prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2870
22.6.06 18:17

To, že žena příjde o miminko na začátku těhotenství, je smutný…Ale tento případ, kdy se to musí odrodit, je otřesný :cry: :cry: :cry: :cry:
Do tý doby jsem se mylně domnívala, že to Dr. řeší např císařem…Ale tohle je strašně krutý :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Omlouvám se všem, že jsem načala tohle téma, ale muselo to ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
22.6.06 19:30

Ahoj holky,

tak dnes jsem absolvovala první kondiční jízdu v autoškole, přežila jsem já i instruktor, takže pro začátek dobré… :wink:

Kasiin příběh jsem četla už v pátek, to ještě „neobohacené“ o porod… :cry: Je to moc smutné a musí to pro ni být neskutečně těžké… Život je občas opravdu nespravedlivý. Věřím, že už si ten svůj kalich hořkosti vypila do dna a příště to vyjde… Budu jí moc držet palce. Jako ostatně asi každý, kdo to četl… :(

Tak Bilypes, nebo jak se to píše patří formálně k nám? To teda s mimískem koukáme.. 8) Nevím, jestli bychom neměly vyhlásit na zítra oficiální diskuzní smutek… :oops: Nebo se na to vykakánkujem? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
22.6.06 21:39

Ahojky tehulky, ja jsem taky cetla clanek, ktery napsala Kasia…je mi z toho moc smutno…nevim, co rict…doufam, ze si uz to spatne vybrala a ted ji budou cekat uz jen same krasne dny…

Holky, kde muzu najit tu diskuzi, o ktere jste psaly? Vubec nechapu, proc by nase diskuze mela byt tlachanim o nicem… Rada bych si to precetla.

Psaly jste o pohybech…Ja mela pohyby taky driv, kdyz jsem byla tehotna s Michalkem. Byl to 16tt. Tehdy se to projevovalo na zacatku bublinkama, manzel mi poslouchal brisko uz driv a taky to citil, teda slysel…Takze holcinky…bublinky to jisti :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
22.6.06 22:13

holcinky, hlasim se z domova, nemela jsem sanci se s vami ani rozloucit, jelikoz prisel frajer na PC a cele mi to vypnul, takze smula. Tak to chci napravit, ted jedu na vikend na Slapy, tak se ozvu v pondeli. Mejte se moc krasne a opatrujte briska. Papa Terra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
22.6.06 22:18

Holky, tak diskuzi jsem nasla…zacina dost ironicky, tak to zkusim precist…Ale uz ma 5 stran, tak nevim, jestli u toho neusnu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
23.6.06 07:58

SEZNÁMEK

HANNAH85 — 31 let — Královéhradecký kraj — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola ??? NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 10.7. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 27.6. Hugo TUTINKA — 25 let — Brandýs nad Labem — čeká první mimčo — TP 4.12. — kontrola 28.6.
PETARKA — 30 let — Praha — čeká první mimčo — TP 7.12. — kontrola 4.7. Piškotek APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola 4.7.
KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 31.7.
BERHU — 28 let — Brno — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 3.7.
NOEMMI — 20 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 28.6.
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 11.12. — kontrola 17.7.
MARIKA01 — 21let — Praha — čeká první mimčo — TP 12.12. — kontrola 27.6.
GINNY1 — 32 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 20.12. — kontrola ?
VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 20.7.
MAKA — 26 let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 29.6.
SOUKUPKA — 28 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 18.7.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola??? Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola 29.6. Prcek LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 22.12. — kontrola 11.7.
MAJA78 — 27 let — Jablonec nad Nisou — čeká první mimčo — TP 24.12. — kontrola ??? BROKYNA — 26 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 26.12. — kontrola 11.7.
SSLUNICKO — 27 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 28.12. — kontrola ?
SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola 26.6.
STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 30.12. — kontrola 27.6./17.7. Fifísek ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 29.6.
PRASADKO — 36 let — Haar, Německo — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 28.6.
HAIDULE — 22 let — Praha — čeká první mimčo — TP 31.12. — kontrola ?
TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 1.1.2007 — kontrola 7.7.
DANDULAK — 30 let — Mladá Boleslav — čeká druhé mimčo — TP 31.12. — kontrola 4.7.

POPELKA čestný host
DUHOVKA čestný host
LINDULE2 čestný host

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
23.6.06 08:05

Dobré ránko!
Včera byl fakt nějak blbej den :? Ségra neudělala nautoškolu a rupne z biologie, tak mi včera mamka volala a zařizovali jsme letenku do Anglie- ségra tam jede na dva měsíce… A pak Kasia… No doufám, že to dneska nebude pokračovat. Manžel na mě ráno vyjel, protože zaspal, nedal mi ani pusu na rozloučenou :(
Ale aspoň je už pátek a bude volný víkend. Chceme se jet zítra podívat do prodejny Dětský Ráj. Je kousek od Florence. Tak uvidíme…
Dneska bude zase pařák, tak doufám, že se už nerozteču :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
23.6.06 08:49

Dobré ráno :D

Tak jsem tu včera nebyla a když jsem si to tu zpětně pročítala, narazila jsem na článek od Kasie. Hrůza! Děs! Ve středu jsem byla na svém prvním UTZ a popravdě řečeno, prostě vůbec nepočítám s tím, že by se něco mohlo pokazit. Vůbec na to nechci ani pomyslet! Teď, když jsem to naše mimčo poprvé uviděla, jsem štěstím bez sebe :! :! :! A představa, že by se to za 10 dní mohlo změnit jako u Kaisy, je strašná… Ne, já na to myslet nebudu! A holky, taky na to nemyslete, ať jsou ti naši mimískové bez stresu.

No nic, jen jsem vás chtěla pozdravit a tak trochu se i pochlubit, že už i já jsem mimíska viděla :) Určitě jsem nechtěla znovu otevírat to hrozný téma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
23.6.06 08:51

Brokyna
No tak to gratuluju :! To je pohled pro Bohy, co? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
23.6.06 08:59

Je to nádhera!!!!! Mimís sebou mrskal, až jsem se musela smát :D Mám krásný dvě fotečky a když přijdu na to, jak je sem vtlačit, tak se určitě pochlubim :wink: Dr. říkal, že je to skoro jako nějakej model(ka), jak krásně se nastavoval(a) na fotečky :D
Jo a taky podle UTZ jsem zřejmě v 12+4 tt, takže termín porodu vypadá na 1.1.2007, tak doufám, že si mě tady v diskuzi (prosinec 2006)necháte :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
23.6.06 09:00

Ahoj holky,

Brokyno , gratuluji ke kontrole…

Musím se přiznat, že když jsem byla těhotná poprvé, na UTZ jsem se jen těšila a vůbec mě nenapadlo, že by něco mohlo být špatně… Pak přišly po porodu ty problémy s Kájou, uběhlo 8 let a dnes, po všech zkušenostech a po rozhovorech a setkáních s rodiči, kteří měli, nebo mají nějaký problém s dítětem si říkám, jaká to tehdy byla sladká nevědomost. :roll: A to jsem byla celkem informovaná matka. :oops: Teď bych řekla, že čím víc toho člověk ví, tím hůř… I když jsem většinou v klidu a pohodě, na výsledky napjatě čekám, a mohu se přesvědčovat, že je vše OK třeba 100×, nevěřím, dokud nevidím… Znají to mnohé, viď Alinko ? Ale radši toho necháme, nestresujte se, spíš vymýšlejte, kam se dnes schovat, další tropický den před námi… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
23.6.06 09:02

Přeji hezké ránko :lol: :lol: ,musela jsem změnit metřík :lol: ,zítra začínám 15 tý týden,to je fičák,zatím si říkám,že je pořád čas něco kupovat,asi předsudek
My taky dnes odjíždíme na chalupu ,tam mi to vedro tak nevadí :oops: ,nejmladší holka má narozky-13 :lol: ,tak budu dělat oslavičku,docela se to hodí,máme totiž i posvícenskou zábavu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
23.6.06 09:07

Brokyno ,gratuluju,člověku se vždy uleví,když je to OK,co :?: :lol: :lol: :lol:
Sajso ,máš pravdu ,taky jsem si dřív nepřipouštěla,že by mohlo něco být jinak ,ale teď se klepu před každou kontrolou :evil: ,ve středu jsem měla placentu na přední stěně a má být na zadní :evil:
U poslední holky se mi děloha úplně obrátila a vůbec jsem to neřešila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
23.6.06 09:10

Zdravím, Leno !

Tak jsem si taky upravila metřík, abych to počítala stejně jako oni po UTZ… Leni, ty ho upravuješ taky dle UTZ, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
23.6.06 09:11

Já ani nevím, kde placentu mám 8O Nějak jsem se Dr.nezeptala a ona ani nic neříkala, takže snad je všechno ok…
Opravdu, nevědomost je sladká :wink:
Já to vidím, že dnešek zase strávím pod tekoucí studenou sprchou :roll:
Jinak někdo tu říkal, že má brečící stavy, kdy se rozhodí i maličkost… Tak hlásím, že u mě to je poslední dobou taky :roll: Připadám si fakt hrozně přecitlivělá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí