem teď naštěstí volala iniciativně do Gennetu. Ptala sem se na ten 4D UTZ. Ten v tom 20.týdnu, kdy tam jdu, nedělají. prý se u nich dělá až ve 24.týdnu. Takže jsem se aktivně objednala na 20.srpna
![]()
Už se těším na ten malej ksichtík..Komu bude podobnej ![]()
Ahojky holky.....tak jsem si hezky vstala s miláškem v půl sedmý a říkala jsem si, že toho dost stihnu udělat dokud je chládek a ejhle…nějak jsem vytuhla a teď vstávala ![]()
Noono zapíšeš si, prosím, mojí další KO?…bude to 4.7.06
V úterý večer mi brali krev a zatím nikdo nevolal…myslíte, že bych to mohla brát jako pozitivní zprávičku, že se asi všechno děje tak jak má????
Jinak s těma odběrama…mě brali krev hned asi ve 3tt na všechno možný…skoro mě vysáli
…ale to bude asi tím, že jsem po IVF…no a pak teď ty TT…
Jo…a rodina u mě taky s mejlíkama od včerejška mlčí ![]()
Přeju všem krásný den…
jé,holky,já vám tak závidím ty kopanečky,také už bych je chtěla cítit!
mě zatím brali krev cca v 10tt na RH,AIDS,atd. vlastně v tom byla i toxoplasmoza. to mi jen potvrdili,co už jsme věděla,protože už jsem si testy nechávala dělat a mám na ní už protilátky!
na KO kdy jdu nevím. mám doktorovi zavolat 3.7. a říct mu,jak jsemse domluvila na genetice a podle toho mě vezme. na genetiku jdu 17.7.
Nonno - tak mailiky od tebe v poho, jeste jednou dekuju moc a moc!!! Jinak se tesim na fotecku z tveho velkeho UTZ 4D jsi rikala? TO bude super!!!!!!!!!§
TES - kocko vubec se toho neboj, to prijde uplne samo, me se Oli narodil kdyz mi nebylo ani 23 a muzu ti rict, ze opravdu ten instinkt je danej, ja jsem to zvladala v pohode, deti jsou gumovy a ublizit jim neni tak jednoduchy. Myslim ze se fakt nemas ceho bat, budes dobra mamka a co se tyka kamosek v HK, tak zkus tady pres mimino - treba zalozit diskuzi kdo je z HK a uvidis kolik lidicek s mimiskama tam bude, neni dulezite mit kamaradku tehulku, uvidis ze az bude pinda na svete tak se seznamis raz dva ![]()
Petarka Doplněno ![]()
sslunicko Ani se nenaděješ a za chvilku ucítíš dole fotbalový zápasy ![]()
Terra Není zač, hlavně, že to došlo. Taky jsem na to 4D video zvědavá…Hlavně na ksichtík…Teď nedávno tu na e-mimču byla diskuse, jestli opravdu ty fotky sedí a mimčo tak potom vypadá..Tak prej jo
Četly jste článek Jak jsem málem nestihla svůj porod??? Tak takovej porod mít a jsem spokojená ![]()
Tož tak teď jsem četla Diskuzi bez žvatlání a BílýPes označil jako svou domovskou diskuzi (tedy tu kvokací) nás…čili prosinec2006 . Tak já nevím, ale měla jsem pocit, že v porovnání s ostatníma je ta naše nejmíň kvokací…rozhodně jsem tu snad ani jednou nezažila oslovení manža a pak kakání a papápní apod.
Naopak mě ze začátku přišly některý témata dost drsný…ale tak..asi se pletu. Takže co holky, asi bychom si měli držet palečky a pozdravovat mimíse, ne
![]()
Z BílýhoPsa bych si nic nedělala, je to asi velmi inteligentní bytost
a každej má nárok na svůj názor, že ![]()
Mno jo..taky jsem to teď dočetla.
Některý měsíce jsou kvokací, některý zase pomlouvací
![]()
Tím to pro mě končí, nebudu si ještě víc zvyšovat hladinu hormonů ![]()
Berhu Ten už myslím vůbec nemám… Vytváří se ze žlutého tělíska a to už nemám, funkci převzala placenta
![]()
Takže opravdu žádná nechci, děkuju. Už takhle jich mám plný tělo ![]()
HOlcinky me je tady fajnickove, uz se tesim az ty nase mimiska budou na svete a my si je budeme s celyma rodinkama hezky uzivat, hlavne s manzilkama, to bude mazecek - same kakanicko a curanicko, taky papanicko uz dal ani nevim, tak aby se ten BILY PES z toho nepokakal ze
my se proste radujeme ze zivutku s briskama tak at si nas nikdo nebere do …vite co - nebo budou litat trisky.
ale je fakt, ze za rozcilovani to nestoji
![]()
Noona,
sakva! Budu to muset nastudovat! Tohle neznám…vím, že žlutý tělísko, ale nevím, že pak když není není ani HCG…mezera ve vzdělání ![]()
berhu
Mno jo…Někde jsem to četla. kdybych si teď udělala těh.test, tak tam bude jednoproudovka
![]()
A taky díky HCG je většině holek v 1.trimestru špatně.
S tim TT v tehu je to pravda, kamaradka to jednou zkousela kdyz byla v 6 mesici a mela to pekne negativni a v brisku se ji mrskala dceruska. Je to stejne divny co
![]()