Poradna duly
Jana Čurdová
To, že žena příjde o miminko na začátku těhotenství, je smutný…Ale tento případ, kdy se to musí odrodit, je otřesný
![]()
Do tý doby jsem se mylně domnívala, že to Dr. řeší např císařem…Ale tohle je strašně krutý
![]()
Omlouvám se všem, že jsem načala tohle téma, ale muselo to ven…
Ahoj holky,
tak dnes jsem absolvovala první kondiční jízdu v autoškole, přežila jsem já i instruktor, takže pro začátek dobré… ![]()
Kasiin příběh jsem četla už v pátek, to ještě „neobohacené“ o porod…
Je to moc smutné a musí to pro ni být neskutečně těžké… Život je občas opravdu nespravedlivý. Věřím, že už si ten svůj kalich hořkosti vypila do dna a příště to vyjde… Budu jí moc držet palce. Jako ostatně asi každý, kdo to četl… ![]()
Tak Bilypes, nebo jak se to píše patří formálně k nám? To teda s mimískem koukáme..
Nevím, jestli bychom neměly vyhlásit na zítra oficiální diskuzní smutek…
Nebo se na to vykakánkujem? ![]()
Ahojky tehulky, ja jsem taky cetla clanek, ktery napsala Kasia…je mi z toho moc smutno…nevim, co rict…doufam, ze si uz to spatne vybrala a ted ji budou cekat uz jen same krasne dny…
Holky, kde muzu najit tu diskuzi, o ktere jste psaly? Vubec nechapu, proc by nase diskuze mela byt tlachanim o nicem… Rada bych si to precetla.
Psaly jste o pohybech…Ja mela pohyby taky driv, kdyz jsem byla tehotna s Michalkem. Byl to 16tt. Tehdy se to projevovalo na zacatku bublinkama, manzel mi poslouchal brisko uz driv a taky to citil, teda slysel…Takze holcinky…bublinky to jisti
![]()
holcinky, hlasim se z domova, nemela jsem sanci se s vami ani rozloucit, jelikoz prisel frajer na PC a cele mi to vypnul, takze smula. Tak to chci napravit, ted jedu na vikend na Slapy, tak se ozvu v pondeli. Mejte se moc krasne a opatrujte briska. Papa Terra
Holky, tak diskuzi jsem nasla…zacina dost ironicky, tak to zkusim precist…Ale uz ma 5 stran, tak nevim, jestli u toho neusnu. ![]()
SEZNÁMEK
HANNAH85 — 31 let — Královéhradecký kraj — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola ??? NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 10.7. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 27.6. Hugo TUTINKA — 25 let — Brandýs nad Labem — čeká první mimčo — TP 4.12. — kontrola 28.6.
PETARKA — 30 let — Praha — čeká první mimčo — TP 7.12. — kontrola 4.7. Piškotek APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola 4.7.
KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 31.7.
BERHU — 28 let — Brno — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 3.7.
NOEMMI — 20 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 28.6.
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 11.12. — kontrola 17.7.
MARIKA01 — 21let — Praha — čeká první mimčo — TP 12.12. — kontrola 27.6.
GINNY1 — 32 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 20.12. — kontrola ?
VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 20.7.
MAKA — 26 let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 29.6.
SOUKUPKA — 28 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 18.7.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola??? Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola 29.6. Prcek LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 22.12. — kontrola 11.7.
MAJA78 — 27 let — Jablonec nad Nisou — čeká první mimčo — TP 24.12. — kontrola ??? BROKYNA — 26 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 26.12. — kontrola 11.7.
SSLUNICKO — 27 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 28.12. — kontrola ?
SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola 26.6.
STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 30.12. — kontrola 27.6./17.7. Fifísek ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 29.6.
PRASADKO — 36 let — Haar, Německo — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 28.6.
HAIDULE — 22 let — Praha — čeká první mimčo — TP 31.12. — kontrola ?
TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 1.1.2007 — kontrola 7.7.
DANDULAK — 30 let — Mladá Boleslav — čeká druhé mimčo — TP 31.12. — kontrola 4.7.
POPELKA čestný host
DUHOVKA čestný host
LINDULE2 čestný host
Dobré ránko!
Včera byl fakt nějak blbej den
Ségra neudělala nautoškolu a rupne z biologie, tak mi včera mamka volala a zařizovali jsme letenku do Anglie- ségra tam jede na dva měsíce… A pak Kasia… No doufám, že to dneska nebude pokračovat. Manžel na mě ráno vyjel, protože zaspal, nedal mi ani pusu na rozloučenou ![]()
Ale aspoň je už pátek a bude volný víkend. Chceme se jet zítra podívat do prodejny Dětský Ráj. Je kousek od Florence. Tak uvidíme…
Dneska bude zase pařák, tak doufám, že se už nerozteču ![]()
Dobré ráno ![]()
Tak jsem tu včera nebyla a když jsem si to tu zpětně pročítala, narazila jsem na článek od Kasie. Hrůza! Děs! Ve středu jsem byla na svém prvním UTZ a popravdě řečeno, prostě vůbec nepočítám s tím, že by se něco mohlo pokazit. Vůbec na to nechci ani pomyslet! Teď, když jsem to naše mimčo poprvé uviděla, jsem štěstím bez sebe
A představa, že by se to za 10 dní mohlo změnit jako u Kaisy, je strašná… Ne, já na to myslet nebudu! A holky, taky na to nemyslete, ať jsou ti naši mimískové bez stresu.
No nic, jen jsem vás chtěla pozdravit a tak trochu se i pochlubit, že už i já jsem mimíska viděla
Určitě jsem nechtěla znovu otevírat to hrozný téma…
Je to nádhera!!!!! Mimís sebou mrskal, až jsem se musela smát
Mám krásný dvě fotečky a když přijdu na to, jak je sem vtlačit, tak se určitě pochlubim
Dr. říkal, že je to skoro jako nějakej model(ka), jak krásně se nastavoval(a) na fotečky ![]()
Jo a taky podle UTZ jsem zřejmě v 12+4 tt, takže termín porodu vypadá na 1.1.2007, tak doufám, že si mě tady v diskuzi (prosinec 2006)necháte ![]()
Ahoj holky,
Brokyno , gratuluji ke kontrole…
Musím se přiznat, že když jsem byla těhotná poprvé, na UTZ jsem se jen těšila a vůbec mě nenapadlo, že by něco mohlo být špatně… Pak přišly po porodu ty problémy s Kájou, uběhlo 8 let a dnes, po všech zkušenostech a po rozhovorech a setkáních s rodiči, kteří měli, nebo mají nějaký problém s dítětem si říkám, jaká to tehdy byla sladká nevědomost.
A to jsem byla celkem informovaná matka.
Teď bych řekla, že čím víc toho člověk ví, tím hůř… I když jsem většinou v klidu a pohodě, na výsledky napjatě čekám, a mohu se přesvědčovat, že je vše OK třeba 100×, nevěřím, dokud nevidím… Znají to mnohé, viď Alinko ? Ale radši toho necháme, nestresujte se, spíš vymýšlejte, kam se dnes schovat, další tropický den před námi… ![]()
Přeji hezké ránko
,musela jsem změnit metřík
,zítra začínám 15 tý týden,to je fičák,zatím si říkám,že je pořád čas něco kupovat,asi předsudek
My taky dnes odjíždíme na chalupu ,tam mi to vedro tak nevadí
,nejmladší holka má narozky-13
,tak budu dělat oslavičku,docela se to hodí,máme totiž i posvícenskou zábavu ![]()
Brokyno ,gratuluju,člověku se vždy uleví,když je to OK,co
![]()
Sajso ,máš pravdu ,taky jsem si dřív nepřipouštěla,že by mohlo něco být jinak ,ale teď se klepu před každou kontrolou
,ve středu jsem měla placentu na přední stěně a má být na zadní ![]()
U poslední holky se mi děloha úplně obrátila a vůbec jsem to neřešila ![]()
Zdravím, Leno !
Tak jsem si taky upravila metřík, abych to počítala stejně jako oni po UTZ… Leni, ty ho upravuješ taky dle UTZ, že?
Já ani nevím, kde placentu mám
Nějak jsem se Dr.nezeptala a ona ani nic neříkala, takže snad je všechno ok…
Opravdu, nevědomost je sladká ![]()
Já to vidím, že dnešek zase strávím pod tekoucí studenou sprchou ![]()
Jinak někdo tu říkal, že má brečící stavy, kdy se rozhodí i maličkost… Tak hlásím, že u mě to je poslední dobou taky
Připadám si fakt hrozně přecitlivělá ![]()